2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Arkadaşlar bu sene uleb cup ta bize karşı oynayan biri vardı zannedersem Belçika takımındaydı gözlükleri vardı her 2 maçtada bizi yenmişler süper oynamıltı adını çıkaramadım transfer edilemezmi?

Sen yanılmıyosam Riddick ten bahsediyosn kendisi basketbol hayatınını sonun da olan iki pota arasını bikez gidip geri dönmekte bile zorlanan bi yaşlı kurttur, bu yaşına rağmen atletik olup ya sdece hücumda varlık gösterip savunmaya dönemeyen veya savunmada blok yapıp hücuma gidemeyen biridir ben hüseyini mi bin kere tercih eder öpüp başıma koyarım herne kadar bazı arkadaşlar yaşını bğenmesede kendisi Türkiye nin yetişridiği en büyük 5 numaralardan biridir.Şuan bile ligde bi eşi daha yok..

Bize genç,dinamik,üst düzey oyuncular lazım...Ama daha hocamız bile belli değil ;)
 
Reddick iyi de yaşlı Moiso'da Khımky'ye gitti. İkisi de bizi zorlamıstı. Engin Atsur'un Turkiye hakları Efes'te olabilir.
Alınacak uzunlardan biri 2.08 civarı falan olmalı yoksa kısa kalıyoruz. Wright Dudley bile kısa kalıp Semih, Oguz, Omer uclusune etkisiz oluyorsa iyi bir pivot sart.
 
Wright oynarsa olmaz abi merak etme kesinlikle. O adam başka birşey.
 
Wright, Tutku gelsin yeter yahu. Wright'ın değerini bilmiyor büyük takımlar ama her türlü boy dezavantajını aklı ile kapatan bir adam. Pota altında bu kadar dominant bir adam görmedim uzun süredir, David Andersonları, Morrisleri cebinden çıkaracak adam yoksa.
 
wright için nba deniliyordu ncaade oynarken hatta çok da iyi bir oluşumun içindeydi fakatbiraz fiziği yetersiz kaldı yoksa gayet iyiydi özellikle ncaa de
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Wright, Tutku gelsin yeter yahu. Wright'ın değerini bilmiyor büyük takımlar ama her türlü boy dezavantajını aklı ile kapatan bir adam. Pota altında bu kadar dominant bir adam görmedim uzun süredir, David Andersonları, Morrisleri cebinden çıkaracak adam yoksa.
bide dudley gelsin
 
Bu kadar bekleyişten sonra Kaya peker ve Telekom işbirliğinin olacagını düşünüyorum .!

Beni endişelendiren kulübün bi aksiklik oldugu taktirde devreye sokabilecegi bir B planının olup olmadığı ..
 
Bu konu için uygun baslık degil, umarım Onur kızmaz :), ama Uleb cup konusunda beklenen ve adil olan olmuş. Takım sayısı dustugu için 2 takımla katılacaktık. Ligde ve play-off'da ilk 4 e kalamadıgımız için direkt uleb'te oynayamayacagımız belliydi. Gerek uleb 4. olmamız gerekse ulkemizin ve takımımızın avrupa basketbolundaki yeri nedeniyle katılma fırsatını hak ediyorduk. On eleme iyi cozum olmuş. Liverpool'un ligi 5. bitirmesine ragmen on eleme oynama sartıyla Ş.L'ye katılmasına benzemiş.

Birleşme olursa ne olur EL olur mu, bekleyip gorecegiz...

Dilegim GS tt net olarak Uleb cup'ta iddialı bir takım olmamız...
 
merhaba arkadaslar ben bu site de yeniyim nerdeyse 1. sayfadan 80. sayfa ya kadar okudum transferlerle ilgili haberlerin tamamını. Temmuz ayı geldi erman kunterle anlasıp anlasmadıgımız belli degil boyle giderse murat ozyeri bile bulamayabiliriz.ben ayrıca telekomla birlesme isinini de olumlu sonuclanacagını zannetmiyorum farklı kentlerin takımlarıyız olmaz die dusunuyorum ayrıca bizim takım buyuk islere baslayacagını dev adımlar atacagını ilan eder is bitti felan denilir sonuc 0 olur onun icin ben tamamiyle birlesme işi gerceklesmeden bunun dogru olacagına inanmıyorum
 
Doğan Aksu' Alıntı:
beşiktaş haluk yıldırımıda almış
şaşırdım bu birleşme olacak ve bu hafta açıklanacak ikinicsi kaya peker bizde birleşmeden sonra açıklanacak üçüncüsü ocamızda belli olmuş birleşmeden sonra açıklnacak böylece transferede gerek kalmadı gibi ttdeki oyuncuları alabiliriz ama haluk keşke gitmeseydi dileğim en kısa sürede bu dediklerimin açıklanması ama olcak...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst