#10 Blake Schilb

Eğer hedefimiz Euroleague'de başarı ise Schilbin gitmesi, şutu ve savunması daha iyi birinin alınması lazım...Basketbola bakış açısına ve profesyonelliğine büyük saygı duyuyorum. .Bütün sezon verdiği emeklere çok teşekkür ediyorum..Ayrıca kardeşini kaybetti çok zor bir durum Allah sabır versin :(

Yönetimin en son açıklamalarına göre Schilb'e teklif yapıldı cevap bekleniyor. Ben gitmesinden yanayım ama kalacak gibi.

Yeteneklerine inandığım bir oyuncu, her zaman. Geçen yıl kardeşini kaybettiği için kayıp bir sezon yaşadı ama bu sezon beklediğimiz performansına yakın seyredebilir. Şu piyasada kalkıp De Colu'yu, Miller'ı getiremiyorsan, eldeki imkanlarla iyi oyunculardan biri Schilb. Eğer kalırsa kesinlikle çok faydalı olacağına inanıyorum.

O bölgeye daha atletik birisi lazım.
Bunu görmeyecek ne var ?
Benim gibi basketboldan çok az anlayan biri bile bunu görüyor ama teknim ekip hâlâ göremiyorsa ben bu işin sebebini sorgularim ?

Hayır adam kalıyor bari neden zam yapılıyor onu anlamadım gecen sene resmen sac baş yoldurdu inşAllah gene biz yanılırız.

Bunun uzerine Sabri,Hamit'ede zam yapmislarmi haberi varsa incelemek lazim. Bu yonetim boyle.Sinan Gumus'u satarsa sasirmayin Monaco'ya Dursun ve kardesi..Hamit-Sabri ise cok bir sey yapmislar gibi anlasmislar. Sanki cok paramiz var Schilb'e bir de zam yapmak. Bizim klubun iki yakasi bir araya gelmez bunlarla.

Bu yonetimin spor klubu anlayisi yok,deneyimi yok. Galatasaray Lisesi falan,kurucular utanc duyuyorlardir su an topraklarinda

Bunun uzerine Sabri,Hamit'ede zam yapmislarmi haberi varsa incelemek lazim. Bu yonetim boyle.Sinan Gumus'u satarsa sasirmayin Monaco'ya Dursun ve kardesi..Hamit-Sabri ise cok bir sey yapmislar gibi anlasmislar. Sanki cok paramiz var Schilb'e bir de zam yapmak. Bizim klubun iki yakasi bir araya gelmez bunlarla.

Bu yonetimin spor klubu anlayisi yok,deneyimi yok. Galatasaray Lisesi falan,kurucular utanc duyuyorlardir su an topraklarinda

Vallahi haklısın cok kötü yönetiliyoruz sonra paramız yok diyoruz bakalım basımıza daha neler gelecek.

Vallahi haklısın cok kötü yönetiliyoruz sonra paramız yok diyoruz bakalım basımıza daha neler gelecek.

Neymis, Sneijder'e yonetim ceza verecekmis. Zaten Turkiye sana cezayi vermis Dursun ve kankalari ! sozum onlara. Turkiye'de yaptigin her hareket,her aldigin karar ( tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali ) Bir gun Turkiye'nin basindaki zat'a ! yalakalik yaparsin Eurocup kabulunde, bir gun oylesin Sneijder kilit isim dersin,bir gun yanar donersin. Al birini vur otekine.

Sneijder'e sen ne cezasi verebilirsin yonetim olarak? Sneijder senin gibi 3.sinif kalitedeki beyinleri takar mi? Adam 1-2 hafta gec gelsin ne var ? Bak getirdigi teknik direktor olmasa Mustafa Denizli bize Turkiye kupasini aldiramayacakti. Avrupa kafasini monte etmedigimiz surece Adnan Polat'ta gelse, baskasida gelse sonumuz karanlik.

Schilb'e ek ucret versinler ne diyelim.Hatta 500.000 dolarda bonus versinler. Para bol.Aglamasinlar sonra annecigim krize girdik diye. Taraftar sonra kufur edince,kufur edliyoruz oluyor!

Neymis, Sneijder'e yonetim ceza verecekmis. Zaten Turkiye sana cezayi vermis Dursun ve kankalari ! sozum onlara. Turkiye'de yaptigin her hareket,her aldigin karar ( tencere yuvarlanmis kapagini bulmus misali ) Bir gun Turkiye'nin basindaki zat'a ! yalakalik yaparsin Eurocup kabulunde, bir gun oylesin Sneijder kilit isim dersin,bir gun yanar donersin. Al birini vur otekine.

Sneijder'e sen ne cezasi verebilirsin yonetim olarak? Sneijder senin gibi 3.sinif kalitedeki beyinleri takar mi? Adam 1-2 hafta gec gelsin ne var ? Bak getirdigi teknik direktor olmasa Mustafa Denizli bize Turkiye kupasini aldiramayacakti. Avrupa kafasini monte etmedigimiz surece Adnan Polat'ta gelse, baskasida gelse sonumuz karanlik.

Schilb'e ek ucret versinler ne diyelim.Hatta 500.000 dolarda bonus versinler. Para bol.Aglamasinlar sonra annecigim krize girdik diye. Taraftar sonra kufur edince,kufur edliyoruz oluyor!

Zaten taraftarın en cok kızdıgı olayda o dedikleriyle yaptıklarının uymaması. Adam hiç güven vermiyor değişik yani yönetim kurulundan 3 kişi istifa etti ortalığın ne kadar karısık oldugu belli ya transferde yapamaya bilir parada olmaya bilir ama bu kadar yanar dönerlik olmaz sneijder muhabbetide zaten onların istediği olay yıldırmak inşAllah gelmez diyorlardır neyse schilb in konusunda futbol konusmayıda fazla uzatmıycam.

Kısa rotasyonumuzdaki sorunlar ve yapılması gerekenleri sık sık yinelerken, bende Schilb'in gitmesi gerektiğini dile getirdim. Ancak, bugün tekrar baktım ve sosyal medyada Schilb'e edilen küfürler devam ettiği gibi, ağırlaşmaya başlamış.Yazıklar olsun bunu yapanlara gerçekten. Schilb'in oyunculuğunu beğeniriz ya da beğenmeyiz, bu ayrı konu ama Schilb adamdır. Umarım bu ahlaksızlar da adam olur..

O Tweet bize bir mesaj olarak yazdigini hic düsünmüyorum.
French Montana diye bir sarkicinin sarki sözleri cünkü :)

Schilb bence kalacak. Maalesef

Bak agabey senin yuzunden bana yukleniyorlar burada :( elbette ki Ergin Hocamiz bu takimda kalmani istediyse bir bildigi vardir ama kizacaklarsa kizsin herkes insanligin 10 numara basketin 10 uzerinden eksilerde. ben bulent akin gitsin diye 5 ay boyunca klube faks yolladim. o donem oyleydi :) simdi gerekirse senin icin hergun 10 tane email atacagim klube. iyi taraftar olmak demek hersey goz yummak demek olmamali.

Schilbi severim, geçen sene yaptıklarıyla da saygıyı fazlasıyla haketmiş eurocup şampiyonu kadronun önemli oyuncusudur. Ama keşke bu sene kalmayaydı bu sene herkes ona acaip yüklenecek haklı ya da haksız. Çünkü çok büyük çoğunluğun içine sinmedi. Umarım kendisi ben az süre alarak oynamak istemiyorum diyerek gitmek ister. Çünkü emirin gelmesi ile beraber cidden en fazla 10 dk süre alır. Koç bir tek öyle bırakır çünkü anladığım kadarıyla Schilble çalışmak istiyor. Ha bu saatten sonra ne kadar olumlu olur bilmiyorum ama ben sene içinde onlarca schilb üzerinden tartışma okumak istemiyorum. :)

Kalması taraftarı değildim çok fazla ama Diebler,Dentmon,Russ'tan falan fersah fersah iyi oyuncu.Şut ritminin iyi olmadığı bir günde bile oyuna Diebler yerine girdikten sonra 3.periyottaki dengeli oyunumuzun aktörlerindendi oyun bilgisiyle

1 aya falan lig lisansını alır Diebler'dan