#10 Blake Schilb

Çok eskilerden Brian Tolbert'ı çok severdim. Ardından Rado Rancik oldu o özel oyuncu, sonrasında cesur yürek Joshua Shipp. 2 sezondur da bu özel oyuncu kontenjanını Schilb sonuna kadar dolduruyor benim adıma.

Güzel adamsın vesselam. Bu adam parkede gülünce ben de mutlu oluyorum resmen.

Brian tolbert'ı yazınca cvp yazmak geldi içimden,gerçektende takımda kaldığı kısa süre içinde bende inanılmaz etki bırakmıştı,süper yetenekti,türk telekomla oynanan bir maçda acie earl ile duellosunu asla unutamam,sanırım 40 sayı civarı atmıştı,tabi malik ve orhun ene'de unutulmaz :)
 
Seni hiç sevmem sütoğlan, hiç de sevmeyeceğim muhtemelen. Çok da eleştirdim.

Ama son dönemdir baya iyi katkı veriyorsun. İnşallah hep böyle devam edersin. Başarılarının devamını dilerim.
 
Sürekli yenildiğimiz için arada kaynıyor; bu sezon takımımızdaki performansı en yüksek oyuncu tartışmasız Schilb. Sahanın her alanında var; sayı atıyor, ribaund çekiyor, asist yapıyor. O yokken hücumlarımız daha yavan oluyor. Hak ettiği saygıyı ve ilgiyi görmediğini düşünüyorum. Savunmacısını arkasına alıp, geriye çekilerek yaptığı zor an atışının hastasıyım. Yürüyedur Reyiz!
 
#1 Blake Schilb

Daha sezon başlamadan yerden yere vurulup alt liglere gönderilen bir oyuncuydu.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Schilb çocuğu olduktan sonra gerçekten mental anlamda çok değişti. Geçen yıl bazında eleştirilerimizde haklıydı bence .3-4 haftadır çok beğeniyorum Schilb'i. Savunması bile değişti adeta. Ön yargılarımızdan sıyrılarak , ne görüyorsak fikirleri o şekilde şekillendirmekte fayda var. Umarım bu form durumu kalıcı olur.
 
Geçen seneye göre genel performansı yükselmiş görünmesine karşın istikrarsızlığı, inişleri ve çıkışları aynen devam ediyor.



schilb_lig.png



schilb_el.png
 
Daha önce de benzer şeyler yazılmış ama yazmakta sakınca görmüyorum. Schilb sene başında kurulan kadrodan beklentiler fazla olduğu için kadroda istenmiyordu. O eleştiriler de haklıydı çünkü Schilb hakikaten 1. sınıf tepeye oynayan bir takımda forma şansı bulamaz. Oyun tarzı bir kere buna çok aykırı. Süre alması ve top kullanması gereken bir oyuncu. Yaklaşık 10 milyonluk bir takımda da haliyle 1. opsiyon Schilb olamıyor. Şu anki takımımız malesef 10 milyonluk takım değil. Gidenler, süre almayanlar, sakatlar, küsküsler veya küstürenler, oynamak istemeyenler derken Schilb takımın 1. opsiyonu haline geldi. Haliyle de performansı arttı. Seneye yine 10 milyonluk takım kurulsun, çoğu kişi yine kadroya yazmaz kendisini.

Sonuç olarak takdir ettiğim bir konu var ki eleştiriler veya kadroya yazılma olayları dışında Schilb karakterini ortaya koydu ve pes etmedi. Sorumluluk almaktan vazgeçmedi. Benim için önemli olan da bu. Takdir ediyorum.
 
Sene başında kendisine çok güvendiğimi söylemiş ve yeteneklerinin çok fazla olduğundan bahsetmiştim . Kendisine güvenenleri haksız çıkarmadı . Takımın en güvenilir oyuncusu konumunda ve bu formu umarım 1 sene boyunca korur.
 
Dünkü oyunuyla Ted kolejlilerde bile oynayamaz. Hadi takım için oynamıyorsun bari kendin için oyna be adam. Bu oyunla seneye kim alır seni kadrosuna.
 
Hiç sevmem kendisini, ama şu anda Sinan'ın, Micov, Göksenin başlıklarında vs eleştiri yokken Schilb'e yüklenilmesi anlamsız.

Evet dün kötüydü ama sezon genelinde Pleiss'la beraber ayakta kalan 2 oyuncudan biri bana göre.

Ama genel olarak eleştirim baki. Sadece şu an eleştirilerin biraz haksız olduğunu düşünüyorum.
 
Kaç tane maç kazandırdı takıma bu sene , kaybettiğimiz çoğu maçta da takımın ayakta kalan az isminden bir tanesiydi . Laubaliliği vs şeyler konuşulmuş. Takımda iyi giden hiçbir iş yokken Schilb hala eleştiriliyorsa ben yazacak başka bir şey bulamıyorum . Kaç maçtır 35 dk nın üzerinde süre alıyor ve bu adamın yaşı 33 . Bu adamı ilerleyen yaşına rağmen her maç 35 dk nın üzerinde oynatan ve önemli sorumluluklar veren Ergin Ataman ' a mı kızalım yoksa doldurduğu guard pozsiyonundaki 2 oyuncuyu takımdan yollayıp yerine 25 lik çocuğu getiren ve en ufak hatasında fırçayı atan bütün sorumluluğu +30 yaş grubuna kitleyen yine ama yine sevgili Ergin Ataman ' a mı atalım . Lütfen doğru ve mantıklı yorumlar yapalım . Takımın en masum ismi kendisi .
 
Diebler gibi sezon boyu hiçbir şey yapmayan bir adam varken, Schlibb eleştirisi çok anlamlı değil.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst