2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Koca sene 3 uzunla nasıl geçecek hala anlamış değilim. 3 uzunlu rotasyonmu olur yahu bir 4 numara şart.

Melih Özkul' Alıntı:
Koca sene 3 uzunla nasıl geçecek hala anlamış değilim. 3 uzunlu rotasyonmu olur yahu bir 4 numara şart.
Şimdi takım iyi günler yaşıyor,hepimiz mutluyuz ama mutlaka şart bir uzun oyuncu daha,bunu yazmaktan sıkıldım bende ama eğer alınmazsa bir uzun daha buradan ah vahları hep birlikte okuyacağız.

Para vermek sorun değil de bu bahsettiğiniz adamlar avrupada en gözde adamlar şuan,Bogdanoviç desen avrupanın en gözde skorerlerinden,Radoseviç en potansiyelli 3-4 uzundan biri bu adamları Euroleague deki elit ve onun bi altı seviye olan takımlar bize bırakırlar mı?Ya da bu adamlar bize gelir mi?

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Euroleauge'de oynayacak muhtemel bir GS olursa zaten bu tarz oyunculari konusmak yerinde olur.Shipp,Rochestie,Rancik ile Eurocup'ta bir yerlere gidilebilinir.
Shipp konusuna katılmıyorum bence kesinlikle uzun seneler kadroda tutulmalı.Yanılmıyorsam yaşı da daha 24.Hatta 2 3 sene sonra shumpert bayağı bi yaşlanacağı için shipp i yerli statüsünde oynatmayı düşünebiliriz..

benim anlamadigim niye herkez her pozisyona 3 oyuncu yaziyor?? kadrodaki oyuncu sayisi 15'e cikti da bizim mi haberimiz yok?? ben seneye öyle büyük capli transfer operasyonu beklemiyorum. Efes'in durumuna gör bir iki milli oyuncu. ilkan, cemal bir de Rancik in yerine daha yildiz bir oyuncu. bu takim su an zaten iyi bir takim. niye bozulsun ki??

Pek konuyla alakalı değil ama ilgi çeker diye buraya yazmaya gerek duydum. Benim oturduğum mahallede 13 yaşında ve boyu ben 1 ,85 olduğuma göre bende yaklaşık 15 20 cm daha uzun bir çocuk var. Yani 13 yaşında ve 2 ,00 veya 2,05 arası boyu var ve gelişmeye açık bir çocuk. Bütün ısrarlarıma rağmen doğu kökenli olmalarından dolayı çocuk aile korkusundan basketbol kulübümüze gelemiyor. Bu çocuk için yapılacak bişey var mı ?

Özkan Bey, altyapıya yönlendirmek lazım ama ailesi karşıysa ikna etmek gerek. Yaşı nedeniyle aileden izin alma zorunluluğu var diye biliyorum.

onur bey ailesini ikna etse etse kulüpten birileri eder ama o nasıl olacak :)

Ozkan Aktas' Alıntı:
Pek konuyla alakalı değil ama ilgi çeker diye buraya yazmaya gerek duydum. Benim oturduğum mahallede 13 yaşında ve boyu ben 1 ,85 olduğuma göre bende yaklaşık 15 20 cm daha uzun bir çocuk var. Yani 13 yaşında ve 2 ,00 veya 2,05 arası boyu var ve gelişmeye açık bir çocuk. Bütün ısrarlarıma rağmen doğu kökenli olmalarından dolayı çocuk aile korkusundan basketbol kulübümüze gelemiyor. Bu çocuk için yapılacak bişey var mı ?
Resmi sitede şöyle bir telefon numarası var.

Galatasaray Basketbol Okulları ? Diğer Şubeler İle İlgili Ayrıntılı Bilgiler İçin:
TELEFON: 0212 561 11 71

Renkdaşlar, bu transfer meselesinde bende aynı fikirdeyim de aklıma birşey takıldı. Oktay Hocanın anlaşması kaç yıllık? Yönetimin durumu malum, bir değişiklik olursa eğer baskete nasıl yansır? Son senelerde Galatasarayımızın gelenekleri dışında hemen her branşda çok fazla sayıda antrenör ve oyuncu değişimi yaşandı. Biz uzun beklerken, seneye yatırım planları hatta EL planları yaparken inşallah kendi kendimizi avutmuyoruzdur.
Yenilenen, gençleşen ama iddiasını en azından umutlarımızı arttıran takımın gereğinden fazla değiştirerek-koç dâhil-yeni maceralara atılmasını istemiyorum. Belki maçlarda bu yönde bir mesaj vermek gerekir; ne dersiniz?

Bu tarz oyuncular transfer edileceğine kimse alınmasın.Transfer yapmış olmak için transfer yapmamalıyız,hele ki böyle yarardan çok zararı olacak,takımn bütün dengesini bozacak oyuncularla ilgilenme evresini artık geride bırakmalıyız.

efesten dudley kiralansa süper olur.perasoviç düşünmüyor gibi.raduljica geri döndüğünde hiç süre alamayacak.olamaz mı?

Keşke Dudley eski Dudley olsaydı.Çok faydası olurdu.Yine de türk statüsünde,en zayıf bölgemiz pota altımıza transfer edilebilecek az sayıda oyuncu olduğu için doğru bir hamle olur,bence.

Ben sanmıyorum Mamuti´nin Dudley´i isteyeceğini. Neticede Dudley iyi bir şutör ama savunmayla pek işi olmaz. Oysa Mahmuti´ye göre basketbolun olmazsa olmazı savunma.

Andric genelde faul problemine giriyor.Bazen Rancik ya da Shumpert uzun oyuncuyu savunmak zorunda kalıyor.İlk tercih olmasa da,hiç kimsenin alınmamasından iyidir.

Zaten oyuncu almaya karar veren insan hiç yoktan iyidir diyip Dudley'i almaz.Böyle bir karar alınırsa işimize en çok yarayacak oyuncu alınır.

Ozkan Aktas' Alıntı:

dogu kokenli olmalarindan derken neyi kastettiniz aciklarmisiniz

Sanırım feodal bağların kuvvetliliğinden bahsediyor. Yani aile izni olmadan gelmez anlamında diyor. ki Aile izni olmadan zaten almazlar ayrıca.

Tuncay Genc' Alıntı:
Renkdaşlar, bu transfer meselesinde bende aynı fikirdeyim de aklıma birşey takıldı. Oktay Hocanın anlaşması kaç yıllık?
Ben Oktay Hocanın sözleşmesi 3 yıllık diye biliyorum.Geldiği zaman resmi sitedeki açıklamada öyle yazıyordu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...