Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Koca sene 3 uzunla nasıl geçecek hala anlamış değilim. 3 uzunlu rotasyonmu olur yahu bir 4 numara şart.
Koca sene 3 uzunla nasıl geçecek hala anlamış değilim. 3 uzunlu rotasyonmu olur yahu bir 4 numara şart.
Şimdi takım iyi günler yaşıyor,hepimiz mutluyuz ama mutlaka şart bir uzun oyuncu daha,bunu yazmaktan sıkıldım bende ama eğer alınmazsa bir uzun daha buradan ah vahları hep birlikte okuyacağız.Melih Özkul' Alıntı:Koca sene 3 uzunla nasıl geçecek hala anlamış değilim. 3 uzunlu rotasyonmu olur yahu bir 4 numara şart.
Shipp konusuna katılmıyorum bence kesinlikle uzun seneler kadroda tutulmalı.Yanılmıyorsam yaşı da daha 24.Hatta 2 3 sene sonra shumpert bayağı bi yaşlanacağı için shipp i yerli statüsünde oynatmayı düşünebiliriz..Emir Kalyoncu' Alıntı:Euroleauge'de oynayacak muhtemel bir GS olursa zaten bu tarz oyunculari konusmak yerinde olur.Shipp,Rochestie,Rancik ile Eurocup'ta bir yerlere gidilebilinir.
Resmi sitede şöyle bir telefon numarası var.Ozkan Aktas' Alıntı:Pek konuyla alakalı değil ama ilgi çeker diye buraya yazmaya gerek duydum. Benim oturduğum mahallede 13 yaşında ve boyu ben 1 ,85 olduğuma göre bende yaklaşık 15 20 cm daha uzun bir çocuk var. Yani 13 yaşında ve 2 ,00 veya 2,05 arası boyu var ve gelişmeye açık bir çocuk. Bütün ısrarlarıma rağmen doğu kökenli olmalarından dolayı çocuk aile korkusundan basketbol kulübümüze gelemiyor. Bu çocuk için yapılacak bişey var mı ?
Ozkan Aktas' Alıntı:Pek konuyla alakalı değil ama ilgi çeker diye buraya yazmaya gerek duydum. Benim oturduğum mahallede 13 yaşında ve boyu ben 1 ,85 olduğuma göre bende yaklaşık 15 20 cm daha uzun bir çocuk var. Yani 13 yaşında ve 2 ,00 veya 2,05 arası boyu var ve gelişmeye açık bir çocuk. Bütün ısrarlarıma rağmen doğu kökenli olmalarından dolayı çocuk aile korkusundan basketbol kulübümüze gelemiyor. Bu çocuk için yapılacak bişey var mı ?
Ben Oktay Hocanın sözleşmesi 3 yıllık diye biliyorum.Geldiği zaman resmi sitedeki açıklamada öyle yazıyordu..Tuncay Genc' Alıntı:Renkdaşlar, bu transfer meselesinde bende aynı fikirdeyim de aklıma birşey takıldı. Oktay Hocanın anlaşması kaç yıllık?