Yine çıktı küçük maçların büyük oyuncusu. "Ancak kendi evimizde dokuz maçtır yendiğimiz takıma" böyle oynar zaten. Yarın "Euroleague seviyesinde" bir takımla oynarsak görürüz performansını.
Sadece içerideki maçlarda iyi oynuyor...
Bu sezonki kadronun en büyük özelliği düzgün karakterli oyunculardan oluşan çok iyi bir takım olmalarıydı.Takım olmak basketbolda çok önemli ve bu ekip gerçek manada bir ekip iyi bir takım oldukları için de yakaladıkları sinerjiyle avrupa şampiyonu oldular.Belki çok büyük oyuncu olmayabilir ama çok büyük karakter,çok büyük yürek,çok büyük adam olduğu kesin.Çok sevdim kendisini o da bizi sevdi.Faydalı olduğu maçlar oldu zarar verdiği maçlar oldu,sindi ve ya sinmedi.Ama schilb denince benim aklıma fedakarlığı ve adamlığı gelecek bu net.
Ayrıca o kadar seviyorum ki bu seneki takımı yani Caleb gittiğinde bile bir burukluk olacak bende.Hani deseler seneye aynı kadro oynayacak eurolig de ama başarısız olacaksınız kabul edebilirim yani öyle içten seviyorum ki bu kadronun büyük kısmını.Ama tabi profesyonel baktığımızda schilbin gitmesi gerekiyor.Umarım kariyerinin sonuna kadar gittiği takımlarda başarılı olur.