2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık dünya basketbolun da tam 5 numara oyuncusu pek kalmadı, olsa bile artık çok tercih edilmiyor. Daha hantal oluyorlar çoğu zaman. Özelikle zencilerin bu oyuna hükmetmesi ile özellikle Avrupada da 2.06 boyu civarlarında ki iki zenciyi aynı pota altına rahatlıkla koyabiliyor takımlar. O yüzden 4 alınsa çok anormal olmaz.

Zaten bence Polat bile 5 oynayabilecek size a sahip. Sertliğide cabası.

Koray hoca ara sıra Gurovic'i de 4 de deniyecek gibi. O da önemli etki yapacaktır takıma.
 
SON DAKİKA!!!!!!!!!!!!!!charles gaines galatasaray da!!!!!!!!!!!!







Bu haberi görmeyi çok isterdim ama rüyadan ibaret bnece
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":f4gxrhsb]Hermann'ı geçen Detroit maçında gördüm.Neler geçti aklımdan neler :p :p

Adı bizle mi idi bir aralar?[/quote:f4gxrhsb]

Diğer basketbol siteleri haberleri bizden çalıp ilk biz duyurduk deyince Herrmann GS'de diye uydurma bi topic açıldı Alperen..Bu sitelere tepki amaçlı..Eren onu kastediyor.
 
Emre doğru söyledi birde şubeye bu çapta transfer istiyoruz mesajı vermek içindi.Her ne kadar çoğu insan ilk anda böyle birşey olmadığını öğrendiğinde üzülsede ben hep tebessüm ile hatırlarım :)
 
arkadaslar bence takımımızda yeterince dış şutör var gibime geliyor.Bize pota altında savasan bir oyuncu gerek diye düşünüyorum böyle düşününcede aklıma geçen sene şehrimin takımı banvitte oynayan defalarca izleme fırsatı bulduğum kenny adeleke geliyor.Dış şutu hic yok fakat ribaund özeelliği ve pota altındaki savaşı bana charles gaines i hatırlatıyor.Eğer daha iyisi alınmayacaksa bence adeleke son derece güzel bir tercih olur.

basketci arkadaslarımdan bildiğim kadarıyla adeleke banvitte aylık

40bin dolara oynuyordu
 
Transfer bütçemiz ne kadar acaba bu trasfer için sezonun kalan kısmı için Ziziç'e vereceğimiz meblağ hiç de az değildir aslında .
 
1 milyonluk Zizic'in üstüne 200 daha eklersen 1,2 yapar ki Gurovic'in aldığı para. (Gayriresmi ve sezonun yarısı da geçti) Çok iyi bir oyuncu olmalı. Ben para koyacaklarını sanmam.
 
500-600 civarı bir oyuncu gelecektir bence, bu parada iyi bi oyuncu için yeterli bir para diye düşünüyorum.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
1 milyonluk Zizic'in üstüne 200 daha eklersen 1,2 yapar ki Gurovic'in aldığı para. (Gayriresmi ve sezonun yarısı da geçti) Çok iyi bir oyuncu olmalı. Ben para koyacaklarını sanmam.

Ziziç'e şimdiye kadar ödediğimizi yada en azından bir kısımını geri alabiliyormuyuz.Basında yazıldığı gibi ise ki öle galiba yalanlama gelmedi sözleşmedeki haklarına dayanarak gitti büyük olasılıkla.Sonuçta aldığı peşinat ve taksitleride beraberinde götürdü malesef.Gerçi kalanı ile de iyi bir oyuncu alınabilir.
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":14isrik7]1 milyonluk Zizic'in üstüne 200 daha eklersen 1,2 yapar ki Gurovic'in aldığı para. (Gayriresmi ve sezonun yarısı da geçti) Çok iyi bir oyuncu olmalı. Ben para koyacaklarını sanmam.

Ziziç'e şimdiye kadar ödediğimizi yada en azından bir kısımını geri alabiliyormuyuz.Basında yazıldığı gibi ise ki öle galiba yalanlama gelmedi sözleşmedeki haklarına dayanarak gitti büyük olasılıkla.Sonuçta aldığı peşinat ve taksitleride beraberinde götürdü malesef.Gerçi kalanı ile de iyi bir oyuncu alınabilir.[/quote:14isrik7]

Bunu öğrensem bile ne kadar verdiklerini burada yazmama izin verirler mi bilemiyorum çünkü sözleşmeyle ilgili bazı manevralar olabilir. Bunları açığa çıkarmak istemez sanırım kulüp. Ama bilen varsa yazabilir yada ben yine de sorarım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst