2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Suhan Cem' Alıntı:
Sanırım feodal bağların kuvvetliliğinden bahsediyor. Yani aile izni olmadan gelmez anlamında diyor. ki Aile izni olmadan zaten almazlar ayrıca.[/quote
ılımlı yaklaşımın için teşekkür ederim abi de ben arkadaşın cevabını bekliyorum

Onur Yavuz' Alıntı:
Ben sanmıyorum Mamuti´nin Dudley´i isteyeceğini. Neticede Dudley iyi bir şutör ama savunmayla pek işi olmaz. Oysa Mahmuti´ye göre basketbolun olmazsa olmazı savunma.

Hoca istemezse bizim isteme şansımız var mı Onur abi Oktay hocaya karşı gelmemek gerek yoksa Allah korusun :)

Transfer yaparak takımın kimyasını bozma ihtimalini de unutmamak gerek. Sadece Andriç yerine daha kalın içerden oynayabilecek bir uzun olsa (eskilerden kaspars Kambala, yada yine eskilerden Eric Meek tarzı bir oyuncu ) takımımız çok daha iyi olur kanımca. Shipp Euroluge oyuncusu değil yorumuna kesinlikle katılmıyorum. kesinlikle seneyede takımda kalması gereken oyuncuların başında geliyor. Shipp takımın savunmadaki her yere yetişen eli.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Eurocup almak zor da değil kolay da...
Alba Berlin,Unic kazan,Gran canarıa,Aris.Benetton gibi zorlu takımlar var

Bu takımların hepsi ile denk durumdayız bence. Sistemi sekteye uğratmadan uzun takviyesi yapabilirsek (senin de dediğin gibi) bu kupa kesinlikle hayal değil..

Ugur Demir' Alıntı:
[quote="Ozkan Aktas":2tnl7x76]Pek konuyla alakalı değil ama ilgi çeker diye buraya yazmaya gerek duydum. Benim oturduğum mahallede 13 yaşında ve boyu ben 1 ,85 olduğuma göre bende yaklaşık 15 20 cm daha uzun bir çocuk var. Yani 13 yaşında ve 2 ,00 veya 2,05 arası boyu var ve gelişmeye açık bir çocuk. Bütün ısrarlarıma rağmen doğu kökenli olmalarından dolayı çocuk aile korkusundan basketbol kulübümüze gelemiyor. Bu çocuk için yapılacak bişey var mı ?

dogu kokenli olmalarindan derken neyi kastettiniz aciklarmisiniz[/quote:2tnl7x76]

Bir defa koca yazıdan anladığın bu olduğu için çok teşekkür ederim. Cımbızla marifetmiş gibi birde çekip sorman çok büyük ayıp bence. Bende doğu kökenliyim ve ben burada bahsetmek istediğim doğu kökenli olayı '' BABASININ BASKETBOLDA NEDİR Kİ BIRAK O BOŞ İŞLERİ GİT KONFEKSİYONDA ÇALIŞ DEMESİ'' gibi birşey anlatmak istedim. Yani ailesi basketbol yerine günü kurtaralım derdinde. Buradaki veya sosyal hayattaki gibi herkesin başına böyle birşet gelmiştir. Yoksa bir yeri bir kökeni ayıplamak gibi bir niyetim asla olmaz, olamaz.

klübün alt yapı sorumluları aile ile konuşsa daha yaşı çok genç alırsak hem boyu daha uzar hem de basketbol yeteneğini çok rahat geliştirir ..

Yanlız daha 13 yaşında 2.05 boy gerçekten inanılmaz.Bu çocuğu altyapıya alsak geleceğin Yao Ming i olur heralde :)

Eric Meek gerçekten iyi bir uzundu.O zaman birde Corey Gaines vardı guardımız.

Abdullah Ozdemir' Alıntı:
Transfer yaparak takımın kimyasını bozma ihtimalini de unutmamak gerek. Sadece Andriç yerine daha kalın içerden oynayabilecek bir uzun olsa (eskilerden kaspars Kambala, yada yine eskilerden Eric Meek tarzı bir oyuncu ) takımımız çok daha iyi olur kanımca. Shipp Euroluge oyuncusu değil yorumuna kesinlikle katılmıyorum. kesinlikle seneyede takımda kalması gereken oyuncuların başında geliyor. Shipp takımın savunmadaki her yere yetişen eli.

Yerli kalitesi açısından,Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Muratcan Güler kadroya dahil edilebilir mi? Bence gelirse takıma her türlü çok iyi uyum sağlar,hem hücum hem savunma hem de ribaunt anlamında...

Bu seneki istatistikeleri:
37.48 dakika...%53.3 2 sayı yüzdesi...%31.4 3 sayı yüzdesi...%55.6 serbest atış yüzdesi...7.6 ribaunt...3.7 asist...1.7 top çalma...3 top kaybı...0.1 blok ortalamaları ile oynuyor...

Sinan Güleri alamıyorsak hiç olmazsa abisini alalım ;)

Kerem Tunçerinin sözleşmesi ne zaman bitiyor ?

Onur Yavuz' Alıntı:
Efecan, Tunçeri´nin sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor.
Önümüzdeki sezon iki Keremide alabilme ihtimalimiz var mı ? İkiside GALATASARAYLI

Gelecek sezonki transferler hakkında şimdiden yorumda bulunmak yanlış olur.

O güne kadar köprünün altından çok sular akar. Geçen sezonun ortasında Kaya Peker FB Ülker forması giyecek denilse, kaç kişi inanırdı?

Oktay Mahmudi faktörü önemli rol oynamazmı

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Efes bu sene öbür sene bidahaki sene Kerem T. yi bir yere bırakmaz.......
Efes´in sponsorlukla ilgili beklediği özel hak gerçekleşmezse her şey olabilir diye düşünüyorum.

Ha Kerem Tunçeri´yi bu forma altında görmek istemem, o ayrı. Bir de Kerem Tunçeri Galatasaray altyapısında yetişmiş bir oyuncudur. Buradan yola çıkarak Galatasaraylı demek doğru olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...