2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih faul problemine erken giren bi basketbolcu simdi milli takımdaki maclarına bakarsak 16 sayı attığı maç dışında hucumda pek varlık göstermediği gerçek.tamam savunmada işini iyi yapıyo olabilir ama bi takımın savunması ne kadar belirleyici olursa olsun hücümda bir şey yapılmassa o takımdan pek bir şey beklemek doğrusu abestir diye düşünüyorum.bu dakikadan sonra fatih şöyleydi cemal böyleydi deyip içimizde başlayacaksa savaş korkarım kopmalarda olacaktır ilerki zamanlarda.hepimiz isterdik pota altına sertlik getirecek bir kaya pekerin bu takımda olmasını napalım malzeme bu ve destek olmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok...herkezi biras olsun cemale destek vermeye çağırıyorum...
 
daha önce de yazmistim. Besiktas bence büyük takimlar arasinda en iyi Point Guardi aldi: Mire Chatman. bugün yine 18 sayi, 7 asist ile oynamis. cok da atletik bir oyuncu. keske biz alsaydik diyorum. su takima cok büyük katkisi olurdu.
 
Arkadaşlar Fatigh Solak şov devam diyor.TÜBAD turnuvasının B grubunun son maçında Aliağa Ural Great i 90 82 yendiği karşılaşmada 17 sayı 5 ribaunt ve 3 asist ile takımını yabancı oyuncularla beraber sırtlayan ismi oldu.Aliağa nın 3 yabancı oyuncusu toplam 57 sayı,19 ribaunt,7 asist ile oynamışlar.
 
Efes 1 tane yerlisiyle yollarını ayıracakmış ama bu yerlinin kim olduğuna daha karar verilmemiş . Bence Barış Hersek,Mustafa Abi,Cenk Akyol üçlüsünden birisi gidecek ama bu gidecek oyuncunun kim olacağı belli değil. İnşallah bu gidecek oyuncu Barış olmaz çünkü o giderse pilot takıma gider diğer oyuncuları alma şansımız var .
 
Charles Gaines Spurs kampına katılmış. Buraya Ömer aşık'ı seyretmeye geldiklerinde beğendiler heralde. Gaines yakışır Spurs'e. 8)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Hite da Gaines de yanlış tercih yaptılar. Avrupa'da hala sıcakken isimleri gitmeyeceklerdi ABD'ye ;)

Aynen öyle. Ama ben Gaines'in geçen seneki başarısından sonra daha üst düzey(en azından bizim seviyemizde) takımlarla anlaşacağını düşünüyordum. Sonuçta bizden önce de Joventut Badalona'da idi... Bir baktım geçen yıl düşmekten zor kurtulmuş PAOK ilgileniyor.Hem şaşırdım hem de üzüldüm...
 
eeee ben ne anladım bu işten?bize gelirken boyu 2.02 pota altında çok kısa kalır falan deniliyordu.şimdi girin Spurs'ın sitesine boyu 2.06!!!
 
Beyler boy konusuna takılmayalım bu kadar . Karşıyakalı Hosley bile 1.98 boyundaydı ama yeri geldi Asım'ın yerine 5 numarada bile oynadı . Tabi Gaines Avrupa'da kalsaydı iyi bir takımda yer bulurdu ama NBA'e gidişi onun için dezavantaj,çünkü o boyuyla 4 numara oynasa fizik olarak ezilecek,3 oynasa hızı yok,estetikliği yok,şutu yok birşeyi yok.
 
arkadaslar oyle yada boyle saka maka 3 yabancı verdik nba e..
aslında hos bir durum yani..performansları her ne olursa olsun iyi yabancılar aldıgımızın gostergesi..
Dee
Hite(aslında hite ın durumunu net bilmiyorum)
Gaines..
 
spurs_gall_081001.jpg


:) 8)
 
Patates kizartmasi+ Coca Cola :roll: american dream. Valla Almanya da yasadigim icin gene mutlu olmam gerekiyor. beterin beteri var.

Gaines'i de pek sarmamis ortam :p yüzünden düsen bin parca.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst