2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Mustafa abi hiç oynamamış ki darüşşafa onu istiyomuş takımın başında bi abi olsun diye.Bence daçkaya gitceğine bize gel dense hayır demez.
 
Bence cemal'i gönderip yerine mutlu demir falan alınabilir, Telekomdan mutlu kiralanabilir , ayrıca muratcanı takımda gormek cok isterdim engin yada enderden biri kiralanabilir yada caner topaloğlu alınabilir, Türkiye'de oyuncu cok yok diyenler haksızlık ediyor Gs gibi bir takımın en az üç oyuncu alması gerekiyor bana gore hatta 2 de alınabilir ama kesinlikle bir guard ve bir pivota ihtiyaçımız var 2-3 istenen adam olabilir ama bence gerek yok 2 numara murat-graves 3 numarada da gurovic-erdem yeterli olacaktir ama beni en cok dusunduren kariyerinin sonuna gelen savunma yapamayan hazırlık maclarından sonra duşundugum kadariyla da hucum ozelliklerini de kaybetmiş bir Huseyin ile GENÇ YETENEK Cemal Nalga ve yine bir numarada savunması kotu olan cuneyt ve kapalı kutu olan strickland, Murat Özyerin Fatihi yollaması ççok çok çok büyük hata fatih bu sene bizde olsa iddia ediyorum bu takım şampiyondu huseyin'i yollayip fatih kalsaydi bu takım şampiyondu şimdi elimizdekiler direk sayı gucu sıfır savunma tek savunmacımız erdem kaldı. Bence Mustafa Abi mukkemel olurdu savunma için
 
Suat Aydın' Alıntı:
http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=10239
Arkadaşlar habere görer fb Fatih Solak ı istiyormuş.Ama bence Fatih Solak,Işıl Alben gibi yapıp gitmeyecektir.İnşallah öyle olur.
Fatih Solak Işıl Alben gibi yapmaz ki yapmasada neden yapmadın diyemeyiz souçta kendi tercihidir.
Bence kulüplerde anlaşır ve Fatih Fb forması giyer bunun öngörülerini bu haber çıkmadan da konuşmuştuk
 
Bence Tanjevic milli takimda ona ne kadar güvendigini gösterdi ve Fatih'inde Tanjevic'in oldugu bir takimda oynamak isteyebilir bu dogal .. ama FB'ye giderse gecen sene bizdeki durumdan pek bir farki olmaz... Semih, Oguz, Ömer'in arkasinda kalir ..
Aliağa'nında pek birakacagini sanmam .. cünkü Aliağa sabırsızlıkla Fatih'i bekliyordu ... takimdaki en tecrübeli oyunculardan biri ... onun üzerine bile takim kurmus olabilirler :)
 
Çağlar Özbek' Alıntı:
Bence Tanjevic milli takimda ona ne kadar güvendigini gösterdi ve Fatih'inde Tanjevic'in oldugu bir takimda oynamak isteyebilir bu dogal .. ama FB'ye giderse gecen sene bizdeki durumdan pek bir farki olmaz... Semih, Oguz, Ömer'in arkasinda kalir ..
Aliağa'nında pek birakacagini sanmam .. cünkü Aliağa sabırsızlıkla Fatih'i bekliyordu ... takimdaki en tecrübeli oyunculardan biri ... onun üzerine bile takim kurmus olabilirler :)

Ömer Aşık zaten sezonu kapattı.belki playofflarda dönebilir..bbl de oynama şansı yakalayabilir ama el de rotasyona girebileceğini düşünmüyorum..
 
TÜBAD Turnuvası'nda bugün oynanan Banivspor - Efes Pilsen maçındaki performansıyla Cenk Akyol'u kiralık alabilme ihtimalimiz son derece zayıf gibi görünüyor. Belliki Ergin Ataman, Cenk'i kadroda tutmak niyetinde. Cenk'te oldukça hırslı idi... TÜBAD Turnuvası'nda şu ana dek oynadıkları iki maçta da Mustafa Abi hiç süre almadı. Anlaşılan Mustafa, şu an için bu takımın 13. yahut 14. oyuncusu rolünde... Mustafa Abi'yi Darüşşafaka'ya bedava gönderebilirler, fakat biz biraz para verirsek Mustafa'yı kadromuza katabiliriz, ki şu an için Mustafa Abi takıma "cuk" oturacak, Tufan'ın boşluğunu doldurabilecek bir oyuncu. Yönetimimiz Mustafa Abi'yi kadromuza katarsa çok önemli bir hamle olur!
 
Bence fatih gitmek istese bile klübü bırakmayacaktır.Çünkü onlar para karşılığı bıraksalar bile bence rotasyonun önemli kısımlarını fatih üzerine kurmuşlardı.Eğer bırakırlarsa fenere küme düşen ilk takım olur.Dersiniz Fatih o kadar önemli bir adam mı.Bence aliağa belediye için önemli...
 
bir basketbol sitesinin haberine göre italyada yaşanan ekonomik sıkıntılar dolayısıyla Eldo Napoli oyuncuları boşa çıkmış oyunculardan bazıları Türk takımlarıyla görüşüyormuş
Gary Forbes büyük ihtimalle Türkiyeden bir takıma transfer olacakmış

şimdi Gary Forbes kimdir? 1985 doğumlu 2.01 boyunda bir forvettir
ncaa den bu sezon 19.4 sayı 7.5 ribaund ve 3 asist ortalamalarıyla mezun oldu ve sanırım 2.turdan nba e seçildi
Gary Forbes vasatın biraz üstü bir dış atıcı olsa da skorer kimliğinin yanında iyi de bir savunmacıdır.Ribaund katkısıda bir 3 numara için oldukça iyidir

Benim kişisel yorumum Türkiyeye gelirse BJK alır bu oyuncuyu ve alırsada bence çok iyi bir transfer yapmış olur
 
Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":1cof4jsz]Öyleyse bir soru soralım.

Takımın Transfere İhtiyacı varmı ? Varsa Hangi Mevki'ye ?
Tufan sakatlanmadan önce taraftar sampiyonluktan bahsediyordu . Tufan sakatlandıktan sonra bu sayı daha da azaldı .

Soruya gelirsek ; 2 , 3 oynayabilen oyuncuya ihtiyacımız var . Cenk Akyol muhtemelen bu sorunu giderir . Efes Pilsenin bu geniş kadrosunda kadro dısı kalma ihtimali en yüksek oyuncu . Cenk te hem forma sansı bulabilmek icin hem de iyi bir GSaray'lı olduğu icin yolunu buraya cizebilir ki bence ligin 10 haftasından önce bize katılabilir. Gelirse Tufan'ın yerini doldurur .[/quote:1cof4jsz]
Tufan'la Cenk Farklı oyuncular.Tufan son dönemlerde Savunma kimliği ile öne çıkmıştı takımımızda.Cenk ise atan oyuncu her ne kadar birkaç maçlık savunma performansı olsada.Takımda Gurovic,Graves gibi atan oyuncular varken Cenk'i almak gereksiz olur.Savunma yönü iyi olan birini alalım.İlla alacaksak Mustafa abi'yi alalım.
 
Soner Aydın' Alıntı:
Fatih-Cemal kıyaslamaları almış başını gitmiş forumda.Kimisi Fatih i savunuyor kimisi Cemal iyi diyor.Bana sorarsanız ikisi de potaltı için yetersiz oyuncular.Bence tartışmayı Fatih-Cemal karşılaştırmalarından ziyade bu seneki potaltı rotasyonu ekseninde yapalım.Malum takımdaki tek gerçek pivot Hüseyin.Allah korusun sakatlansa geçen seneki gibi potaltında kim görev alacak açıkcası ben çok merak ediyorum.Zizic in tam bir 5 numara olmadığı söyleniyor ki zaten 2.12 civarı pivotlara karşı da kısa kalır.Geriye bir tek Cemal kalıyor.Cemal ise Galatasaray gibi hedefleri olan bir takımda pivot oynayacak ışığı vermenin çok uzağında.Bu problem bu seneki şampiyonluk şansımızı önemli ölçüde belirleyecektir.Rakiplerimizde en az 2-3 tane birbirine yakın seviyede pivot varken bizdeki tek görünen alternatifin Cemal olması beni bu sene şampiyonluk yolunda en çok düşündüren sorunların başında geliyor.

ama fatihin cemala göre tecrübesi daha iyi ve fatih aliağada eski performasına tekrar ulaşacak.şimdiden 10 sayı 15 ribaunt yapmaya başlamış bile :D tabii kaç blok koydu onu bilemiyom .
 
Emre Satır' Alıntı:
[quote="Soner Aydın":3g5jggca]Fatih-Cemal kıyaslamaları almış başını gitmiş forumda.Kimisi Fatih i savunuyor kimisi Cemal iyi diyor.Bana sorarsanız ikisi de potaltı için yetersiz oyuncular.Bence tartışmayı Fatih-Cemal karşılaştırmalarından ziyade bu seneki potaltı rotasyonu ekseninde yapalım.Malum takımdaki tek gerçek pivot Hüseyin.Allah korusun sakatlansa geçen seneki gibi potaltında kim görev alacak açıkcası ben çok merak ediyorum.Zizic in tam bir 5 numara olmadığı söyleniyor ki zaten 2.12 civarı pivotlara karşı da kısa kalır.Geriye bir tek Cemal kalıyor.Cemal ise Galatasaray gibi hedefleri olan bir takımda pivot oynayacak ışığı vermenin çok uzağında.Bu problem bu seneki şampiyonluk şansımızı önemli ölçüde belirleyecektir.Rakiplerimizde en az 2-3 tane birbirine yakın seviyede pivot varken bizdeki tek görünen alternatifin Cemal olması beni bu sene şampiyonluk yolunda en çok düşündüren sorunların başında geliyor.

ama fatihin cemala göre tecrübesi daha iyi ve fatih aliağada eski performasına tekrar ulaşacak.şimdiden 10 sayı 15 ribaunt yapmaya başlamış bile :D tabii kaç blok koydu onu bilemiyom .[/quote:3g5jggca]

emre arkadaşım fatihin o istatistikleri kaç dakika sürede yaptığını biliyomusun 40 dkika sürede bunu yaptı ayrıca o 10 sayıyı yaparken 4/14 şut yüzdesiyle oynadı sence galatasaray gibi büyük takım böyle şut yüzdesini kaldırabilir mi?Fatih aliağada yapacağı ortalamalarla eski performansına ulaşacak gibi görünecektir ama burada dikkat edilmesi gereken fatihin alacağı süre ve şut yüzdesidir.o yüzden fatihin atacağı sayılar ve alacağı ribantlar yanıltıcı olabilir.Ayrıca cemalin son bennetton maçında attığı sayıya ve şut yüzdesine dikkat etmeni tavsiye ederim
 
sence önemli olan istatisk mi adam atmış mı atmış ister %100 ile oynasın ister % 10 ile oynasın takıma katkısı var mı var. bence fatih'in gitmesi kötü oldu.cemal gitse daha iyiydi.
 
Emre Satır' Alıntı:
sence önemli olan istatisk mi adam atmış mı atmış ister %100 ile oynasın ister % 10 ile oynasın takıma katkısı var mı var. bence fatih'in gitmesi kötü oldu.cemal gitse daha iyiydi.
senin dediğin bu laf basketbola aykırı bir laftır.ayrıca basketboldan pekte anlamadığın sadece sayıya bakmaktan belli oluyor.nasıl şut yüzdesinin önemi olmaz bence galatasarayda fatih bu kadar kötü şut yüzdesiyle oynasa ben onun attığı 10 sayıya sevinmezdim onuda övmezdim eleştirirdim fatihin son hazırlık maçında berbet yüzdeyle attığı 10 sayıyı övüyorsun peki cemalin attığı 8 sayıyı niye övmüyosun?bence fatih daha fazla süre alacağı bir takıma gitmesi lazımdı ve gitti bence galatasaray gibi bir takımın taraftarlarının fatih gibi bir oyuncunun arkasından bu kadar üzülmesi gerkesiz diye düşünüyorum
 
%10 ile oynarsa nasıl bir katkıdır yahu. Efficiency dediğimiz verimlilik puanları hesaplanırken oyuncunun kaçırdığı her sayı onun verimliğinden 1 puan düşürür. Yine yaptığı faul ve top kayıpları da düşürür. 4/14 şut yüzdesi -10 verimlilik puanına tekabül eder. Fantasy Challenge'da ben bu adamı almam :)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
%10 ile oynarsa nasıl bir katkıdır yahu. Efficiency dediğimiz verimlilik puanları hesaplanırken oyuncunun kaçırdığı her sayı onun verimliğinden 1 puan düşürür. Yine yaptığı faul ve top kayıpları da düşürür. 4/14 şut yüzdesi -10 verimlilik puanına tekabül eder. Fantasy Challenge'da ben bu adamı almam :)
aynen kerem bende bundan bahsediyorum ama arkadaşlar pek basketbol anlamıyorlar heralde sayı atsında nasıl atarsa atsın diyolar böyle bir mantık varmı?hemen orda 10 sayıyı görüyorlar hiç bakmıyorlar fatih bunu ne kadar sürede atmış nasıl şut yüzdesiyle kullanmış ona bakmıyorlar
 
fatih aliağada 5 sezon kalsa aliağada efsane olur ama fatih küçük takımların büyük oyuncusu olabilir fakat büyük takımlarda istediği süreyi alamaz...tanjevic'e ise bu sözleri boşa söylememiştir heralde ki tanjevic'İn bu özelliği onun stilini gösterir.
tamam belki oyuncularına basketbol bilmiyor muamelesi yapıyor ama onun da bir sevgisi vardır bunu anlayın lütfen
 
caglarkeceli' Alıntı:
Kerem SEÇER' Alıntı:
%10 ile oynarsa nasıl bir katkıdır yahu. Efficiency dediğimiz verimlilik puanları hesaplanırken oyuncunun kaçırdığı her sayı onun verimliğinden 1 puan düşürür. Yine yaptığı faul ve top kayıpları da düşürür. 4/14 şut yüzdesi -10 verimlilik puanına tekabül eder. Fantasy Challenge'da ben bu adamı almam :)
aynen kerem bende bundan bahsediyorum ama arkadaşlar pek basketbol anlamıyorlar heralde sayı atsında nasıl atarsa atsın diyolar böyle bir mantık varmı?hemen orda 10 sayıyı görüyorlar hiç bakmıyorlar fatih bunu ne kadar sürede atmış nasıl şut yüzdesiyle kullanmış ona bakmıyorlar
arkadaşlar ben % 10 örnek niyetine kullandım o kadar abartmaya da gerek yok.bi de cemalin bu takıma vereceği fazla bir şey yok diye düşünüyorum.fatih en azından savunmada cemala göre daha iyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst