2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OKAN DEMİRBAŞ' Alıntı:
yakın kaynaklardan aldığım sağlam bilgilere göre mc james laubry ile anlaştık.imzalar atılır yakında!

Bu adam kimdir nerede oynuyor?Ufak capli bir arastirma sonucunda internette her hangi bir izine rastlayamadim..Simdi deme sakin Venezuella,Kore liginde oynuyor falan:)
 
Loren Woods çok iyi olurdu 2.18 boyunda kolları çok uzun ve onun üzerinden rahatça sayı bulabilirz büyük bir boy avantajı var ayrıca hücum ribauntlarındada çok etkili olur ve etkili bir blok tehtidi yaratır
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="OKAN DEMİRBAŞ":1hokrmd3]yakın kaynaklardan aldığım sağlam bilgilere göre mc james laubry ile anlaştık.imzalar atılır yakında!

Bu adam kimdir nerede oynuyor?Ufak capli bir arastirma sonucunda internette her hangi bir izine rastlayamadim..Simdi deme sakin Venezuella,Kore liginde oynuyor falan:)[/quote:1hokrmd3]


nba draftında 2001 de nwe york tarafından 17.sıada seçilmiş.şimdi amatör ligde oynuyo
 
Sayin Mert Uyguc bey...!! Artik rica ediyorum su Loren Woods serbestken alalim..Euroleague'de bloklarda lider..Sayi,ribaund potansiyeli super.Turkiyeye yabanci degil ve Efese karsi oynadiginda 3-5 kat ust motivasyonla saldiracaktir..

Loren Woods diyorum tek kelimeyle.
 
Arkadaşlar Loren Woods'da benim göremediğim şeyler mi gördünüz acaba?

O boyuna rağmen üstünden rahatlıkla sayılar bulunabilen,yumuşak,hücumda çok etkisi olmayan vasat bir oyuncu.Sadece boyundan dolayı alacaksak Fatih Solak'ı niye gönderdik?
 
loren woods u inş. alamayız.atletik oyuncu gerekiyo bize sırık değil
 
Mc James Cumgbes falan filan gelmiyor arkadaşlar...
Kimin gelceğini bekleyip görelim, yakınlarda Su kaynakları varmış.
Bende söylüyorum gelecek ismi kaynaklarım sağlam Paul Gasol.
Bekleyin görün, şu dakikadan sonra gelecek isim herkesi sevindirecek isim olur boş isim olmaz.
 
su pamesadaki ermal ismini yukarlarda gordum..ama ermalde soru isaretlerim var..durmadan steps yapıyor.klasik atislarini tum savunmalar cozdu..fakat seneye yedek kadro icin dusunulur.
 
Ahmed Salih' Alıntı:
Umut' Alıntı:
Öncelikle iyi akşamlar diliyorum,
yönetim burayı okur mu bilmiyorum ama umarım takip eden vardır ve bu önerimi dikkate alır.Kimsenin farkında olmadığı fakat yaşı çok genç ve kapasitesini çok yukarı çekebilecek bir uzun öneriyorum.KK Zagreb'den Ante Tomic.Eminim akıllarından yoktur bile ama inş. kazara burayı okurlar ve bu oyuncuyu takip ederler.

Umut Bey, umarım sizi dikkate alırlar. Benim de kaç zamandır aklımda olan bir oyuncu... F.bahçe Ülker, Vidmar gibi vasat potansiyelli bir oyuncuya yatırım yapıyorsa, yönetimimiz de şu sıra bir oyuncu alacaksa ve bu uzunsa Ante Tomic hem günü kurtarmak için, hem de geleceğe dönük çok iyi bir hamle olur. Ante Tomic'i alsınlar, 4-5 yıllık sözleşme yapsınlar, uzun vadede pota altında müthiş bir hücum gücü olur.

Kesinlikle size katılıyorum.Yaşı genç ve potansiyeli çok iyi.Gerçekten Vidmar'dan daha iyi bir oyuncu.Hırvat ekolüne damga vuracağını düşündüğüm isimlerden birisi..
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
Ante Tomic,Loren Woods,Kenndy Adeleke,Courtney Sims,Ermal Kurtoglu,Esteban Batista....

Secmece bunlar...:)) GS Yonetimine duyurulur.
karpuz mu seçiyon :p gaines gaines
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst