Ender Arslan efes ten ayrılıyor. efes onun yerine barış ermiş i alacak . Ender boşta şu anda. Bize gelsin isterim. geçen sene kötüydü ama yeteneği tartışılmaz , bu sene patlama yapacaksa bu Galatasaray da olabilir.
Harun Şeker' Alıntı:O zaman herkes yüreğiyle oynuyor....YALANMI...o zaman kimse gitmesin......herkes yüregi var diye iyi oyuncu kabul ediliyor bence cok sacma.....HERALDE GAİNESİN YÜREĞİ YETER DİYENLERİN İSTEGİ YENİ SEZONDADA SÜPÜRÜLMEK....
Harun Şeker' Alıntı:13 sayı diosun.....13 yaaa!!!Diğer takımlardaki sayı liderlerine baksan iyi olur....Hem ben GAİNES i çok seviyorum ama konu bu değildi.....(HATTA MASAÜSTÜNDE WALLPAPERI VAR YEMİNEDİYORUM)
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Harun Şeker":tj91td80]13 sayı diosun.....13 yaaa!!!Diğer takımlardaki sayı liderlerine baksan iyi olur....Hem ben GAİNES i çok seviyorum ama konu bu değildi.....(HATTA MASAÜSTÜNDE WALLPAPERI VAR YEMİNEDİYORUM)
Sinan Soysal' Alıntı:Görmeyeli burası transfer topiginden çok sohbet platformuna dönmüş
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Sinan Soysal"dsv27wv]Görmeyeli burası transfer topiginden çok sohbet platformuna dönmüş
Malik Dixonlu takımda oynadıgı 1 yıl dışında ne katkısı olmuş ki Fatih Solagın miyadını doldurdu diyorsun ?Tugay Aktepe' Alıntı:Fatih Solak artık Galatasaray'da miyadını doldurmuştur..
Geçen sezon tek pivot olan Asım Pars ile mücadele etmek zorunda kalmış Karşıyaka'ya Cemal Nalga'yı kiralayabilseydik şu anda Galatasaray'a diri,kendine güvenen ve genç bir pivot kazandırmış olacaktık.
Neyse yaşı itibariyle gecikmiş herhangi birşey yok..
Ligin kemik takımlarından Karşıyaka olmasa da örneğin Antalya takımlarından birine kiralanması gündeme getirilebilir.
Sinan Soysal' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":17lrb8sz][quote="Sinan Soysal":17lrb8sz]Görmeyeli burası transfer topiginden çok sohbet platformuna dönmüş
Malik Dixonlu takımda oynadıgı 1 yıl dışında ne katkısı olmuş ki Fatih Solagın miyadını doldurdu diyorsun ?Sinan Soysal' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":124tbg6f]Fatih Solak artık Galatasaray'da miyadını doldurmuştur..
Geçen sezon tek pivot olan Asım Pars ile mücadele etmek zorunda kalmış Karşıyaka'ya Cemal Nalga'yı kiralayabilseydik şu anda Galatasaray'a diri,kendine güvenen ve genç bir pivot kazandırmış olacaktık.
Neyse yaşı itibariyle gecikmiş herhangi birşey yok..
Ligin kemik takımlarından Karşıyaka olmasa da örneğin Antalya takımlarından birine kiralanması gündeme getirilebilir.