V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Burak Barut' Alıntı:[quote="Uğur Çakır"quvroht][quote="Bora Yuksel"quvroht]Dixon bence kendine oynuyordu ama hucum potansiyeli yuksekti yanlıs hatirlamiyorsam..
Bana kalırsa turk oyuncu transferini bitirelim derim..Mersinden reha oz,Karsiyakadan gokper pen,ve kesinlikle besiktastan Onur Aydın alınmalı bu takıma..Fatih-Cemal'e ilk 5'te sure vermenin zamanı gelmistir..Yabancı transferi olarak Banvitten Mike Jones'u alsak cok yararlı olur.Beykozdan ise Gilbert.Gercekten takımına buyuk katkılar saglayan isimler.Efesin serbest biraktigi Bradshaw ise gelecek adına dusunulebilinir.
yorumların hepsini okuyamadım tabi ama bence bu kadro küme düşer
ayrıca takıma şöyle bi nba patentli solomon gibi sinirlendiği vakit maçı koparacak sıkıştığımız vakit 2-3 basket atacak maçı değiştirecek bi oyuncu gelirse süper olur ama tabi alabilirmiyiz böyle bi oyuncu bilemicem[/quotequvroht]
Yoruma saygı duyacam ama bu yorum olamaz yani :? Bu takım ilk 10'a girsin kafamı kazıtırım ben .Pivotlara bak Ftih Cemal OnuR Aydın [/quotequvroht]
burak hani pivot nerde ben göremiyorum ya kusura bakmayın ama onur aydın'ın yerine havlu sallaabilecek bu forumdan 100 adam sayarım hem ben asgari ücrete çalışırım hatta benche bile oturmam yer veririm maçı ayakta izler amigo gibi tezahurat bile yaparım