2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet performansına göre kadroda bi yer kapabileceğini söyledi, şu ana kadar iyi gidiyormuş =)
ilk başta one man fast break geyiklerinden bahsettiler, sonra galatasaray'la ilgili de çok iyi şeyler söyledi, kolej kariyerinden profesyonel kariyerine geçişte önemli bir adım olduğunu, bir takımı yönetme konusunda tecrübe kazandığını söyledi. galatasaray taraftarının sürekli maçın içinde olduğunu, (tshirtsüz olarak ellerinde meşalelerle, maç boyunca sürekli bağırarak :D) taraftarların futbol kadar basketbolu da sevdiğini söyledi..

sonra spiker fenerbahçe derbisini sordu, inanılmazdı falan dedi. türkiyede geçirdiği sezonun zor olduğunu ama iyi zaman geçirdiğini belirtti..

sonra da gilbert arenas ile beraber çalışmalarını falan anlattı.. umarım wizards'ta kendine yer bulur dee brown ;)
 
gainesspursteammz7.jpg


Hayat...
 
Ee işte Hayat gerçekten, 3 ay önce Fatih Solakla aynı yerde otur:)
3 ay sonra Tim Duncanla:)

Koçum ben Fb maçında son smaçtan sonra F... demeni asla unutmayacam:)

Tim Duncan'ın bakışına bayıldım adam bildiğin Buzdolabı...Ancak I love This Game I Love Spurs ;)
 
Geçen sezon beğenilmeyen yabancılarımızdan bu sezon 3'ü NBA'de boy gösterecek .. Her ne kadar smaçları , fast-break sonlarını özleyecek olsakta daha başarılı olacağımızdan eminim .. SAYGILARIMLA ..
 
Burak Barut' Alıntı:
Ee işte Hayat gerçekten, 3 ay önce Fatih Solakla aynı yerde otur:)
3 ay sonra Tim Duncanla:)

Koçum ben Fb maçında son smaçtan sonra F... demeni asla unutmayacam:)

Tim Duncan'ın bakışına bayıldım adam bildiğin Buzdolabı...Ancak I love This Game I Love Spurs ;)
Hakikaten hayat insana neler gösteriyor.Bir bakmışsın Karşıyaka taraftarı tarafından yuhlanıyorsun,bir bakmışsın San Antonio taraftarının önünde Tim Duncan ile yanyana basket oynamışsın.Hayat işte :)
 
VAY BEEE!Dee Arenas iyileşene kadar ilk 5 başlayacak.Charles yaşlanan Oberto'nun yanında 12-15 dakika süre alacak,Hite Suns'da oynayacak siz hala bunları eleştirin.Washington Wizardds sitesinde yayınlanan röportajında spikerin takımımızın adını doğru telaffuz ettirmesi içimi nasıl ısıttı bi bilseniz.Seni hiç unutmayacağız ONE MAN FAST BREAK :atki
 
Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Sefa Kadakal":38cmfsbl]Doğru o süper sol turnikelerini ve maçın son anlarını mükemmel oynamalarını hiç unutmayacağız
adamı dinden imandan çıkarırsın![/quote:38cmfsbl]
Günahıyla sevabıyla bir sezon yaşattı bu yabancılar saygı duymak gerek başarılar dilemekten başka yorum yapmasak daha iyi olacaktır
 
Geçen sene bizde olan yabancı oyunculardan 3 ü NBA e gitti . Bu adamlar bu kadar iyiydide nie biz bünyemizde tutmadık özellikle GAİNES .
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Mustafa Kaya":156n3sqg]Geçen sene bizde olan yabancı oyunculardan 3 ü NBA e gitti . Bu adamlar bu kadar iyiydide nie biz bünyemizde tutmadık özellikle GANiES .
Merak etme o kadar iyi değillerdi...[/quote:156n3sqg]
bu kadar kolay harcama onları . :?
 
Erdal harcama ile alakası yok. Verdikleri katkı için teşekkürler. Özellikle Hite ve Gaines'e. Sonuçta bize bir sezon boyunca ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak oynadılar. Dee taraftarı çok heyecanlandırdı. Belki performansı alt seviyede kaldı. Ancak taraftar onu sevdi... Onlara teşekkür etmek gereklidir. Fakat onların yerine Graves, Zizic, Gurovic, Milojevic geliyorsa bu bizim ne kadar üstü hedeflediğimizi gösterir. Şimdi burada Gaines ile Zizic'i karşılaştırmayalım. Veya Milojevic'i... Zizic de Milojevic de basketbol bilgisi, yetenekleri ve Avrupa'daki önemi olarak kat kat üstün oyuncular. Gaines Badalona'da rol oyuncusu olurken Zizic Barca, Pana, Olimpiyakos gibi takımlarda oynuyordu(Badalona çok iyi bir takımdır. Ama büyüklük bakımından söyledim). Milojevic Avrupa'da önemli bir uzun. Euroleauge MVP'likleri var...
Şimdi ben bu durumda giden Gaines'e mi üzüleyim?
 
Uğur Yılmaz arkadaşımız olayı çok güzel özetlemiş . Gelenlere baktığımızda gidenleri arayacak halimiz yok . Avrupa'nın önemli oyuncularını aldık . Her yönden güçlendik . Bench katkımız fazla olmayacak ama Murat Kaya'dan çok şey bekliyorum . Ayrıca lig başladığında kesin transfer olacaktır . saygılar .
 
Bencede artık Gaines'in arkasından hayıflanmak gereksiz.Adam bize en iyi şekilde katkıyı verdi ve gitti.Ayrıca gelenler çok mu kötüki Gaines'in gidişine yanıyoruz.Milojevic,Gaines'den daha iyi basketbolu bilen,Avrupa tecrübesi daha fazla ve daha kaliteli bir oyuncu.Ama Gaines'e de kötü demiyorum Gaines'de gerçkten varını yoğunu ortaya koyan gerçekten yürekli bir oyuncu ama Milojevic daha kaliteli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst