B
Berkan Çatal
Misafir
ama hüseyin kesinleşsin bi bi de 2 tane tbl için süper yıldız gelirse mesela geçen seneki efesteki nicholas ayarında ve bi de iyi savunması ve hücumu olan biri süper bi takım oluyor finali belki zorlarız
berkancatal' Alıntı:hüseyini eyüp abi duyurmuştu inşallah resmi site yazar 4 numara için 13 sayı ortalaması fln çok iyi
Bir sizin site klasiğiMERTGENC' Alıntı:Bir daha foruma msj yazmicam dedim ama bu transferden sonra dayanamadım. Gerçi bu tam netlik kazanan bir durum değil onu söylemek için yazma gereği hissettim. Beşiktaş Cola Turka ile Galatasarayımız arasında Hüseyin yarışı hala devam ediyor kesinlik kazanan bir şey yok ancak Hüseyin şuan için yüzde 60 Galatasarayımza yakın.
Ahmet Arif' Alıntı:Yazılanalara şöyle bir bakdım da gören de lebron James'i aldık zannedecek. Arkadaşlar ekmeğini taştan çıkaran bir oyuncu vardı efes'de. reggie cross. şutu yoktu. yetenekleri sınırlıydı. Ama mücadelesi ile iyi işler yapardı. gaines de o tarz oyucnulardan. o tarz oyuncuları ben çok severim ama o oyuncular artık avsat takımlarda iş yapıyor. Ciddi ehdeflere o yabancılarla kavuşmak mümükn değil. yaabcnı sınırlaması olmasa kabul edilebilir ama yabacnı sınırlaması olan bir ortamda ciddi hedefler konuyorsa hem iyi yerli oyuncular ve hem de sınırlı yabancı kontenjanının dqaha üst düzey oyuncualrla doldurulması gerektiğini düşünyorum. şu dacka'da m. ansley vardı. Onun şutu olmayanı olarak da Gaines'i tarif etmek mümükn. Fransa'da ne yaptığını bilmiyorum ama dubai sports sayesinde uydudan ispanya lig ve kupa maçlarını seyredebiliyorum. Bizim Cemal'in biraz yetiştikten sonra ulaşabileceği oyuncu düzeyi. şutu olmayan ama mücadele eden, yetenekleri vasat oyuncu. CSKA'ya karşı oynarken de seyretmiş olmalısınız. maçı seyredenlerin aklında bile kalmamış olmalı. Çok iyi bir kadroda pis işleri yapar. Hüseyin alındıysa ve iyi bir 2-3-4 alınacaksa o zaman 5. yanacı olarak tamam diyelim...Ama göbek atmak için fazla hızlı davranmıyor muyuz?