Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Aslinda Evren gecen sene oynadigi gibi oynasa, o zaman Taylor'un yerine bir uzun alinsin derdim. Bu haliyle bilene Evren Taylor kadar oynayacagina eminim. Hata gecen sene Evren'in nasil oyun kurdugunu biliyoruz, assist agirlikli oynuyordu. Evren topu getirir oyunu kururardi, Darius getirmezdi topu. Bence Evren assiste yonelik oynarsa Taylor'dan daha cok katki verir 1 numarada. Evren'e guvenirsek uzun alabiliriz. Piyasada gercekten iyi yabanci oyun kurucular var bosta olan. Mesela Patrick Beverly bu takima uyuyor. Savunmasi iyi olan bir guard. Lester Hudson var bosta. Rafer Alston keza Jamaal Tinsley halen bosta. Stephon Marbury'de bosa cikmis. Antonio Daniels gelisim ligi'nde cok iyi oynuyor. Nba'de de iyi bir kariyere sahip olan oyuncu. Bu denli oyuncular var piyasada. Ukic'i beklemiyoruz ama su oyunculardan birini bekliyoruz. Iyi bir guard belkide uzun sorunumuzu ortebilir. Yani bilemiyorum bir yanim yabanci guard isterken diger yanim uzun istiyor. Bana gore uzun sure transfer yapmayacagiz, belkide hic. Gidisat onu gosteriyor. Ben bastan soyleyim Taylor'u gonderip uzuna da raziyim, kisaya da.