• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra ne uyarırız ne de böyle mesaj silmekle uğraşırız.
Lütfen herkes yazdıklarına dikkat etsin
 
Benim bildiğim forum fikir alışverişi yapılan platformdur, yanlış mı biliyor muşum bunca zamandır ?
 
Ne çok seviyorsunuz kelimelerin içleriyle oynamaya.
Öncelikle her yerin, her sitenin, her mekanın yazılı olan ve yazılı olmaya kuralları vardır. Demokrasi var diye her şeyi konuşamıyorsan burada da herşeyi konuşamazsın. Keyfimizden değil bazı şeyler yaşandığı ve bildiğimiz için söylüyoruz bunları.

Gelirsek kelimenin içine de :

Eski Romalılar zamanında, Roma'da ve diğer şehirlerde kamu işlerini konuşmak için halkın toplandığı alan.

Forum kelime anlamını buradan alıyor. Eski Romada forumların konusu da belliydi kurallarıda merak edenler için. Siz yine de "Siz demi Brutus" demek istiyorsanız siz bilirsiniz. Çizgimiz net ve açıktır.
 
Nasıl bir çizgi bu ? size doğru gelen bize de doğru gelmek zorunda mı ? sizin görüşlerinize biat etmekle mükellef miyiz ? ha diyorsan ki, evet forum benim, beğenmeyen yazmaz. o zaman tamamdır.
 
Kaan, elbette fikir ayrılıkları olacaktır ama bu forumda hepimizin ortak noktası Galatasaray çıkarlarıdır. Takımı yıpratmak isteyenlere engel olmak için konunun tartışılmaması gerektiriyorsa tartışmamamız gerekir.

Transfer konusuna kaldığımız yerden devam edelim...
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Kaan, elbette fikir ayrılıkları olacaktır ama bu forumda hepimizin ortak noktası Galatasaray çıkarlarıdır. Takımı yıpratmak isteyenlere engel olmak için konunun tartışılmamasını gerektiriyorsa tartışmamamız gerekir.

Transfer konusuna kaldığımız yerden devam edelim...
Ben zaten bir şey demiyorum Onur abi. aslında yazılacak o kadar çok şey var ki... başkalarına malzeme vermemek için susuyoruz.
 
Kaan Can Garip' Alıntı:
Nasıl bir çizgi bu ? size doğru gelen bize de doğru gelmek zorunda mı ? sizin görüşlerinize biat etmekle mükellef miyiz ? ha diyorsan ki, evet forum benim, beğenmeyen yazmaz. o zaman tamamdır.
Burası basketbol forumu olduğu için, basketbolla ilgili fikir alışverişlerinde olacaksın, olay bu kadar basit.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":3vlehyct]Nasıl bir çizgi bu ? size doğru gelen bize de doğru gelmek zorunda mı ? sizin görüşlerinize biat etmekle mükellef miyiz ? ha diyorsan ki, evet forum benim, beğenmeyen yazmaz. o zaman tamamdır.
Burası basketbol forumu olduğu için, basketbolla ilgili fikir alışverişlerinde olacaksın, olay bu kadar basit.[/quote:3vlehyct]
İyi güzel ama o emir kipi hoş olmamıs...
 
Kaan sana o kadar yazı yazıyorum çıkardığın sonuç ancak bu mudur.

Neyin biat etmesi ? Neyin sizin görüşü ? Biz görüş mü belirttik bu konuda ? Gsbasket.org un görüşüdür bu mu dedik ?

Bir şeyi eleştireceksen kendine göre bari içine biraz mantık koyun.

Var mı transfer sezonuyla ilgili söyleyeceğin bir şey. Yoksa meşgul etmesin kimse bir daha bu başlığı.

Kaan Can Garip' Alıntı:
Nasıl bir çizgi bu ? size doğru gelen bize de doğru gelmek zorunda mı ? sizin görüşlerinize biat etmekle mükellef miyiz ? ha diyorsan ki, evet forum benim, beğenmeyen yazmaz. o zaman tamamdır.
 
bi kaç gündür forumda huzursuzluk var ya nedendir bu
 
Sıcaktan bunaldı herkes :P
 
arkadaslar gaines owens hite hangı takımlara gıttıler yoksa hala bostalar mı haberı olan var mı ???
 
Geçen hafta henüz anlaşmamışlardı kimseyle.
 
nba summer league'de de oynamamışlar.. hite bi ihtimal amerikaya döner diyordum ben =)

ikisi de ekim civarı bi takım bulurlar umarım, geçen sene baya emekleri geçmişti takıma..
 
yerli transferi için mustafa abi kadro bolluğu yüzünden gelemz mi bize ??
 
Onur Karakuzu' Alıntı:
yerli transferi için mustafa abi kadro bolluğu yüzünden gelemz mi bize ??

Gelebilir tabiki de.şansen ben Ergin Ataman'ın hiç bir oyuncusunu bırakacağını düşünmüyorum..
 
efes oyuncu bolluğu yüzünden bazı oyuncuları gözden çıkarsa bile bu oyuncuları vermede önceliği kardeş takımı darüşşafaka ya verecektir.
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
efes oyuncu bolluğu yüzünden bazı oyuncuları gözden çıkarsa bile bu oyuncuları vermede önceliği kardeş takımı darüşşafaka ya verecektir.
her oyuncu daçka ya gitmeyi kabul etmez.göreceksiniz ki cenk süre alamazsa takımdan ayrılmak isteyecektir.biz de gereken hamleyi yaparsak cenk tekrar bizde oynar.cenk kesinlikle gidip darüşşafaka da oynamaz
 
Can Akan' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":189urdqg]efes oyuncu bolluğu yüzünden bazı oyuncuları gözden çıkarsa bile bu oyuncuları vermede önceliği kardeş takımı darüşşafaka ya verecektir.
her oyuncu daçka ya gitmeyi kabul etmez.göreceksiniz ki cenk süre alamazsa takımdan ayrılmak isteyecektir.biz de gereken hamleyi yaparsak cenk tekrar bizde oynar.cenk kesinlikle gidip darüşşafaka da oynamaz[/quote:189urdqg]
Aynısı yazacaktım tam.Bende aynen düşünüyorum...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst