Bütçemize göre takım kuracaksak nolur biliyormusunuz 10 milyon dolarlık bütçesi olan telekom final oynar 5 milyon dolarlık bütçesi olan biz yarı final o yüzden hedef şampiyonluksa bütçe artsın yıldızlar gelsin...
Harun Şeker' Alıntı:GAİNES iyi güzelde..hangi maçı GAİNES ile kopardık...adamın shotu yokki....
Harun Şeker' Alıntı:GAİNES iyi güzelde..hangi maçı GAİNES ile kopardık...adamın shotu yokki....
Semih Ural' Alıntı:[quote="Harun Şeker":3sqjv80z]GAİNES iyi güzelde..hangi maçı GAİNES ile kopardık...adamın shotu yokki....
Saadet Unal' Alıntı:[quote="Semih Ural":54ivdkns][quote="Harun Şeker":54ivdkns]GAİNES iyi güzelde..hangi maçı GAİNES ile kopardık...adamın shotu yokki....
valla kusura bakmayın yılın en iyi oyuncularına bakmıştım ama bazen isimler aklımda kalmaya biliyor sizi kırdıysam afedersinizSemih Ural' Alıntı:Saadet hanım yılın en iyi oyuncusu konusuna baksa görürdü ama napalım sağlık olsun
ben kimseyi kırmak istememiştimSemih Ural' Alıntı:kırıldım ama olsun önemli değil artık
ben kimseyi kırmak istememiştim [/quote:3cikamu5]Kırılmaz semih merak etme, şaka yapıyordur kendisi, one badireler atlattı bu forumda bu ona vızgelirSaadet Unal' Alıntı:[quote="Semih Ural":3cikamu5]kırıldım ama olsun önemli değil artık
ben kimseyi kırmak istememiştim [/quote:1hyypasj]Saadet Unal' Alıntı:[quote="Semih Ural":1hyypasj]kırıldım ama olsun önemli değil artık
bence sırf yazmış olmak için yazıyorsun afedersin ama biraz gereksiz oluyorHarun Şeker' Alıntı:O zaman herkes yüreğiyle oynuyor....YALANMI...o zaman kimse gitmesin......herkes yüregi var diye iyi oyuncu kabul ediliyor bence cok sacma.....HERALDE GAİNESİN YÜREĞİ YETER DİYENLERİN İSTEGİ YENİ SEZONDADA SÜPÜRÜLMEK....
Harun Şeker' Alıntı:neyi gereksiz saadet hanım lütfen yhaa!!!diğer oyuncularımız savaşmıyormu?bari siz cevap verin lütfen!!
tabiki hiç bi oyuncumuzun hakkını yiyemem hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim emeklerinden dolayıHarun Şeker' Alıntı:neyi gereksiz saadet hanım lütfen yhaa!!!diğer oyuncularımız savaşmıyormu?bari siz cevap verin lütfen!!