2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tufan adına çok üzüldüm sevgili kardeşim geçmiş olsun yalnız eğer Tufan sakatlanmasaydıda bu sene pek verim alamıyacaktık geçirdiği ağır sakatlık basketbol gibi ağır tempolu sporlarda geri dönüşü ve eski performansına kavuşmayı bayağı geciktiriyor yalnız birde alt yapıya oyuncu transferleri varki bence çok olumlu ama yaş küçültme olayına çok karşıyım İsmeti bildim bileli hep genç oyuncu olarak kadroda adam 27 yaşına geldi hala genç bu kadarda olmaz ki bu sene guard mevki için endişelerim devam ediyor sanırım sezonun ilk yarısında marshall duruma göre yeni bir guard sezonun ikinci yarısında takıma monte edilebilir benim bu konuda ilk tercihim gelen guardın balkan kökenli olması ve ilk isim olarak Damir MULAÖMEROVİC bize çok uygun olur
 
Soner Türkmen' Alıntı:
Enes Kanteri alsak daha çok yararlı olurdu bence

Enes Kanter süperde , onu alabilmek için remzi beyin veya mahmutun kafası iyi bir anına gelip imza attırmamız gerek :p yoksa enes bırakılacak bir oyuncu değil.. geçen sene yıldızlar ligi final maçında Efes pilsen'e karşı 46 sayı 26 ribaund ile oynamış..''Oha '' denilecek bir durum 8)
 
Enes Kanter'i FB bile oynatamayacak. yazin bir kenara. Tanjevic ondan SF yaratmak istiyormus. cocuk da pilini pirtini toplayip amerikaya koleje gidecek. ordan NCAA ordan da dogru NBA. bu cocuk onlara yar olursa cok sasiririm dogrusu.
 
Basket Dergisi ne bir bakayım dedim..yine her gün manşette resmini gördüğümüz adam yine manşetteydi.Kim ? : Mario Kasun . 79587634753. Kasun haberinde bu sefer kulübüyle sözleşmesini karşılıklı olarak fesh ettiğini ve efes pilsen ile arasındaki tek engelinde kalktığı söyleniyor..efes'in de transferi bugün açıklaması bekleniyormuş..asparagas gibi geldi ancak efese gelirse 6 yabancı konusunda bişeyler olduğu kesin..koskoca kasun sadece Euroleague'de oynamak için gelmez değil mi ?
 
6.yabancı çıkarsa Chalmers süper olur..Ya da Strcikland'dan memnun kalınmaz ise alınabilir..Fakat gözlemlediğim kadarıyla Murah Hoca ona çok güveniyor , o bu ligi biliyor ve iyi çalışıyor..İnşallah olur hayranıyım kendisinin ama Strickland'ın gitmesini istemem 6.yabancı çıkarsa süper olur..Ayrıca Alican Güney başladı Teomanla beraber..O 2 isim bize çok şeyler verecek gelecekte..SAYGILAR..
 
Bu arada 6 yabancı olayı bence olmayacak çünkü shumpertin lisansı cıkartılamamıs efes gecen seneki rashaad icin kullandıgı politikayı shumpert da da kullanabilir...Efes le anlaşmış ama bonservisini vermemişler..
 
Strickland ve Graves çok büyük transfer olmuşlar..Kimse çok büyük bomba gözüyle bakmasa da ilk hazırlık maçında Graves'ten 30 sayı ve mükemmel savunma , Strickland'dan ise 10 sayı ve 8 asist çok iyi bir performanstı..İnşallah lige de yansır ve böyle oynarlar..Gerçekten çok iyi takım olduk devamı gelmesi dileğiyle..Son olarak Gurovic-Milojevic-Ziziz 3lüsü çok iyi başladı..Bu sene bu kadar kaliteli yabancılar izlemek büyük keyif olacak..İlk defa kombine alacağım..SAYGILAR..
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
Çok yanlış bir transfer politikası izlendi. heleki Gurovic tam bir skandal...

Yahu adamı hayatında kac kere izledin de bu yorumu yaptın merak ediyorum. evet kabul murat hocayı en cok elestiren 2 cı adamım bu forumda ama bu sene gercekten takım kurdu. alınabılıcek en iyileri aldı. gurovici begenmeyenı de gördüm ya helal valla :)
 
Arkadaşlar ooo ne oluyor sizlere ya.
Guroviç transferi neye göre rezalet?
Biz bu adamın saha içindeki oyununa bakmak zorundayız.Abd Irak'a girdi dağıttı geçti ülkemizde yüzlerce Amerikalı oyuncu oynanıyor hangisine tepkiler gösterildi.Medyanın gazına sizde gelmeyin gözünüzü seveyim.

Sizinki eleştri olmaktan çıkıyor.Gözü kapalı sallamak oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst