2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Emir Kalyoncu' Alıntı:
C Ermal,Furkan,Andric
PF M.Mavcan,Ilkan
SF ,Bogdanovic,Mert Shumpert,Caner
SG Domercant,Evren,Melih
PG Marko Popovic,Tutku,Goksenin

Coach:Oktay Mahmuti

2011/2010 den boyle bir kadro bekliyorum.
saka yaptin herhalde:)
popovic bitmis ökeye dönüyor
bogdanovic hangi bogdanovic? hani su cibonadaki yildizi parlayan mi?
domercant dolasmasi takim kalmadi avrupa da

iyi bir takim kurmak istiyorsak furkani mutlaka almaliyiz
+ olursa sinan veya kerem tunceri kerem gönlüm
+ andric disinda bütün yapancilar degismesi lazim.
shipp taylor rancik bunlar euroleague de oynayamaz o düzeyde oyuncu degiller

eger devre arasında alabileceksek pek sanmıyorum ama seıbutıs en iyi transfer olabilir bizim için.

Murat Sari' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":cqj3q808]C Ermal,Furkan,Andric
PF M.Mavcan,Ilkan
SF ,Bogdanovic,Mert Shumpert,Caner
SG Domercant,Evren,Melih
PG Marko Popovic,Tutku,Goksenin

Coach:Oktay Mahmuti

2011/2010 den boyle bir kadro bekliyorum.
saka yaptin herhalde:)
popovic bitmis ökeye dönüyor
bogdanovic hangi bogdanovic? hani su cibonadaki yildizi parlayan mi?
domercant dolasmasi takim kalmadi avrupa da

iyi bir takim kurmak istiyorsak furkani mutlaka almaliyiz
+ olursa sinan veya kerem tunceri kerem gönlüm
+ andric disinda bütün yapancilar degismesi lazim.
shipp taylor rancik bunlar euroleague de oynayamaz o düzeyde oyuncu degiller[/quote:cqj3q808]
popoviç bitmiş diyosun ama adam hala çatır çatır atıyor,2 senedir unics i popoviç sırtlıyor,efesdekı zamanlarında yaptıklarıda ortada.

popovic yerine giderim nba den bi yildiz getiririm.
mesela bitmis okeye dönen bir sürü yildiz var
t-mac mesela:) iyi gider reklamda olur avrupaya:)
popovic 35 dakika falan kaldiramaz.son dünya sampiyonasinda bench den geliyordu inanilmaz katki veriyordu ama cabuk yorulan bir oyuncu

Murat Sari' Alıntı:
popovic yerine giderim nba den bi yildiz getiririm.
mesela bitmis okeye dönen bir sürü yildiz var
t-mac mesela:) iyi gider reklamda olur avrupaya:)
popovic 35 dakika falan kaldiramaz.son dünya sampiyonasinda bench den geliyordu inanilmaz katki veriyordu ama cabuk yorulan bir oyuncu

Güzel espriler yapıyosun. Yapancı ne geçen mesajın da yazmışsın çözemedim. Shipp'e yetersiz diyen adamın basketbol bilgisinden şüphe ederim.

öyle tabi.madem hedef euroleague de oynamaksa ozaman mecbursun daha kaliteli adam almaya.orda rakibin bennet cantu panelilinos falan degil.
shipp daha önce hic avrupa da oynamis mi? sanirim ilk senesi avrupa düzeyinde bizde.
bornova da oynadi gecen sene.
euroleague de kalici bir takim olmak istiyorsan mutlaka iyi bir guard almamiz lazim.
shipple gidersin bi noktaya kadar ama nereye kadar?

Murat Sari' Alıntı:
öyle tabi.madem hedef euroleague de oynamaksa ozaman mecbursun daha kaliteli adam almaya.orda rakibin bennet cantu panelilinos falan degil.
shipp daha önce hic avrupa da oynamis mi? sanirim ilk senesi avrupa düzeyinde bizde.
bornova da oynadi gecen sene.
euroleague de kalici bir takim olmak istiyorsan mutlaka iyi bir guard almamiz lazim.
shipple gidersin bi noktaya kadar ama nereye kadar?

Shipp asla bir Domercant olamaz.Shipp tamamen Eurocup,Uleb icin bicilmis kaftan..Euroleauge icin Domercant mesela is yapar.Gununde oldugu zaman 7/5 8/7 ucluk atabilme,4-5 top calabilme ozelligi olan winner SG. Domercant,Gary Neal tarzi 2 numaralar bugun euroleauge'de hazir epeyce bir is yaparlar.Ama Shipp icin 1 beden buyuk gelir orasi!

Bu Domercant lafalrını duyunca aklıma Bank Asyadan Süperlige geçen takımalr geldi. Onlarda gencecik fidanalrla Lige yükselirler sonra hemen piyasada gezen futbolcu simsarları vasıtası ile kadroalrına Süper lig "kaşarı" futbolcualrı doldururlar ve o sene kümde kalmaya oynarlar. Buca buna örnektir. Karabükte kadrosunu ne olursa olsun değiştirmeyen takımalra örnek. Şimdi siz diyorsunuz ki Domercant'ı alalım Shipp gitsin. Yani Buca olalım Karabük bizi aşar.

Domercant sayet Efeste sembol haline gelseydi Efes'i farkli yerlere tasirdi. Oktay Mahmudi'nin elinde Domercant elite oyuncu oldu.Su anda ise Spartak St.Petersburg'un en kilit 1-2 oyuncusundan bence 1.'si.

Euroleauge'de oynayacak muhtemel bir GS olursa zaten bu tarz oyunculari konusmak yerinde olur.Shipp,Rochestie,Rancik ile Eurocup'ta bir yerlere gidilebilinir.

Madem herkes yazmış ben de gelecek sene için beklediğim kadroyu yazayım.

Ermal-Cemal-Transfer
İlkan-Tarnsfer
Shumpert-Caner-Transfer
Evren-Shipp-Transfer
Tutku-Transfer

Transferlerden 1'i Türk olmalı Kerem Gönlüm,Tunçeri,Furkan veya Sinan o zaman 5 yabancımız oluyor. Gayet iyi bir rotasyon olur. Taylor ve Andric eğer euroleague'de oynayacaksak çok yetersiz kalırlar.Özellikle daha reboundcu ve pota altında daha iyi bitiriciliği olan daha atletik bir uzuna ihtiyacımız var. Furkan gelirse 4-5 oynayabileceği için uzun rotasyonu tam olur. Hayalimdeki kadro bu tabi yabancı transferi de euroleague seviyesinde oynayabilcek oyuncular olmalı. Bütçemizi aşabilir tabi veya Oktay Hoca değişik taleplerde de bulunabilir fakat bence bu kadro bizi euroleague'de keyiflendirecek bir takım olur :D

Tutku - Jeremy Pargo
Evren - Shipp - Melih
Caner - M.Shumpert - Bogdanovic
İlkan - Kerem Gönlüm
Ermal - Leon Radosevic - Lazaros Papadopoulos

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Tutku - Jeremy Pargo
Evren - Shipp - Melih
İlkan - Kerem Gönlüm

Bu kadro da benim yaptığım kadroya atıfta bulunanlar için hayal dünyası şeklinde yorumlanırsa hiç şaşırmam..Olması gereken kadro bu şekilde olmalı..Başlıca hedefler ne o da önemli..Euroleauge'e katıldın diyelim orada ki hedef,ligdeki hedef bunlar önemli..Zaten bu yönetimle değil Bogdanovic Radosevic bile hayal.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":3uackc0s]Tutku - Jeremy Pargo
Evren - Shipp - Melih
İlkan - Kerem Gönlüm

Bu kadro da benim yaptığım kadroya atıfta bulunanlar için hayal dünyası şeklinde yorumlanırsa hiç şaşırmam..Olması gereken kadro bu şekilde olmalı..Başlıca hedefler ne o da önemli..Euroleauge'e katıldın diyelim orada ki hedef,ligdeki hedef bunlar önemli..Zaten bu yönetimle değil Bogdanovic Radosevic bile hayal.[/quote:3uackc0s]
İsteyen istediği gibi yorumlasın,ben imkanlar dahilinde düşünerek yazmadım,kulübün mali durumuyla ilgili raporlar geçmiyor elime o yüzden kendi kafama göre,olmasını istediğim kadroyu yazdım.

Benim yazdığım kadroda bogdanovic veya radosevic'ten 1 tanesi alınsa bile olur.Furkan'a vereceğimiz parayı bunlara veririz daha iyi,Furkan'ı bende çok istiyorum ama Nba'ye gidecektir mutlaka o yüzden ona bonservis vermek yerine ekonomik sıkıntı yaşayan cibona'nın gençlerinden 1 tane koparsak kardır bizim için.

Transfer yapalım anlamında konuşmuyoruz zaten arkadaşlar. Zaten üzerimizde kara bulutlar var keyiflenmek için bu tartışmayı ortaya attım. Geçen sene "yerli oyuncumuz yok yahu!!!" diye sinirlenirken, şu an feragat edemeyeceğimiz yerli oyuncularımız var. Tutku, Ermal, Caner, Evren, Schumpert gibi. Ki İlkan'ın geleceği de kesin. Bu anlamda düşünsel jimnastik yapmaktı amaç. Ve duruma vurgu yapmaktı tabii ki. En kötü ihtimalle hiç yerli transferi yapamsak bile artık önümüzde doya doya kullanabilecğeimiz bir yabancı denizini koyabileceğiz. Takımın altını oyduğumuz yok zira hemen, hiç bir oyuncumuzdan da vazgeçtiğimiz yok.

Eskiden gelecek sezonların hayali kadrosunu yazarken,bütün yerlileri atardık takımdan neredeyse şimdi bakıyorum şuan ki yerlilerimizin neredeyse hepsi duruyor,buda güzel bir gelişme,bundan sonra transfer sezonları yerli transferi için değil kaliteli yabancı transferi için olacak genelde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...