• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2009 - 2010 Transfer Sezonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ahmed Salih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:11
Bana da öyle geliyor.Cemal kötü başlasaydı belki bir transfer yapılabilirdi ama Cemal'in başlangıcı yönetimin ve teknik heyetin gözünde transferin gerekliliğini ortadan kaldırdı.Gene son sezonlardaki gibi 2. yarının başlamasından 2-3 hafta sonra bir transfer yaparız bence.

Sayılan 5 uzunla ilk yarı filan bitmez,bitmeyecekte...

Ne 1 numaramız güçlü nede 5 .
Femerling Antalya'da :)

Courtney Sims diyorum başka bişey demiyorum. Adam Dwight Howard'ın kopyası ya....

Sİms iyi oyuncuda...Acaba getirmek o kadar kolay olurmuki...Maliyeti ne olurki..Bilmediğimden soruyorum...

Geçen sene Koray Hoca'nın beğenmediği Sims'in Koray Hoca'nın az da olsa içinde olduğu bir şubede geleceğini sanmıyorum ben. Yani düşünülmez bence.

Yollar baştan kapalı desene...Konuşmaya gerek o zaman...

Benimki sadece tahmin ama Ali :) Her ne kadar Koray Hoca altyapı ile ilgilense de danışmanlık rolü de vardır diye tahmin ediyorum. Okan Hoca da Koray Hoca'nın beğenmediği adamı düşünmez gibi geliyor. Biraz da saygıdan.

Bu adamı alamayız deseler birşey demez kimse ama beğenmemek çok saçma

Bence Eren Beyaz a birazda olsa güvenilmesi gerek . Maçlarda bi 2-3 dk oynasa bence fena olmaz .

Arkadaşlar transfer kesin olacak mı öyle bir duyum var mı?

Kerem SEÇER' Alıntı:
Her ne kadar Koray Hoca altyapı ile ilgilense de danışmanlık rolü de vardır diye tahmin ediyorum. Okan Hoca da Koray Hoca'nın beğenmediği adamı düşünmez gibi geliyor. Biraz da saygıdan.

Danışmanlık rolü var sanırım, var ki Konya'ya kadar gelmişti adam.

Hosley Aliağa ile imzalamış :)

Goran nikoliç mersinde ne oluyor ya.
Courtney Sims'ten iyi bir 5 numara bulamayacağız gibi gözüküyor.
Onuda alamayız böyle giderse kapacaklar onuda.

abi bizim transfer istememiz önemli değil.önemli olan teknik kadro ve yönetimin transfer istemesi.

peki teknik kadro böyle bir şey düşünüyor mu kepez yenilgisinden sonra...

şubede yine bir durgunluk var,hiç birsitede ne haber nede bir yorum var.tranfer yok haber yok yorum yok.her branşta fenerbahçeye yeniliyoruz ve kimsenin birşey yaptığı yok.beyenmediğimiz aziz yıldırım ortalığı ayağa kaldırırdı.

trt3 deki pota programında bizim takım hakkında konuşuldu...iyi ve uygun bir 5 numara arandığını okan çevik söylemiş...

Hosley transferinden gelecek parayla alınır belki uygun bir 5 numara:D

Geri