2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Owens da olmasın . 4 numara için undersize kalıyor üst düzey maçlarda sorun oluyor. Bu arada Britton geldikten sonra psikolojik olarak çok etkilendi bir maçta (yanlış hatırlamıyorsam Daçka maçı idi ) resmen küstü Murat Özyere. Ayrıca bazı maçlarda çok kötü bazılarında çok iyi sanki istikrar sorunu da var.
 
abicim owens tamam şutu varda çok dengesiz bazen çok komik hareketler yapıyor banvit maçının 4. periyotunda bi boş turnike kaçırmıştı az daha televizyonu kırıyordum.neyse bunları geçelim bizim zaten şut atan uzunlarımız var bize lazım olan gaines gibi haislip gibi stonerook gibi ne bileyim solomon jones gibi atletik savaşçı blokçu uzun lazım owens dönerse bi çok maçı blok koymadan tamamlayabiliriz
 
Yahu ne zaman yapacak bu transferleri ahmet dedehayır,bu saaaten sonra kim olursa olsun ama birisini getirsin artık.Zaten efes pilsen le türk telekom finalde karşılacaklar bu kesin.Bu sene 3 büyükler bizde dahil hiç birşey yapamayacaklar.
 
İspanyol Akasvayu Girona, basketboldan çekildiğini açıklarken ULEB, Eurocup için bir takım davet edecek. G.Saray'a gün doğabilir.

İspanya'nın geçen sezonki flaş takımlarından biri olan Akasvayu Girona basketbol faaliyetlerini durdurma kararı verdi. Geçen yıl Uleb Cup'ta final oynayan ve bir önceki sezon da FIBA Kupası'nı kazanan Girona artık altyapılarda hizmet vereceğini açıkladı. Victor Sada, Marc Gasol ve Arriel McDonald gibi isimlerle ACB'de zirveye oynayan bir takım olan Girona, ekonomik nedenler sebebiyle basketbola altyapıda hizmet vereceği ifade edildi. Girona'nın basın sözcüsü Santi Sarda yaptığı açıklamada, "Yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Girona artık yüksek seviyede olmayacak. Faaliyetimizi durdurma kararı aldık. Herkese teşekkür ederiz" dedi.
Bu kararın ardından gözler ULEB'e çevrildi. Girona'nın yerine bir takımı davet edecek olan ULEB'in Türkiye'den de bir ekibi çağırabileceği ya da ön eleme oynayan G.Saray'ı direk gruplara alabileceği konuşuluyor.
 
1 numaraya gravesin alınıp 2 numaraya ise hite ın kalması çok iyi olur bence strickland ın alınmasıda risk olduğu için bence en doğrusu bu. owens ın kalmasınıda pek istemiyorum istikrarı yok daha iyisi bulunabilir yani.. 3 e avrupa 4 e de iyi birer oyuncu aldıkmı bakalım şampiyon kim yoksa bizmi :p :)
 
Graves'i oyunu kurarken yada yönlendirirken görmeden nasıl böyle bir kanıya varabiliyoruz anlamıyorum. Bu adamı kimse tanımıyor. Gelince göreceğiz.
 
Emre Evren İçöz' Alıntı:
Umut' Alıntı:
Graves çok kişiyi şaşırtacak, çook... :)
iyi mi kötü mü :)

Eğer oynayabilirse tahminlerin çok üzerinde bir oyuncu.Ben bizim ligi rahatlıkla kaldıracağını düşünüyorum.Ve taraftar bayılacak.Eskiler bilir, Lloyd Daniels vardı, Hatta İtalyan Varese'yi o zamanki adıyla Koraç'ta İstanbul'da ağırlamıştık.Maçı yanılmıyorsam 41 sayı ile tamamlamıştı.O zaman maçlar iki devre usülünde yapılıyordu ve bu sayıların 38'i ilk yardı geldi.Arka arkaya 4 pozisyonda kaç adam 3'lük atar?Taraftarları hala hatırlıyorum çıldırtmıştı.İşte bir değişik versiyonu Graves :) İnanın uyum sağlarsa spektaküler olduğunu tüm taraftar hayranlıkla izleyecek :)
 
Umut hoca sen yazdıkça ben ferahlıyorum :)

Bize birazda Strickland'dan bahsetsene :)
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Umut hoca sen yazdıkça ben ferahlıyorum :)

Bize birazda Strickland'dan bahsetsene :)

Valla işin aslını söylemek gerekirse tam bir soru işareti.Kumaşı kötü değil.Daha iyisi olur muydu olabilirdi ama forumda görünenler gibi karamsar değilim.Önemli olan rotasyonu tutturabilmek.Şu son transferlerin bir an önce bitmesi ve takımın bir an önce çalışmalara başlaması gerek.Bir de süreklilik çok önemli.Ligin ilk yarısında başka Galatasaray, ikinci yarısında başka Galatasaray izlememek için bir an önce birşeyler yapılması lazım.ben çıplak gözle izledim Strickland'ı birçok arkadaşım gibi.Alpella'da çok üst düzey maçlar çıkarmıyordu, bizde de üst düzey maçlar çıkaracağını zannetmiyorum.Bizim ihtiyaçlarımızı karşılasın yeterli.Alpella'da 20 küsür sayı atarken biz de 10 sayı atıp, tam bir pg görevini üstlenebilirse çok iş yaparız.Rotasyon meselesi ve burda da iş teknik ekipte.Diğer yabancıları merakla bekliyorum ;)
 
Umut Bey Graves için söylediklerinize bakılırsa ağzınızdan bal damlıyor desek yeridir :=

Umarız çok iyi bir uyum sağlar ve kendini geliştirerek bizide yukarılara çıkarmaya yardımcı olur.

L.Daniels, o maçta dizinden sakatlığı vardı hatta bunu bilen İtalyanlar pislikte yapmıyor değildi,ama 2.yarı sağ köşeden attığı üçlük ayağı çizgide diye sayılmamıştı o maçta gerçekten muhteşem oynamıştı ilk yarı 7-8 metreden ard arda atılan üçlükler çıldırtmıştı resmen...

Gerçekten Graves,oyun stili ve sut özelliği olarak L.Daniels esintileri var ise heyecanlanmamak elde değil.
 
Avrupa'nın Wade'i diyorum. Onur ağabey inşallah doğru diyorumdur :)
Ben iddialıyım ya Amerika maçını izleyenler vardır Wade = Graves
( Wade kadar atletik değil tabi )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst