2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Wright bu sezon için devşirme kontenjanını doldurma adına işimize yarardı, seneye Shumpert yerli statusune gecerse, Wright'i odedigimiz bonservis ucretini çıkararak satabiliriz bile belki, devşirme değerli ne de olsa. Devşirme olayı koca bir saçmalık ve bakalım nereye kadar gidecek?

Wright ribaund sorunana çare olabilir ama boyalı alanı savunmada sorununa katkı vermesi mumkun değil, içeride yumuşak kalmaya devam ederiz. Bu nedenle tam anlamıyla işimize yarar mı, tartışılır.

Beşiktaş acısından da ilginç olacak 4. yabancı uzunlarını alacaklar, Cevher'le birlikte 5 uzunlu rotasyon biraz luks kalır bana gore. Uzunlardan birini gonderirler mi acaba? Trabzon'un teklifi kabul etmesi beklenmiyor ama sorunlar buyumusse, oyuncunun sozlesmesini haklı sebeplerle fesh etmesini seyretmek yerine bir miktar para kazanarak ayrılmayı tercih edebililer.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Turk statusunde bu takima uygun,1-2 level atlatacak tek bir oyuncu var.Zaza Pachulia. NBA'de tamamen 3-4 dakikadan fazla sure bulamaz oldu.Hem Turk statusunde.Haydi GS'li yoneticiler zamani gelmedi mi buyuk! dusunup,sampiyonluklara oynamanin?
Maç başına 15 dk süre alıyor bu sene ayrıca yıllık 4 milyon falan da para alıyor, sence bu adamı nasıl ikna edebilirz?

Mac basina ortalama 13-15 dak sure aldigi tamam da, yillik 4 milyon almiyor. Gecen yaz 1.850.000 $'ye oynadigindan bahsedilmisti.

Ha diyeceksen, 1.850.000'de cok o zaman mesele yok. 300.000 500.000 dolarlik adamlara bakmaya devam.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Mac basina ortalama 13-15 dak sure aldigi tamam da, yillik 4 milyon almiyor. Gecen yaz 1.850.000 $'ye oynadigindan bahsedilmisti.

Ha diyeceksen, 1.850.000'de cok o zaman mesele yok. 300.000 500.000 dolarlik adamlara bakmaya devam.
1.850 almıyor Zaza,geçen sene 4 yıl 18 milyona yeni kontrat yaptı.

Zaza Atlanta'da 4 yıllık 16'ya oynuyordu ilk kontrat aldığında. Şimdi de onun altında bi rakama oynamaz ki süre alan bir oyuncu.

Erkek basketbol takımı için gerekli her türlü maddi fedakarlık yapılmalı bu sene biraz olsun yüzümüzü güldürme olasılığı en yüksek takım .Kesenin ağzını açsın yönetim .

Kutay Çamcı' Alıntı:
Erkek basketbol takımı için gerekli her türlü maddi fedakarlık yapılmalı bu sene biraz olsun yüzümüzü güldürme olasılığı en yüksek takım .Kesenin ağzını açsın yönetim .

Bodoslama dalmis gibi olacagim ancak Engelsiz Aslanlar ve sutopu takimimiz dururken boyle bir tanimlama yapmanin yanlis oldugunu dusunuyorum.

"goz onunde ve populer olan spor dallari icerisinde..." eklemesi iyi olabilir.

Bu arada sezon ortasi takviyelerden canimiz cokca yandi. O yuzden ben mevcut sisteme ve kadro yapisina ilk macta uyum saglayamayacak oyuncunun sezon ortasinda takima katilmasini istemem.

Uzun vadede surekliligi olan bir takim istiyorsak bu sene sabredecegiz.

Gelecek oyuncu uzun vade de katkı yapacak biri olabilir yani en azından benim içimden geçen isim öyle biri :)

Diğer konuya gelince yüz güldürme katsayısı diye birşey olduğunu farzedersek bir an için sezkonusu sporun popülerliği de değişkenleren biri onu da düşünerek öyle bir ifade kullandım sezonu en başarılı bitirme olasılığı olan takım değildi kast ettiğim yani.

Belki bir tane daha guard alınabilir.Rochestie bana güven vermiyor.Tutku'yu ve Rochestie'yi yedekleyebilecek kaliteli bir guard bulunabilirse gelsin.Ama dan-dun bir oyuncu gelecekse hiç gelmesin.

Hocanını verdiği taktikler ve vücut dili bunu açıkca gösteriyordu,bumudur cevabı...:D
Hocam maçı salonda izlemek ile transfer olmayacağını kesin olarak anlamak arasında nasıl bir bağlantı var açıklarmısın,ben işin içinden çıkamadım sınırlı aklımla...

Alperen Küçük' Alıntı:
[quote="Harun Taşkapılı":m7nqpwzw]maçı salondan izleyen biri olarak çok eminimki transfer yapılmayacak....

Neden?[/quote:m7nqpwzw]

Bundan 2 hafta önce hocayla sohbet etme şansım oldu.Shumpert'i Türk yapamayışımıza yakındı.Kısacası transfer olmayacak.

Bundan önce hep Taylor' a destek verdim tvden izlediğim kadarıyla ama bugun çıplak gözle izlediğimde daha ısınırken bizim oyuncumuz olmadığını belli etti ve maçtada adeta bağırdı bu seviyeler bana göre değil diye. Aynı zamanda bunu çekinmeden luksa içinde söyleyebilirim. Kesinlikle ikiside bizim ayarımızda değil ama Oktay hoca transferlerini yaptığı için bence bunlardan vazgeçmez. Bizde boşuna transfer beklemeyelim.

Ben Bugün Taylor'un kötü olduğuna aktılmıyorum. Defansda 2 kez adamını kaçırdı bunu da zaten yanımdaki Tutku'ya göstermiştim. Adam boş atış attı. Ama onun dışında sıfır hata ile oynadı sayılır (bir uzun pas hatası var bir de) Top kaptı pas attı andric ile oyuna girdi schumperte şut atması için boşluk hazırladı. Oktay hoca oyundan alaırken de nedne ben hoca? diye sordu Hoca da 3. faulün oldu ondan alıyorum dedi. Yani Hoca bugün iki oyun kurucudan da memnundu. Ermal 4 kısalı oyunda çok iyi kapattı içeriyi ama genel olarak bugün uzunalrımızın hiç biri verimli değildi. Yani bugün maçı bu derece farklı aldıysak rakibin uzunlarının zayıf olması kıslarımızın baskılı oynamasıdır. Bu yüzden de transfer olacaksa (ki bence kesin olacak) uzun transferi olacaktır.

bence bu sene ligde 3. olmak ve eurocupta final 4 hedef olmali. seneye shumpert türk olursa hem ligde sampiyonluk hem de eurolige katilma konusunda umutlu olabiliriz.

Taylor iki tane müsait pozisyonda topu dışarı attı abi. Taylor bunun dışında hatsızdı belki ama Tutku'nun yedeği veya Tutku onun yediği olsun diye oynattığımız yabancı bu kadar sıradan olmasın. En basitinden dışarıya attığı iki top kaçırılacak toplar değildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...