2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antonio graves gerçekten kaliteli 1 oyuncu video yu izleyen arkadaşlar bilgi sahibi olacaktır
adamımız geçen sene pau orthez de
31 dakika ortalamayla 20.4 sayı ortalamsı tutturmuş yanılmıyorsam % 40 civarında 3 lük yüzdesi war
geçen sene 1 maçta 31 dakika sürede 40 sayı atmışlığı vardır
190 cm boyundadır 1 ve 2 oynayabilmektedir
geçen sene 1 maçta 5/5 3 lük le oynamıştır
1985 doğumlu gerçekten kailteli 1 skorerdir
şu an yaz liginde newyork knicks forması giymektedir
1 maçta 4 dakikada 3 sayı
1 maçtada 7 dakikada 2 sayı ile oynamıştır
ama işin güzel tarafı oynadığı toplam 11 dakika da 2/2 şut isabeti ile % 100 ile oynamıştır
yaz liginde beykozdan tanıdğımız anthony roberson la aynı takımdadır
anthony roberson yaz liginde şu an 25 dakika ortalamayla 17 sayı ortalamayla oynamaktadır


içininiz rahat olsun sağlam bir sg aldık gerçekten şutör bir oyuncu aynı zamanda delici de tam istediğim tarzda 1 skorer aldık
 
Strickland bence Mitchell ve Dee den daha iyi bir oyuncu skor yönü daha fazla ben çok kötü bakmıyorum bu transfere .

Graves de iyi bir oyuncuya benziyor penetre edebiliyor gibi geçen sene en büyük sorunmuzdu penetre edebilen fazla bir oyuncumuzun olmaması .
Ayrcıa Graves 1 de oynayabiliyor galiba bu çok büyük avantaj saglar bize .

Graves ve Strickland guard ikilisi Dee ve Hite ikilisine göre hem daha yaratıcı hem daha şutör hem de daha skorer oyuncular .
 
Strickland ve Graves hayırlı olsun.

İmza törenlerini sabırsızlıkla bekliyorum :)

En kısa sürede bomba 4 numarada açıklanır umarım.
 
Bu arada eğer 4 numara cidden çok maliyetli bir oyuncu değilse en azından yabancı bütçemiz BJK'nin altında gibi dördüncü yabancı olarak Domercant'in ismi geçiyor son aldıkları Sırp oyuncu belki nispeten ucuzdur ama ondan önceki ABD'liler de maliyetli isimlerdi.

Bu arada sanki iki tane 1.5 numara aldık gibi.
 
Ben oyuncunun şu sitilini beğendim.
ayrıca + özelliği 1 numarada oynayabilmesi nedeniyle kafamızdaki soru işaretlerinin kalkmasına neden oldu çünkü çoğumuz strickland ismine kuşku ile bakabiliyoruz.Graves,Murat,Cüneyt,Strickland 4 lüsü dönüşümlü olarak bu işi yapabilirler.Muratın adını buraya yazmam kimseyi şaşırtmasın çünkü 1 numarada oynayabilecek kapasiteyi ben Asvel maçında gördüm onda.

Artık şu 4 numarayı beklemeye başlıyalım.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Strickland ve Graves hayırlı olsun.

İmza törenlerini sabırsızlıkla bekliyorum :)

En kısa sürede bomba 4 numarada açıklanır umarım.
eyüp 1 organizasyon yap ta bu sefer en az 50 60 kişi olur yönetim bombaları patlattıkça organizasyonlara katılan taraftar sayısı ciddi biçimde artacaktır
 
Mehmet Yıldırım' Alıntı:
İmza töreni isteriz,organizasyon isteriz Eyüp Abi bu sözüm sana !! :)
Bundan sonra klübe kuş alsalar karşılamaya gideceğiz :)

Herkes kendini imza törenine hazırlasın :)
 
zizic veya gelecek 4 numara yedek kalacak çünkü hüseyin ilk 5 başlayacak ama belli olmaz bazen hüseyin oturur iki uzun yabancı oynar bi de strickland veya granger yedek başlar alternatifimiz var ama sakatlık olmazsa
 
Oncelikle Brown'lar kotu cıktı, Graves'ler iyi cıkar umarım diyeyim :) Aslında Hite'a benzeyen bir oyuncu atletik savunması iyi, sutu da Hite'dan cok iyi degil, belki biraz daha iyi bence.

Tahmin ettigimiz gibi saf pg bulamayınca iki 1-2 karısımı oyuncuyla oynayacagız, genelde yaptıgımız sey. Genç olması iyi. Pg yetenekleri acısından Hite'dan iyi olacagını dusunuyorum. Cuneyt-Graves-( ? - Strickland) uclusu birbirini tamamlar mı? Bunu anlamanın yolarından biri Dee ve Hite yerine, Strickland ve Graves'i dusunursek, sut acısından onde oldugumuz kesin. Oyun kurma ve savunma için Strickland'ın birkaç maçını beklemek gerek diye dusunuyorum.
 
gecen sezon beklenenın altında kalmıs pau orthezde basraılı sayılabılecek ısler yapmıs ancak dusuk sevıye takımlarda rahatlıkla yaplıcak ısler
 
Strickland için çok yorum yaptık, dolayısıyla söyleyecek pek birşey kalmadı. Strickland benim de içime pek sinmiyor. Sonuçta iki yıldır ligimizde oynuyor ve az-çok izledik. Şutu fenâ değil, ama öyle olağanüstü yetenekeli bir oyuncu olmadığını biliyoruz. Oyun kuruculuk yapabilecek mi konusunda da hâlâ ciddi soru işaretleri var.

Antonio Graves'i açıkcası pek tanımıyorum. Ara-sıra Fransa liginin istatistiklerine bakarken gözüme ilişmişti. Bir sene içinde çıkış yapmış bir oyuncu. Yalnız istatistikleri çok çarpıcı... Bilhâssa şut yüzdeleri 20 sayı ortalamasıyla oynayan bir oyuncu için çok yüksek. (2 sayılık %55, 3 sayılık %43)

3 dakikalık görüntülerden edindiğim ilk intiba, top kontrolünün çok çok iyi olması ve içeriye daldıktan sonra pozisyonları basketle bitirmesi. Ayrıca trübünlere yaptığı teşvik edici hareketler de lider vasıflı bir oyuncu olduğunu gösteriyor.

Patlama yapmaya aday bir oyuncu kanısındayım... Zizic'in yanına bahsedildiği kadar kaliteli bir 4 numara daha alabilrsek iyi bir kombinasyon olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst