2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin Doğanca' Alıntı:
Kerem'mi gelir , Sinan'mı gelir , Cenk'mi gelir bilmem ama yerli transferi bugün bitiyorsa yabancı transfer olmasa bile bugün 1 transfer gerçekleşecek . Aksi taktirde Tufan'ın dönmesini , Murat ve Erdem'in form tutmasını bekleyecez ki bu süre içerisinde canımız az yanmayacak .


emin abi 2seneden beri tufanın dönmesini ,2seneden beri erdemin form tutmasını ve malesef 3,5 seneden beri cemalin patlamasını bekliyoruz....
 
Rüzgar abi niye yapılmıyor? Şimdilik mi yapılmayacak, yoksa sezonu bu takımla mı tamamlayacağız?
 
Doğruysa ki doğrudur bütün hayeller suya düştü. Geçmiş olsun, yine havlu attık. Biz bugün 1-2 transfer+ yabancı uzun beklerken onlar yapmama kararı almış. Artık kimse hiçbir şey beklemesin bence.
 
Bir yabancı transferi yapılacak, sadece acele edilmiyor, yerli oyuncular sanırım olmadı.
 
Atkins'in dönmesi şüpheli, Milo 2-3 maç daha yok, Tufan nisandan önce oynayamaz. Tek yabancı uzun transferiyle bu iş olmaz. Alican, Altay, Erdem, Polat, Cemal rotasyonuyla mı şampiyon olacağız???
 
Ya durun bi hemen bir duyum ile hiddetlenmeyin!

Transfer en azından yabancı bir 5 numara getireceklerdir. Tamam zor bir dönem istenilen oyuncunun bulunması için ama imkansızda değil heleki burası Galatasaray ise!

Takımın bu pozisyonda bariz bir ihtiyacı var amaç gerçekten Final ise bu açığı gidermeliler. Her oyuncudan maksimum verim almak nereye kadar, özveride bir yere kadar, lütfen yeni bir hezimet ya da hüsran istemiyoruz...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst