2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Barut' Alıntı:
Emin'i dinlemek lazım emin dün 90 doğumluydu bugun 88 doğumlu olmuş :) Yarın 60 doğumlu olmasını bekliyorum :)

Eee 4 numara yıldız hakkında ne isim çıksa şimdi şüpheli olmayız inşallah :)

Smodis ve Fotsis önerilerim :)
napayim hermann olayı yaşlandırdı beni . boşver....
Smodis i bilmem ama Fotsis Panaya transfer oldu
 
Yapılan açıklamaya ucube bir açıklama benzetmesi yapmak ne kadar saygılı??

Eleştiri olacaktır tabiki de seninde dediğin gibi karşılıklı saygıyı kaybetmemek gerekiyor...
 
Burak Barut' Alıntı:
Orhan Bey ne yazdığınız konusunda pek ilgilenmiyorum fakat önce bana yönetici dediniz sonra da benim söylemedğim bir yazıyı Burak Barut alıntısı yaptınız.Biraz daha dikkatli olursanız daha doğrusu yazarken biraz daha sakin olursanız bu tür hatalar olmaz.

Kendi düşünceme gelince burada herkes haklı gibi görülüyor.Bir şeyler yapmak gerekiyordu yol bu seçildi çok etkili olduğu aşikar dikkat çektiği aşikar ama içimizin kırıldığı da aşikar gerçekten zor bir durum.Nötr bir haldeyim bu konuyla ilgili böyle aşırı eleştirilere karşıyım fakat hiç eleştirilmeyecek bir durumda değil...

Alıntıları düzenlerken bir karışıklık olmuş. O zaman genel olarak haberi yazan yöneticiye söyleyeyim. O kim oluyor da bir mesaj vermek için bunu yapıyor ? Eğer medyaya, taraftara mesaj vermek için birşeyler yapılacak olsaydı kulüp yöneticileri bunu çoktan yaparlardı. Bunu yapmak size düşmez bunu bilin. Ortalığı o kadar çok karıştırdınız ki Hermann şuanda kulübün gündeminde mi değil mi onu bile bilmiyoruz sayenizde. Bu kadar taraftarı da hayal kırıklığına uğrattığınız için kendinizden utanmalısınız. Sitenin taraftarlar arasındaki yeri, taraftarların düşünceleri bu olaydan sonra değişir mi değişmez mi bilmem ama kendi adıma bu siteye bir daha asla güvenmeyeceğim. Hadi bu işi normal bir üye yapsa atıp tutmuştur deriz geçeriz fakat bunu bir site yöneticisi yapıyorsa o siteyle ilgili kuşkularım oluşur. Hadi bunu da geçtim, dandik bir site olsa, oranın yöneticisi yapsa yine sallamıştır der geçerim fakat GSBasket gibi taraftarın güvendiği bir site bunu yapınca bu siteye olan güvenimi tekrar gözden geçiririm ben. Bana şuanda düşman kesilecek birçok insan olacak fakat onlar da iyice oturup bunu düşünsünler.

Karşılıklı saygı ayağına yatıp olayı örtbas etmeye çalışmayın. Sizin bize saygınız olsaydı bu haberi çıkarmazdınız.

Tekrar söylüyorum, istediğiniz seviyede olun kulüp yöneticileri böyle bir davranış sergilemiyorsa hiçkimse ne amaçla olursa olsun böyle birşeyi yapamaz.
 
Ben bu olayın amacını anlamadım. Taraftarın canını sıkmaktan başka bir işe yaramadı bence. şimdi kim gelirse gelsin herkez dudak bükecek gelecek oyuncuya. pozitiv enerji sıfır, sinerji sıfır. taraftar böyle başlarsa yandık. bir de abdi ipekçi de oynuyoruz. artık Efes Pilsen gibi sineklere karşı maç oynarız. çok iyi gidiyoruz maşallah...
 
Yonetimi:
- Butcemiz belli olduktan sonra, cıkıp acık acık yaklasık butcemiz ve hedeflerimiz sudur, sampiyonluk beklemeyin ama olabilirsek ne ala, demesi gerekirdi

- Sponsorluk, butce vs. bunların hiçbiri belli olmasa bile yonetim Umut Yenice, Umit Sonkol, Muratcan Guler hatta Caner Topaloglu (sozlesmesi suruyor) gibi isimlerle ilgilenmeliydi. En buyuk hataları budur. Ne Cemal'in ne Murat'ın ne Erdem'in ne de son dakika zordan aldıgın Polat'ın... Bunlar cok daha iyi oyuncular. En azından yeni bir umut yeni bir takım yapısı cıkabilirdi. Otekilerin zaten ne oynadıgını biliyoruz.

- Eger iyi bir 4 numara gelmeyecekse Zizic bosa yapılmış bir transfer olacaktır. 2-3 yerli oyuncusu dısında, efes-fb-tt ve uleb standartlarında vasat altı bile sayılamayacak yerli kadrosuyla ve ortalama yabancılarla Zizic ne yapacak? Atıl kalmış bir transfer olur.
 
Arkadaşlar duyulması ya da yapılması gereken ek bir açıklama yok. "Mesajımız açıktır" konu başlığında da belirtildiği gibi amaç forum üyelerine ve Galatasaray taraftarına oyun oynamak, onları kandırmak asla değildir.

Konusu geçen açıklamamızda ne demişiz;
gsbasket.org' Alıntı:
...
İlk mesajımız üyelerimize ve taraftarımıza. Öncelikle bu başlık nedeniyle birilerini kırdıysak, üzdüysek özür dileriz.

Son sözümüz şubemizde ki görevli yöneticilerimize.

Taraftarın beklentileri ve isteklerinin lütfen farkına varın. Galatasaray şu şartlarda ismine yakışan transferler beklemektedir. Hermann ismine hiç kimse gerçekleşemez demedi. Gereksiz,yanlış açıklamalar ve politikalarla taraftarı, bizleri yanlış beklentilere sokarak hayal kırıklığına uğratmayın. Unutmayın ki attığınız her yanlış adım bir gün size tepki olarak geri dönebilir.
Bizlerin tek istediği Galatasaray ismine yakışır bir şube. Bunun geçtiği tek yol başarı değildir, başarı tek başına yeterli de değildir. 14 sene şampiyonluk görmeden tribünleri dolduran taraftara sahip bir klubün en önemli şubelerinden birini yönetiyorsunuz. Türkiye'ye basketbolu getiren ve bir basketbol kültürü oluşturan, yenilmez armada adını almış bir ekolu temsil ediyorsunuz.
...
Gsbasket.org
Herkesi eleştirebileceğiniz gibi forum yönetimini de eleştirebilirsiniz ama adabıyla!
 
Murat Hocanın 4 numara transferi ilgili açıklamalarını sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar.

M.Hoca: Bu transfer için büyük çaba harcıyoruz fakat şu ana kadar netice alamadık.

Lütfen biraz sabırlı olalım, anlaşılan çok büyük bir isimle ilgileniliyor, bunu bitirmek için her şey yapılıyor, lütfen biraz sabır ve sükunet.
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
Orhan kardeşim, biraz daha sakin yazmalısın.. boyunu bilmiyorum ama yaşından büyük laflar ediyorsun. biraz daha sakin lütfen,rica ediyorum.

Ben 7 yaşımdan beri Galatasarayı tutuyorum ve 10 yaşından beri de maçlarını izliyorum. Siz tabi benden büyük olarak daha fazla sene geçirdiniz. Ben bile bu kadar sinirleniyorsam başkaları hala nasıl bu kadar sakin kalabiliyor anlamış değilim. Benim derdim bu iş yapılırken taraftarın üzülmesi. Bunun olmasını istemiyorum...

Ağır konuştuğum için özür dilerim herkesten.
 
Bilgilendirme için teşekkürler Eyüp BEY!

Zaten beklemekten başka bir çare yok umalımda en kısa sürede bitirebilsinler.Ağustos başına yetişsin.Tam kadro çalışmalara başlayalım.
 
Radyospor'da asist programında Herrmann konusu açılmış.Kaan Kural'ın ses tonu değişmiş imkansız demiş sanırım :)

Ayrıca onun piyasası çok fazla en az 1.5 milyon dolar falan demiş :)
 
Seçkin ben dikdatör değilim,otoriter hiç değilim,acıtasyon kaldıracak yapıda bir insan hiç değilim.Eğer birilerini şikayete edecek olsam bu ilk sen olurdun güzel Türkçenden dolayı ama gerek yok.Kazanacağım birşey de yok.

Özürünü kabul ediyorum. ;)


Bu arada Murat Hoca'nın transfer listesindeki ilk tercihindeki olan oyuncuları aldğını görüyoruz ki bu gerçekten sevindirici.

Greogery'i bu sene neden düşünmüyor acaba :roll:
 
Orhan Çelikkaya' Alıntı:
Hadi bu işi normal bir üye yapsa atıp tutmuştur deriz geçeriz fakat bunu bir site yöneticisi yapıyorsa o siteyle ilgili kuşkularım oluşur. Hadi bunu da geçtim, dandik bir site olsa, oranın yöneticisi yapsa yine sallamıştır der geçerim fakat GSBasket gibi taraftarın güvendiği bir site bunu yapınca bu siteye olan güvenimi tekrar gözden geçiririm ben.

Kimse kimseyi zorla bu foruma sokmuyor. Başınıza silah dayayıp da bu foruma gireceksiniz mi diyorlar. Kuşku duyduğunuz güven problemi yaşadığınız foruma girmezsiniz olur biter.
 
Burak Barut' Alıntı:
Radyospor'da asist programında Herrmann konusu açılmış.Kaan Kural'ın ses tonu değişmiş imkansız demiş sanırım :)

Ayrıca onun piyasası çok fazla en az 1.5 milyon dolar falan demiş :)
aslın da Guard olarak iki tane toy oyuncu aldığımız için benim aklıma bu 4 numara için böyle bir miktar gelmişti. pek ütopik gelmedi bana. :roll:
 
Galatasarayda iki yıl üstüste oynamış kaç yabancı var? Bir araştıralım bakalım. Dawkins,Nihat İziç, Williams, Scearsse, bir ara Türk yaptığımız ama adını şu an hatırlayamadığım bir Amerikalı. Eksik olabilir ama bir yada iki ancak ilave edebiliriz. Yani istikrar yok. Tamamıyla günü kurtarmak adına izlenen bir transfer politikası yıllardır mevcut. Şimdi burada havandan su dövmenin bir anlamı yok. Gene dört beş yabancı gelecek seneye hiçbiri olmayacak. Geçen sene takımın en önemli elemanı bana göre Gainesdi. Ama yok. Hiç düşünülmüyor bile. Bu kadar herşeyini ortaya koyarak oynayan yabancı bulabilecek miyiz acaba? Hite, Dee, Owens üçü de elinden geleni yaptılar. Bizi geçen sene etkileyen en önemli faktör sakatlıklar ve hakem kararlarıydı. Dee serbest atışları sokamamış, her basketçi serbest atış kaçırıyor. Ben şahsen geçen sene dördünden de büyük keyif aldım. En az ikisinin kadroda tutulması gerekliydi diye düşünüyorum. Ama sanırım başka hesaplar var bu yabancı transferinde. Çünkü akla mantığa aykırı hepsini yollamak. Bu işlerde bir bit yeniği var. Her yıl yabancı değiştirmenin başka izahı yok. Daha iyisini alıyoruz mantığı da inandırıcı değil. Bana uzak bir konu olduğu için, fazla ileriye gitmek istemiyorum. Ama sanırım bu arada en çok menajerler sebepleniyor.
 
Arkadaşlar Herman olayını büyütüp vede çok eksi anlamlar yükleyerek forum yönetimini yıpratmak hiç birşey kazandırmaz.

Bundan 3-4 hafta önce E.Kunter imzaladı haberini siteye yazdım, sonra bu imza son anda yatınca bana bir sürü insan laf soktu, inanın çok kırıldım, artık bir şey öğrenmek insanın içinden gelmiyor.

Kerem şuan klüpten birşeyler öğrenmek için okadar çok çabalıyorki bu olaydan dolayı onun üzerine gitmek cidden ayıp olur.

Herkes şöyle bir hafızasını yoklasın, buradan şube ile ilgili öğrendiklerini hatırlasın, transferden tutun, salon konusuna kadar, bayan takımı, erkek takımı kısaca şubedeki bütün gelişmeleri hep ilk burası duyurdu, bunu sağlayan insanların emeğini lütfen kimse biranda çöpe atmasın!

İsim telaffuz etmemekle beraber şunuda belirteyim Herman ayarında biriyle ilgileniyoruz, kısaca Herman haberi belki bir fake'ti ama içinde ipuçlarıda vardı, beklentilerimiz büyük tutalım.

Birde Şubeye bol şans dileyelim, büyük bir ismi getirmek kolay bir iş değil çünkü!


YAŞASIN GSBASKET KARDEŞLİĞİ!!!
 
4 numaraya büyük bir isim gelecek buna eminim...Duyum aldığım filan yok,öyle alacağım bir kişide yok,ama içgüdüsel birşey...Yönetime güveniyorum ve inanıyorum,Güzel Günler göreceğiz...
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar Herman olayını büyütüp vede çok eksi anlamlar yükleyerek forum yönetimini yıpratmak hiç birşey kazandırmaz.

Bundan 3-4 hafta önce E.Kunter imzaladı haberini siteye yazdım, sonra bu imza son anda yatınca bana bir sürü insan laf soktu, inanın çok kırıldım, artık bir şey öğrenmek insanın içinden gelmiyor.

Kerem şuan klüpten birşeyler öğrenmek için okadar çok çabalıyorki bu olaydan dolayı onun üzerine gitmek cidden ayıp olur.

Herkes şöyle bir hafızasını yoklasın, buradan şube ile ilgili öğrendiklerini hatırlasın, transferden tutun, salon konusuna kadar, bayan takımı, erkek takımı kısaca şubedeki bütün gelişmeleri hep ilk burası duyurdu, bunu sağlayan insanların emeğini lütfen kimse biranda çöpe atmasın!

İsim telaffuz etmemekle beraber şunuda belirteyim Herman ayarında biriyle ilgileniyoruz, kısaca Herman haberi belki bir fake'ti ama içinde ipuçlarıda vardı, beklentilerimiz büyük tutalım.

Birde Şubeye bol şans dileyelim, büyük bir ismi getirmek kolay bir iş değil çünkü!


YAŞASIN GSBASKET KARDEŞLİĞİ!!!
Yaşasın Eyüp abi... :atki
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst