#10 Blake Schilb

Çok iyi adamsın ama maalesef Euroleague ayarında oyuncu değilsin. Savunmadaki defolarını örtecek, hücum performansın da yok acil gitmelisin.

Hocanın en büyük hatalarında birisi onu takımda tutması. Geçen seneki ruhsuz oyununa kaldığı yerden devam ediyor bence. Belkide şu anda takımdaki en ruhsuz ve isteksiz oyuncu. Derdi ne merak ediyorum, az paramı, husursuzmu ne acaba bukadar onu ruhsuz yapan şey.

Yeteneklerine ihanet ediyor. Laubali olmayıp biraz sahaya karakter koysa olumlu anlamda çok farlı bir Schilb izleyebiliriz ama bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur misali bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum. Hal böyle iken attığından çok yedirdiği için 20 atsa bile önemi kalmıyor.

Schilb'in geçen sene de iyi oynadığı maçlar vardı. Sorun bunu sezon geneline yayamaması...

Yetenekli ama fazla gevşek saha içinde küçük maçların büyük oyuncusu Yasin Öztekin gibi..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi şu anda takımın genel görüntüsü küçük maçların büyük takımı değil mi zaten? Hadi Euroleague neyse, onlar zaten hedef maçı değil de, ligde kendi ayarında tek takıma kendi sahanda 10 sayı farkla yenilmişsin. Kazandığın 3 maçtan 2'si ligde hala galibiyeti bulunmayan, düşmeye yakın takımlara karşı. Euroleague takımını, büyük kulübü geçtim, Galatasaray daha kendi misyonunun altından kalkamadı ki. Son topa kadar, Yenilmez Armada dediğimiz takım evinde maç kazanamamayı, her maç kamyon kamyon sayı yemeyi, kaybettiği maçların son 20 saniyesini averaja oynamaya alıştırdı artık. Schilb de bu rezil düzenin en ufak dişlilerinden biri sadece. Ne eksiği, ne fazlası.

Ligde galibiyeti olmayan takıma karşı üstelik kendisini tutan adama karşı bırakında üstünlüğü olsun artık. Eleştirenlerin utanması yerine madridde o topu doncice elden nasıl verdiğini hatırlayın sonra utanması gerekenler utanır zaten

Eleştirenler neden utansın, bugün ligin en plansız dağınık takımlarından birine karşı 50 sayı da atsaydı kendisinin kesinlikle bu takımda yeri yok.

Bu gün için gerçekten iyi performans. Yok rakip kötüymüş de, yok Euroleague oyuncusu değilmiş de. Yavaş yavaş ısınıyor işte, umarım bu oyunun daha iyisi Olympiakos maçında olur. Oyun aklı iyi bir adam.
Preldzic'in attığı pası tutamadıktan sonra iki pozisyonda özür dilemesi, mental anlamda, oyuncuların bir sorunu olduğunu gösteriyor.

Bir hafta takımda bu ne işi var dedirtiyor bir hafta bu takıma fayda sağlar dedirtiyor.Bugünkü performansını genele yayabilse iyi olacak ama...

Oyun kurucu katkısı alamadığımız için schilb ve sinana çok iş düşüyor.Schilb'e biraz daha katlanılması lazım.Hata yapsa bile bir iki dakika daha dayanılması lazım.Ritmi yakalarsa ne bulursa atıyor.Bu karşısındaki savunmayla da alakalı olsada atan adama ne yaparsanız yapın durduramazsınız.

Tüm takım El'de harikalar yaratıyor da bir tek Schilb El seviyesinde değil zaten.

He canım he...

Takımın vaziyetinden bağımsız olarak söylüyorum, eline basketbol topunun yakıştığı oyunculardan Schilb. Güzel adamsın Schilb.

Takımda pas atmasını bilmeyen iki guard benzeri oyuncu varken şu adam pamuklara sarılmalı.