Kerem zaten sorun burada ya.. başımızda transfer yapmayı bilmeyen bir hocamız var. taraftarın oyuncu önerdiği dünya'nın neresinde görülmüş ? görüldüyse de hangi yönetim kaale almış taraftarını ?Kerem SEÇER' Alıntı:Kaan bir önceki sayfada hocanın vizyonuna laf ediyorsun ama burada bizim işimiz scoutluk değil destek vermek diyorsun. Nasıl iştir anlamadım?
Furkancım, bu dediğin yönetimin ve hoca'nın işi. taraftar'ın görevi sadece takıma destek vermektir, scout'luk değil.[/quote:3nrrnz3n]Kaan Can Garip' Alıntı:[quote="Furkan Şimşek":3nrrnz3n]ya arkadaşlar bu saatten sonra kimi almamızı bekliodunuz ki polat kocaoğluna kızıyorsunuz.Tamam oyun stilini bende sevmiyorum ama sonuçda herşey murat özyerin dışında gelişti,bu transferi eleştirenler onun yerine adam akıllı bi aday versinler o zaman
Kaan, Murat Özyer´i geçen sezon yaptığı bazı tercihlerden dolayı eleştirebiliz ama bu sene için böyle bir hakkımız yok. Sözleşmeyi geciktirerek iyi yerli oyuncuların başka takımlarla anlaşmasına neden olan Özyer değil Kunter sevdalılarıdır.Kaan Can Garip' Alıntı:... başımızda transfer yapmayı bilmeyen bir hocamız var. taraftarın oyuncu önerdiği dünya'nın neresinde görülmüş ? görüldüyse de hangi yönetim kaale almış taraftarını ?
Deniz Baskın' Alıntı:bence haislip ve zizic'i getirdikten sonra diğer transferlerin acelesine gerek kalmaz çünkü zaten potaaltı taş gibi olur mükemmel olur...winston da gelirse 3 numara da halledilmiş olur erdem de yedekler orayı
hüseyin zizic cemal
haislip polat
uzun rotasyonumuz böyle olduğunda erkes şut atabiliyor olacak cemal hariç ve haislip gibi bir savaşçımız olacak,aslında haislip cemal için iyi bir örnek şutla alakası olamayn birinin nasıl iyi üçlük soktuğunu görür ve belki kendisini geliştirmesi gerektiğini anlar
3 numaraya ise winston ve erdem iyi olur ikisi de şutları fena değil fakat içeri girince iyi bitiriyorlar 2 numara ise tufan ve murat'a kalır bu da aslında sahada 1 türk olacağının garantisidir
1 numara ise cüneyt ve reese oynar reese türk olursa 3 yabancımız rahat rahat oynar hatta dobie reese cüneyt olursa tadından yenmez bence ve 3 yabancımız istediğimiz kadar sahada kalır,hem reese hem dobie olunca da guardlarımız diri kalır özellikle cüneyt diri kalır
abicim biz her sene şampiyonluğu + avrupada basarıyı hedeflemiyomuyuz . peki bu guardlardan 1 i alınırsa biz nası şampiyon olucaz , bu guardlar bizi şampiyon yapabilecek kalitedemi sence . benim görüşüm eğer boştaysa shammond williams alınsın .Kerem SEÇER' Alıntı:Dobie, Woolridge ve Reese arasına sıkışmış Strickland da bence değerlendirmeye alınası bir guard. Ben beğenirim kendisini.
solomon gibi bir adamı kesinlikle bu takımda görmek istemem her gs maçında attığı her sayıdan sonra tribünlere hareket çeken adamın bu takımda yeri yoktur.böyle karaktersiz basketbolcu istemiyorumAlper Gülgen' Alıntı:bence almalıyız solomonu tüm imkanları zorlamalıyız hazır anlaşamamış maccabiyle fenerde istemiyor solomon istanbulu çok sevdiğini söylüyor almallıyız bu adamı final garanti olur
abicim biz her sene şampiyonluğu + avrupada basarıyı hedeflemiyomuyuz . peki bu guardlardan 1 i alınırsa biz nası şampiyon olucaz , bu guardlar bizi şampiyon yapabilecek kalitedemi sence . benim görüşüm eğer boştaysa shammond williams alınsın .Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":htefex4m]Dobie, Woolridge ve Reese arasına sıkışmış Strickland da bence değerlendirmeye alınası bir guard. Ben beğenirim kendisini.
fb de oynadı diye değil karaktersiz bir adam olduğu için problemli olduğu içinAlper Gülgen' Alıntı:arkadaşlar yapmayın ya fbde oynadı diye adamı sıradan bir guard yaptınızsolomon bize 3-4 sınıf attırır