2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Küçük dağları ben yarattım'' içinde olan bir Cenk'in tenezzül edipte Daçka'ya gideceğini düşünmüyorum. Zira kendisi geçen sene bizde bile maç seçerek oynuyordu. Ama herşeye rağmen yetenekleri olan bir oyuncu. Bizim işimize çok yarar. Keşke bir kısa oyuncunun yanında bir de süre alabilecek bir uzun alsak...
 
Cenk akyol mustafa abi engin atsür bence efesde kalmaz.

6 yabancı+ ender arslan sinan can kaya peker kerem gönlüm bora hun paçun barış hersek etti 12 hadi bu 3ünden 1i kaldı diyelim. Engin kalsın

Cenk ve Mustafa abi bence yüzde 80 ayrılır. Alırsak süper olur. Aslında mustafa abi ve barış hersek gelse süper olur bence olur bu
 
Berkan Çatal' Alıntı:
Cenk akyol mustafa abi engin atsür bence efesde kalmaz.

6 yabancı+ ender arslan sinan can kaya peker kerem gönlüm bora hun paçun barış hersek etti 12 hadi bu 3ünden 1i kaldı diyelim. Engin kalsın

Cenk ve Mustafa abi bence yüzde 80 ayrılır. Alırsak süper olur. Aslında mustafa abi ve barış hersek gelse süper olur bence olur bu
bora hun paçun ve barış hersek daçka da oynayacak diye biliyorum ama net bir bilgi değil.yanlış hatırlıyor da olabilirim
 
Büyük ihtimal Baro ile Barış daçkada bu sezon ayrıca Engin Atsür o takımın temel taşlarından biri olacak hatta Ender maç içinde yaptığı bazı saçmalıklara devam ederse 1. oyun kurucu bile olabilir.Cenk Akyol'uda verme ihtimalinin uzak olduğunu kabul edersek elde bir tel Mustafa Abi kalıyor ama o da bizi fenerbahçe geçmişinden veya şuanda da fenerli olduğun reddedebilir.Sanki bu sene Efes'ten oyuncu gelmeyecek gibi ama inş dediğimin tersi çıkar...
 
aşırı yerli sıkıntısı yaşadığımız bugünlerde bence erkan oğuz düşünülmelidir.benim şahsi görüşüm bizim takımımızda rotasyon oyuncusu olabilir ve katı verebilir.
free agent diye biliyorum yerli sıkıntımız çok fazla olduğu için bence düşünülebilir.ncaa kariyeri olan bir oyuncu 196 boyunda 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda oynuyor



Ogrenim hayatani basarili bir ogrenci ve sporcu olarak, Arizona State, George Mason, Louisiana Tech (Karl Malone'un oynadigi), Louisiana State Universitesi (Shaquille O'Neal\nin oynadigi), Teksas gibi bircok unlu okullara karsi basarili sekilde hayali olan soy ismini yazdirarak oynadi.

İKİ ÜNİVERSiTE BİTİRDİ

Southland Konferansi'nda Detroit Pistons'in efsanevi oyuncusu ve su an ki Baskani Joe Dumars'in da oynayip mezun oldugu McNeese State Universitesi'nde basarili bir sekilde oynayip Management (Is Yonetimi) ve marketing Advertising (Reklam Pazarlama) iki bolumunden mezun oldu. Daha once de 2 yillik universitler ligi olan NJCAA de 23 macda 80 tane 3 atarak Baltimore City College Okul ve Region 20 adi verilen Konferanslarinin us sayo atma rekorunu kirip All-Karmasinda Maryland Eyaletini temsilen basarili bir sekilde oynayip Business Administration (Is Idaresi) iki yillik bolumunu bitirdi. YOK tarafindan da diplomalari taninan ve Turkiye yi America da aldigi odullerle basarili sekilde tmesil eden Erkan Oguz'un basarisi bununla da kalmadi.

Gectigimiz yaz ULEB tarafindan organize eden, ULEB Euro Summer, yaz liginde Lotttomatica Roma takimiyla forma giyen Erkan Oguz burada, Macabi Telaviv, Çin, Benetton gibi takaimlari devirip finalde Litvanya Sampiyonu Zalgiris Kaunas'a yenilerek 2.oldular. Basarili performansini Euroleague resmi sitesinde de belirtilen Erkan Oguz Danimarka 1.liginden futbol takimi Tanınmış olan Aalborg takimina imza atti.

Aalborg'a imza attigi surec icerisinde Danimarka Ekim Ayinin En Iyi Shooting guard' i secildi 4 maçta 19 üçlük atarak. Aalborg takim tarihinde bir ilke imza atarak Danimarka Kupasinda takimin Final Four'a tasiyan Erkan Oguz, toplam 12 maçta 41 Üç sayı atarak 17.0 Sayı 5.5 Ribaund, 4.0 Asist ve 1.0 Top Çalma ortalamari ile Avrupa da ulkemizi basariyla temsil ediyor. Su an cok iyi oynamasıyla, 3 Hollanda, 1 Fransiz, ve 1 italyan ekibinden teklif alip gorusen Erkan Oguz; yillarca hayal ettigim hersey icin cok calistim ve elde ettim. En azindan basarili bir şekilde sahip oldugum eğitimim var ama neden benim gibi ve diger cok calisan sporcularin Türkiye de bu kadar dikkat cekmeyi istiyorumve kariyerime Turkiye 1.liginde devam etmek istiyorum.

Bize de spor adamlari olarak, Erkan Oguz gibi basarili efendi ve ulkemizi hirsi ve basariylariyla dikkat çekerek temsil eden sporculari ulkemize kazandirip ulkemiz basketbolunda hizmet vermesini saglamaktir. Bircok 1.lig ekibine böyle tecrubeli Amerika , İtalya, Türkiye, Danimarka gibi liglerde oynamis kendini kanitlamis Tanınmış bu oyunucyu Tony Kukoc, Danilovic, Carlton Myers, Damir Mrsic, Asim Pars gibi basarili bircok oyuncnun menejerligini yapan World Sport Agency'nin sahibi Mira Poljo, Erkan Oguz'un menejerligini yapmaktadir.


Eurobasket Resmi Sitesinden Alinan Erkan Oguz'un Basarilarindan Bazıları;

Awards/Achievements:

1992- Turkish Division 2 Pro-League National Championship as a team member with being youngest and junior player for Antalyaspor, Antalya.
1996- Turkish Division 2 Pro-League National Championship as a team member with being youngest and junior player for Antalyaspor, Antalya.
1992-1996- Four years in a row Junior an Young Teams City (State) Championships as a Starter and advance till Turkish National Junior League Championships Semi-Finals 4 years in a row.
1999- Turkish Division 3 Semi-Pro League Player of the Year with 28 points, 7 rebounds, and 4 assists a game.
1999- Played for Turkish Division 3 Semi-Pro League?s All-Star Team with starting and had 19 points and 6 rebounds in that game where game played right before the Turkish Division 1 Cup Final game in Mersin, Turkey.
2002-03- Broke the Baltimore City Community College School and Region XX three point shots made record with made 80 of them in 23 games.
2002-03- Played for Maryland-East Coast Junior College All-Star Team with first team selection and did start at that game.
2002-03- All-American Junior College player second team selection.
2002-03- Top 20 Shooting Guard Selection in the Nation according the College Basketball Magazine in USA.
2003- Number 37 Best Recruit in the Nation according the Hoopscoop Magazine and Web Site.
2003- Top New Comer of the Southland Conference with signing McNeese State University (Home of Legendary Joe Dumars)
D3 All-Star Team -00
JUCO East Coast Junior College All-Star Team selection -03
JUCO All-Maryland Selection -03
2007 June-July: ULEB Summer League in Jesolo, Italy (Lottomerica Roma): Finalist

RESMI SITE LINKI EUROBASKET
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... mNotSure=1


uyarı:benim bilgisayardan kaynaklanan bir problemden dolayı 3 tane aynı mesaj çıktı.ben silemedim yönetici arkadaşlarım gereksiz olan ikisini silerse çok sevinirim
 
Efes,TT ve FB gibi takımlar mevcut rollerinden memnun olmayıpta ayrılmak isteyen oyuncu olsa bile ligdeki rakiplerinden birine vermek istemeyeceklerdir.
Aslında ligde süre alsa bile Cenk'in Avrupa liginde oynama olasılığı iyce azalmış gibi orada 6 yabancı ile oynayacaklar çünkü.
Cenk'in Avrupa ligi ve ULEB kupasında oynamayı daha çok önemsediğini geçen sezon bizzat gördük ayrılmak isteyebilir.
Efes DAçka'ya vermek isterse orda oynamayı istemez bence de ama Efes bize de vermeyebilir başka bir ligden klüp bulmasını isteyebilir pekala.Bu sezon geçen sezona göre daha ciddi bir tehlikeyiz şampiyonluk yolunda çünkü.
Bu arada kadroya giremeyen oyuncu piyasası için BJK ile de çekişeceğiz onlarda muhtemelen bizim gibi bir düşüce içindeler. Hakan Demir bir uzuna bir de şutöre ihtiyaçları olduğunu sölemişti. Yerli piyasasında uzun bulmak imkansız gibi. Apo giderse ancak 5. yabancı olarak alabilirler.Diğer tercihleri için onlarda kadroya giremeyen kaliteli yerli olursa diye bekleyecekler.
 
2005-2006: Galatasaray Cafecrown Istanbul (TBL), left after 3 months due to team financial problems.

Takımımızdan parasal sorunlar nedeni ile ayrılmış zamanında.Bana biraz hafif kalır gibi geldi bu oyuncu.Tolga Tekinalp tarzında adam sanki.
 
Eren Aydın' Alıntı:
2005-2006: Galatasaray Cafecrown Istanbul (TBL), left after 3 months due to team financial problems.

Takımımızdan parasal sorunlar nedeni ile ayrılmış zamanında.Bana biraz hafif kalır gibi geldi bu oyuncu.Tolga Tekinalp tarzında adam sanki.
bence kendini geliştirmiş olabilir bence deneyip görmek lazım ben katkı verebileceğini düşünüyorum.
ayrıca şu an elimizde keşke tolga tekinalp olsa ben onun da katkı vereceğini düşünüyorum
 
Banvit İsveç ten Erkan diye bir oyuncuyu almış.Acaba bu Can Abi nin dediği Erkan mı?
 
Aslında Aubrey Reese alınabilecek oyunculardan biri çünkü 5 sezondur Türkiye ' de oynuyor . Alıp Türk yaparsak çok işimize yarar .
 
benim anlamadığım bir şey var.Hem bayanlarda hem erkeklerde neden fenerbahçenin kadrosunda türk yapılmış oyuncular yer alıyorda(mrsic,harun erdenayın eşi,en son nevlini türk yaptılar)aynı şeyi biz yapamıyoruz.Bizdemi sorun var yoksa fenerasyondamı.
 
türk telekom benimde bu takımda görmek istediğim oyunculardan olan Caner Öner i Casa Ted Kolejliler e daha fazla süre alabilmesi için kiraya vermiş
 
Fransa'da Nando De Colo karşılaşmayı 28 sayıyla tamamlarken, maçın da en skorer oyuncusu oldu. 26 Dakika oyunda kalan De Colo, mücadele boyunca 5/5 iki sayı- 4/4 ü. sayı ve 6/6 serbest atış isabetiyle oynadı.

yaramış beyoğlu koçuma. :)
 
Bayan baskette bütün kupaları alırız son transferden sonra..Euroleuge'de son 4'e gidecek kadro varken gitmedik..Uleb'in favorisiyiz..İnşallah bütün kupaları alır fenere 30 atarız..SAYGILAR.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst