G
Guest
Misafir
Şakamısın sen MitoMithat Duran' Alıntı:Arkadaşlar ismini yazacağım guard araştırırmısınız Mıchael jordan yunanistanda paok ta oynuyor 78 doğumlu istatiklerini yazarsanız sevinirim
O adamın sadece adı Michael Jordan
Şakamısın sen MitoMithat Duran' Alıntı:Arkadaşlar ismini yazacağım guard araştırırmısınız Mıchael jordan yunanistanda paok ta oynuyor 78 doğumlu istatiklerini yazarsanız sevinirim
sene başından beri bunu söylüyorum istediğin kadar sempatik olsun içerden bitiriciliği sıfırMurat İnal' Alıntı:Hite sevdasını anlamıyorum ben forumda. Tamam acaip atletik inanılmaz sempatik vs.v.sv.s
Ama ne bitiriciliği ne de istikrarı var. 2 numara için bu ikisi olmadıktan sonra neyleyeyim en yıldız oyuncuyu.
Murat İnal' Alıntı:Hite sevdasını anlamıyorum ben forumda. Tamam acaip atletik inanılmaz sempatik vs.v.sv.s
Ama ne bitiriciliği ne de istikrarı var. 2 numara için bu ikisi olmadıktan sonra neyleyeyim en yıldız oyuncuyu.
Umut Erdem' Alıntı:[quote="Murat İnal":2j78jq63]Hite sevdasını anlamıyorum ben forumda. Tamam acaip atletik inanılmaz sempatik vs.v.sv.s
Umut Erdem' Alıntı:[quote="Murat İnal":1qx8feqs]Hite sevdasını anlamıyorum ben forumda. Tamam acaip atletik inanılmaz sempatik vs.v.sv.s
Şakamısın sen MitoEyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Mithat Duran":3ldvzg4e]Arkadaşlar ismini yazacağım guard araştırırmısınız Mıchael jordan yunanistanda paok ta oynuyor 78 doğumlu istatiklerini yazarsanız sevinirim