2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben gaines i istemiyorum çünkü gaines 5 numara için kısa bir oyuncu biz 5 numara alacağız ve 2.03 lük bir adam olmamalı bu eğer gaines gelirse
hüseyinin 35 dakika süre alması gerekir faul problemi veya sakatlıkta ya cemal 5 numara ya da gurovic 5 numaraya kayar bu da bizim açımızdan olumsuz bir sonuç oluşturur
 
Bu transfer Telekom maçına yetişmeyeceğine göre acele etmeye gerek yok, deplasmanda oynayacağımız Antalya maçına kadar iyi bir araştırma yapılmalı bence.

Koray hocanın Hüseyin vurgusu yapması ise aslında saf bir 5 numara alacağımızı gösteriyor.
 
Klube email gonderdim ESTEBAN BATISTA'yi iste kolundan tutup getirecekler Galatasaray'a..E.Batista Rusyada kontrat imzalar imzalamaz anlasmayi tek tarafli bozdu.Nedeni ise transfer oldugu klubun yerinin cografi konumu...

Su an Batista serbest.Bu dusuncemide emailde yazaraktan klube gonderdim...
 
hosley 5 oynayamaz 5 numarada ezilir bence size ı yeterli değil.ama 2-3-4 oynayabilir.bizim işimizi görücek oyuncu ise hem 4 hem 5 oynayabilicek atletik takımı seyirciyi ateşleyebilicek bir amerikalı :)
 
Hosley zaten iyi degil..3 numara klasik bilemedin 4 oynar..Real nasil bu oyuncuyu aldi hayret ediyorum acikcasi..Senede topu topu oynadigi tek mac vardir o da ahı gitmis vahı kalmis efes pilsene karsi!
 
act_josh_powell.jpg



Gündemimizde olan arkadaş bu değil mi? Josh Powell'a öncelik verilmesi taraftarıyım...
 
jules1.jpg


Julius Hodge : 2.11 cm

Sayı ortalaması : 23.8
Ribaunt ortalaması :12.50
Blok ortalaması : 5.2

Bu takımda scout diye bir şey yok mu Allah aşkına ?
 
Ne yazikki yok..Olsa zaten zamanında Jeff Gravesler,Marshall Stricklandlar,Denham Brownlar yerine adam akıllı gelecek vaadeden isimler alınırdı.Ornek Nando de Colo(Cholet),Tariq Kirksay vs..
 
Emin abi kaç yaşında bu oyuncu istatistikleri gerçekten süper.
 
Salih GOZMEN' Alıntı:
Emin Doğanca":2nc8ecoo][img]http://www4.ncsu.edu/~jphollow/jules1.jpg[/img] Julius Hodge : 2.11 cm Sayı ortalaması : 23.8 Ribaunt ortalaması :12.50 Blok ortalaması : 5.2 Bu takımda scout diye bir şey yok mu Allah aşkına ?[/quote] Yanliz bu adamin boyu 2.01 ve Guard oynuyor. [url="http://www.nba.com/playerfile/julius_hodge/' Alıntı:
http://www.nba.com/playerfile/julius_hodge/[/url]
Tutturdugu ortamalar ise en son oynadigi Avusturalya liginde idi sanirim.[/quote:2nc8ecoo]Komedi gibi valla, yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum, takımın scout'unu eleştirip bilmem ne liginde guard olarak oynamış adamı 5 numara diye sunuyoruz....

Bu camia bu ülkeye basketbolu getirmiş, onlar bizim kadar bilmiyormu bu işi, tam bir komedi!

Bende İorfa'yı öneriyorum, pardon o futbolcuydu değilmi :)
 
Denham ve Jeff Graves, bu oyuncular 50-60 bin dolarlık oyunculardı, vede aldıkları paray göre iyi katkı yaptılar, özelliklede J.Graves.

Hiç birimiz Dee ve Hite'ı tahmin edemezken bu 2 oyuncuyu transfer etti, beğenmediğimiz şubemiz.

Dee tam randıman vermedi ama transfer olduğunda büyük yankı uyandırdı, Hite ise ilk duyduğumuzda burun kıvırdık ama daha sonra kalbimize oturdu.

Kendi aramızda fikir yürütelim, hatta oyuncu bile bulalım, önerelim vs... ama bizim kadar bile bilmiyorlar dersek olmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst