Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
bizim maça kadar bjk maçını seyredicem bakalım macvan nasıl bir adam ilk kez seyredicem onu
bizim maça kadar bjk maçını seyredicem bakalım macvan nasıl bir adam ilk kez seyredicem onu
Suhan Cem' Alıntı:Sanırım feodal bağların kuvvetliliğinden bahsediyor. Yani aile izni olmadan gelmez anlamında diyor. ki Aile izni olmadan zaten almazlar ayrıca.[/quote
ılımlı yaklaşımın için teşekkür ederim abi de ben arkadaşın cevabını bekliyorum
Onur Yavuz' Alıntı:Ben sanmıyorum Mamuti´nin Dudley´i isteyeceğini. Neticede Dudley iyi bir şutör ama savunmayla pek işi olmaz. Oysa Mahmuti´ye göre basketbolun olmazsa olmazı savunma.
Saim Karakuzu' Alıntı:abi daha bu yıldan eurolige gönderdiniz takımı sakin beyler sakin
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Eurocup almak zor da değil kolay da...
Alba Berlin,Unic kazan,Gran canarıa,Aris.Benetton gibi zorlu takımlar var
Ugur Demir' Alıntı:[quote="Ozkan Aktas":2tnl7x76]Pek konuyla alakalı değil ama ilgi çeker diye buraya yazmaya gerek duydum. Benim oturduğum mahallede 13 yaşında ve boyu ben 1 ,85 olduğuma göre bende yaklaşık 15 20 cm daha uzun bir çocuk var. Yani 13 yaşında ve 2 ,00 veya 2,05 arası boyu var ve gelişmeye açık bir çocuk. Bütün ısrarlarıma rağmen doğu kökenli olmalarından dolayı çocuk aile korkusundan basketbol kulübümüze gelemiyor. Bu çocuk için yapılacak bişey var mı ?
Abdullah Ozdemir' Alıntı:Transfer yaparak takımın kimyasını bozma ihtimalini de unutmamak gerek. Sadece Andriç yerine daha kalın içerden oynayabilecek bir uzun olsa (eskilerden kaspars Kambala, yada yine eskilerden Eric Meek tarzı bir oyuncu ) takımımız çok daha iyi olur kanımca. Shipp Euroluge oyuncusu değil yorumuna kesinlikle katılmıyorum. kesinlikle seneyede takımda kalması gereken oyuncuların başında geliyor. Shipp takımın savunmadaki her yere yetişen eli.
Önümüzdeki sezon iki Keremide alabilme ihtimalimiz var mı ? İkiside GALATASARAYLIOnur Yavuz' Alıntı:Efecan, Tunçeri´nin sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor.
Efes´in sponsorlukla ilgili beklediği özel hak gerçekleşmezse her şey olabilir diye düşünüyorum.Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Efes bu sene öbür sene bidahaki sene Kerem T. yi bir yere bırakmaz.......