#11 Nathan Jawai

Mac boyunca, 'bu adama biranda fazla yüklendi Ataman' diye soylenip durdum.. hay dilim tutula..

o kiloda biri icin kalp spazmından sonra spora dönüs mümkün olacak mı gorecegiz..
 
Zaten kalp sorunu olan bir sporcu. Bildiğim kadarıyla bir kaç sporcu bu kalp büyümesi yüzünden vefat etmişti.

Sağlıklı bir ömür yaşasın da varsın bize hizmet etmesin sporcu olarak.

Geçmiş olsun koca adam.
 
Dünkü maçta ilk olarak yaptığı smaçtan sonra dizini tuttu biraz sanki. Diz sakatlığı bile henüz tam iyileşmemişken bir de kalp sorunu çıktı. Daha önce NBA doktorları kendisine yaptığı testlerde kalp sorunu tespit etmişler. Hatta bir süre basketbol oynama demişler. Sonra Jawai oynayabilir raporu almayı başarmış.
 
AMK'nın haberine göre kalple alakalı bir sıkıntısı yokmuş. Dün bir pozisyonda suratına top gelirken, boynunu geriye ani atmış, bu sırada da damarlar sıkışmış. Ardından baş dönmesi ve sol kolda uyuşma meydana gelmiş. Tedavinin ardından basketbola devam etmesinde bir sıkıntı yokmuş.

Önemli olan Jawai'ye bir şey olmasın, gerisi sonra düşünülür.
 
Sakin olun Jawai'nin de sırası gelcek. Daha bir hafta önce Erceg ve Domercant hakkında yazılanları bir daha okumak bile istemiyorum. Jawai'nin de sırası gelcek elbet, biraz sabır ;)

demiştim sabredin diye :) kendi ebatında uzunlar yoktu dün diyenler olmuş ama brent petway'in 1.03 metre zıplama yeteneğine sahip olduğunu bilmeyenler, ya da unutunlar olmuş heralde :) simmons'ı hiç yazmıyorum bile :)
 
demiştim sabredin diye :) kendi ebatında uzunlar yoktu dün diyenler olmuş ama brent petway'in 1.03 metre zıplama yeteneğine sahip olduğunu bilmeyenler, ya da unutunlar olmuş heralde :) simmons'ı hiç yazmıyorum bile :)

100 kilo civarinda bir oyuncu isterse 150 cm yüksege sıcrasın, 140 kiloluk bir devi potaya yakın top aldiginda savunamaz..

oly dorsey'den sonra undersized ve atlet 5 numaralardan verim aldi, jawai de bu tarz pivotlara üstünlük saglıyor haliyle..

performansı oldukça iyiydi fakat bu ayrıntıyı unutmamak gerek..

ama herseyden öte saglıgına kavuşması dileğiyle big nate..
 
Tekrradan geçmiş olsun Jawai. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Yalnız takım da pivotsuz kalmış durumda.
 
Dün harika bir performans gösterdi. Takımın ayakta kalan birkaç isminden biriydi. Ancak, maç sonu hastaneye kaldırılmasıyla üzdü. Herşeyin başı sağlık. Umarım bir an önce iyileşip, eskisinden sağlam şekilde geri döner.
 
Mevzu önce çok ciddi gibi görünüyordu. Şimdi ise ''birşey yok abi olur öyle şeyler '' tadına gelmiş. Açıkcası ilk seçenek daha doğru gibi geliyor yoğun bakım dendiğine göre. İnşallah haberler iyidir de ben yanılırım. Büyük geçmiş olsun Jawai. Sempatik tosunum !
 
Jawai'nin olayını tam bilmiyorum ama baş dönmesi ve sol tarafta (hem kol hem bacak) uyuşma kalp ile alakalı bir sorun değildir. Beyin ya da beyine giden damarlarda bir problem olma ihtimali olabilir ki basit de olsa tedbir amaçlı yoğun bakıma alınmış olabilir.
 

Üst