2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Ukic'i mi bekliyorsun Tutku'nun yedegi olarak :roll: bazilari hakkaten fazla ucuyor. kusura bakmayin. su ana kadar bu sezon tek kelimeyle mükemmel. daha iyisi olamazdi.

Bencede tempo ve beklenti arttırmanın manası yok. Uzun transferi kesin yapılacak. 5 kısa ile çıkanlara karşı bile ribauntta zorlanıyoruz. ki ligde play offlar eurocup'ta üst turlar başlayınca daha sert rakiplerle daha sert pota altları ile oynayacağız.

Fatih Hısım' Alıntı:
Ukic'i mi bekliyorsun Tutku'nun yedegi olarak :roll: bazilari hakkaten fazla ucuyor. kusura bakmayin. su ana kadar bu sezon tek kelimeyle mükemmel. daha iyisi olamazdi.
Benim Taylor'a karşı sapantım yok. Şunu mu bekliyorsun bunu bekliyorsun diye amaçsız çıkışlara, bazıları çok uçuyor hahay diye tepkiler çok çığ zaten. Yabancı guard havuzu bu kadar genişken Taylor yavan geliyor bana ama 'bazılarına' göre Taylor mükemmel zaten. Eurolig takımı kapmasın devre arası dikkat edelim.

Ha bu saatten mutlaka birini mi almalıyız 1 numaraya veya Taylor kesin gitmeli mi? Hayır ama Taylor'ın bize göre olmadığını ve guard meziyetlerini yeterli olmadığı gerçeğini değiştirmez. Olay bu kadar basit.

Eren Aydın' Alıntı:
Ha bu saatten mutlaka birini mi almalıyız 1 numaraya veya Taylor kesin gitmeli mi? Hayır ama Taylor'ın bize göre olmadığını ve guard meziyetlerini yeterli olmadığı gerçeğini değiştirmez. Olay bu kadar basit.

Hayalimizdeki GS'ın kadrosunda olamaz onda hem fikirim. Ama GS'ın bu kadrosu da atla deve değil bence:) Şu takımı yanlış anlamasınlar ama Ergin Ataman'a Spahija'ya ver bu takımdan belki de cacık olmazdı. Shipp gibi sadece şut atan adam köpek gibi defans yapar hale geldi mesela:) Ben Taylor'un takımda durmasını istiyorum. Bugün de bence maçın adamı listesinde 3. olarak onu yada schumpert'i yazacaktım düşünüp onda karar kıldım. (shipp ve Tutku açık ara en iyi iki adamdı) Taylor takımın içindeki ne büyük dişli ne küçük dişli. Tam takımın ayarında şu an. Bu sene aşama kaydederse seneye kalır, yoksa Oktay hoca zaten o anlamda planlarını yapmıştır.

İnşallah dediğin gibidir abi, Karşıyaka maçındaki gibi birşey yapacak diye çok çekiniyorum ben ondan. O güveni veremiyor bir türlü.

Aslinda Evren gecen sene oynadigi gibi oynasa, o zaman Taylor'un yerine bir uzun alinsin derdim. Bu haliyle bilene Evren Taylor kadar oynayacagina eminim. Hata gecen sene Evren'in nasil oyun kurdugunu biliyoruz, assist agirlikli oynuyordu. Evren topu getirir oyunu kururardi, Darius getirmezdi topu. Bence Evren assiste yonelik oynarsa Taylor'dan daha cok katki verir 1 numarada. Evren'e guvenirsek uzun alabiliriz. Piyasada gercekten iyi yabanci oyun kurucular var bosta olan. Mesela Patrick Beverly bu takima uyuyor. Savunmasi iyi olan bir guard. Lester Hudson var bosta. Rafer Alston keza Jamaal Tinsley halen bosta. Stephon Marbury'de bosa cikmis. Antonio Daniels gelisim ligi'nde cok iyi oynuyor. Nba'de de iyi bir kariyere sahip olan oyuncu. Bu denli oyuncular var piyasada. Ukic'i beklemiyoruz ama su oyunculardan birini bekliyoruz. Iyi bir guard belkide uzun sorunumuzu ortebilir. Yani bilemiyorum bir yanim yabanci guard isterken diger yanim uzun istiyor. Bana gore uzun sure transfer yapmayacagiz, belkide hic. Gidisat onu gosteriyor. Ben bastan soyleyim Taylor'u gonderip uzuna da raziyim, kisaya da.

Ben transfer yapılacağına eminim. Yönetim bugün gene tam kadro tribündeydi. Yüzlerini güldüren, onlara nefes alma hakkı veren tek takım şu anda, bu takım. Bu takımın düşmesini istemeyecekelrinden sezon başı yaptıkları schumpert hatasını da telafi etmek amacı ile takım için çalışma yapacakalrdır. Bu arada bugün Oktay Hoca'nın kızmaları bana pek inandırıcı gelemdi. Bugün tribüne (yönetime) oynuyor gibiydi. Zaten geyikten sinirlendiğinde Oktay hocanın façası, çenesi öne çıkıyor hafiften.

Bütün bunları üst üste koyunca da ben en geç yılbaşından sonraki hafta, bir uzun transferi bekliyorum. Ki 29 aralıkta FB maçı var İpekçi'de. O maça hazırlamak amacı ile şu sıralar yapılsaydı o transfer çok iyi olurdu.

Trabzon un aldıgı yeni 4 numara gibi bir adam bulsak ve şu takıma monte etsek zaten şampiyonluğun fbülker le birlikte en büyük adayı olurduk.Tek bir iyi uzun yeter Tiago Splitteri istemiyoruz sonucta yada Aleks Marici.Belli işleri yapıcak ribaund alıcak 2.04 civarı boyu olan bir 4 numara yeter.Yazık olmasın şu takıma şu savunmaya şu taraftara bence kesinlikle hamle yapılmalı sonra çok yanarız.Ayrıca Eurocup ta Final-Four garantii olur sonucta yabancı sınırı yok orda.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Trabzon un aldıgı yeni 4 numara gibi bir adam bulsak ve şu takıma monte etsek zaten şampiyonluğun fbülker le birlikte en büyük adayı olurduk.Tek bir iyi uzun yeter Tiago Splitteri istemiyoruz sonucta yada Aleks Marici.Belli işleri yapıcak ribaund alıcak 2.04 civarı boyu olan bir 4 numara yeter.Yazık olmasın şu takıma şu savunmaya şu taraftara bence kesinlikle hamle yapılmalı sonra çok yanarız.Ayrıca Eurocup ta Final-Four garantii olur sonucta yabancı sınırı yok orda.

bahsettiğiniz adam M.Wright ise öyle adamı bulmak hiç kolay değil.. Trabzon onu buldu denemez zaten, bulunmuştu önceden..

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Muratcan Köseoğlu":2mgy9r49]Trabzon un aldıgı yeni 4 numara gibi bir adam bulsak ve şu takıma monte etsek zaten şampiyonluğun fbülker le birlikte en büyük adayı olurduk.Tek bir iyi uzun yeter Tiago Splitteri istemiyoruz sonucta yada Aleks Marici.Belli işleri yapıcak ribaund alıcak 2.04 civarı boyu olan bir 4 numara yeter.Yazık olmasın şu takıma şu savunmaya şu taraftara bence kesinlikle hamle yapılmalı sonra çok yanarız.Ayrıca Eurocup ta Final-Four garantii olur sonucta yabancı sınırı yok orda.

bahsettiğiniz adam M.Wright ise öyle adamı bulmak hiç kolay değil.. Trabzon onu buldu denemez zaten, bulunmuştu önceden..[/quote:2mgy9r49]

Sanırım Dragojlovic'den bahsediyor yeni transfer diye.

Taylorun görevi sadece topu yarı sahaya geçirmek. Geçirdikten sonra ilk pası veriyor. Takım seti oynuyor. Eğer oyun sıkışırsa tekrar topu alıyor, içeri drive edip asist yapıyor yada turnike-şut atıyor. Oktay hoca topu fazla elinde tutmasını istemiyor anladığım kadarıyla. Tutku ise hucüm süresinin önemli bölümünde topla oynuyor, ikili oyun oynuyor. Bence Evren Taylorun rolünü rahatlıkla üstlenebilir, geçen seneden zaten biliyoruz yeteneklerini. Ancak bir takımda sadece bir oyun kurucu bulundurmak ister mi Oktay hoca.

tutku hücumda ve savunma da bu kadar iyi iken guard transferi gereksiz olur bu sene için taylor tutkunun yedeği olarak kalsın sene sonu iyi bir guard almalıyız ama! bence transfer yapılacaksa ki yapılmalı kesinlikle bir uzun almalıyız sert savunma yapan bir uzun. andric gitmezse bile avrupa şampiyonluğu için bir uzun takviyesi şart. sezon sonu shumpert türk yapılırsa kerem gönlümü de alabilirsek efesten andric ve taylorun yerine 2 kaliteli yabancı ile şampiyonluk kadrosu kurarız ama bu sene lig şampiyonluğu mümkün görünmüyor yabancı konusunda elimiz kolumuz bağlı.shumpert türk yapılabilse her şey çok farklı olabilirdi.ama takımın ilk senesi yeni oluşum bu sene lig 3.lüğü iyi netice olur eurolige gidersek seneye müthiş başarı..

aslında Ogilvy'nin twitter'da yazdıklarından sonra gönderilme durumu olabilir mi?Bana göre ihtiyacımız olan tarzda bir uzun Ogilvy.

Can Altay' Alıntı:
Twitter'ın sağlam kaynaklarından The Hoops Market: "Mike Wilks, Bobby Brown, Daniel Ewing, J.R. Giddens and Filip Videnov could be released from Asseco Prokom". Bu isimlerden her hangi birini alabilirsek bence çok iyi olur.

Bobby Brown herhalde serbest biraklildi Prokom tarafindan.
Bugun oynamadigi dikkatimi cekti. Diger oyuncular oynadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...