2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Kamil Sarper Özsefer":1m11ji3n]Efes bu sene öbür sene bidahaki sene Kerem T. yi bir yere bırakmaz.......
Efes´in sponsorlukla ilgili beklediği özel hak gerçekleşmezse her şey olabilir diye düşünüyorum.

Ha Kerem Tunçeri´yi bu forma altında görmek istemem, o ayrı. Bir de Kerem Tunçeri Galatasaray altyapısında yetişmiş bir oyuncudur. Buradan yola çıkarak Galatasaraylı demek doğru olmaz.[/quote:1m11ji3n] Kerem Tunceri bir zamanlar Galatasaray benim hayatımdaki en büyük tutkum diyordu. Ama şimdi etrafa ben kasıntıyım pozları atan Kerem Tunceri nin değer verdiği şeyler değişmiş olabilir...

Bence sezon sonu iki Keremide takıma kazandırmalıyız.Öncelikle K.Tunçeriyi kazandırmalıyız,Türkiyedeki en iyi 1 numaradır bence fiziki mental yapısı ve oyun görüşü olarak.Galatasaray alt yapısından yetişmiş olması Galatasaraylı olmasını kanıtlamaz demişiniz ama bence kesinlikle bizim evladımız.Herkes Emre gibi kişiliksiz olamaz.Verdiği demeçlerde bunu gösteriyor

O iki Kerem olmasın,Efes sadece yabancılara bağlı bir takım olur.Olmazsa daha fenerbahçe var,bu iki oyuncuyu isteyebilecek.Bu ligde kaliteli yerli oyuncu,hele ki 1 ve 5 numaraysa şampiyonu değiştirebilir,çok değerlidir.Keşke olsa.

Türk oyuncu havuzu baya genisledi. Fener Ukic ile uzun bir anlasma imzaladi. Daha Engin Atsür var, olmadi Ender gider Fener'e. Tunceri mutlaka parcaliyi giymeli. ayni sekilde Gönlüm. Mümkünse seneye olsun zira ikisi de genc degil artik.

Galatasaray ile Fenerbahçe Tunçeri'ye talip olsa kesin Feneri tercih eder Tunçeri,Bizde yetişen bir oyuncu ama nedense böyle konularda hiç bizi tercih etmez bu oyuncular.Yürekten gelen gelsin,sırf biraz daha fazla para kazanacam diye gelecek olan oyuncu gelmesin zaten bize.

Bayram 26-27 olmadı 30 yaşında bir oyuncu osla belki dediğin olabilir ama Kerem'in yaşında bir oyuncu böyle bir tercihte GS'ı tercih eder.

Bu seneye dönersek, Taylor'ın performansı sonrası Oktay hocanın Efes kiralasa bile Ender-Taylor değişikliğine sıcak bakacagını sanmam. Geriye tek ihtimal kalıyor, 6.yabancıyı kadroya dahil etmek. Oktay hocanın 3+2 kuralı nedeniyle, 6. yabancıya soguk baktıgını biliyoruz, bakalım nasıl karar verecekler?

nedenini hatırlamıyorum ancak Beşiktaş ile ilgili bir mevzu sebebiyle Kerem Tunçeri'den hiç hazzetmiyorum...
nedense bilinçaltı olarak kendisine karşı bir öfke oluştu bende...
ama Kerem Gönlüm'ü bu forma ile görmek en büyük isteklerimden birisi...

Kerem Tunçeri bizi tercih etmez öyle bir durumda.

En azından geçmişte etmedi, şimdi de etmez diye düşünüyorum.

Valla Euroleague ile Eurocup arasında böyle büyük fark olduğu sürece mantıklı bir insan evladı tabki Fener'i tercih eder. Mantıklı düşünmek lazım sonuçta bu adamlar gsbasket yazarı bir taraftar değil. Galatasaray'lı olabilir ama burada yazanların da hepsinin bu hayattaki ilk amaçlarından biri çoluğuna , çocuğuna ekmek götürmek değil mi ? Benim de dahil olduğum öğrenci arkadaşlarmızın amacı ise okulu bitirip iyi para kazanmak. Bu yüzden kızmamak lazım Kerem'lere. Fener'den daha yüksek para teklif edersin , daha ganti bi rol verirsin , iyi hocan olur (çok şükür var ) o zaman gelir zaten sana. Boş boş sallamayın Keremlere adamlar paranın peşinde tıpkı sen , ben ya da diğerleri gibi . Ama gider 5 kuruş için orayı tercih ederse o zaman ben de eleştiririm. Ancak 3 edecek adama 1 teklif edersen ve sonra da oyuncu 3 teklif eden Fener'e giderse adama kızamazsın.

Seneyi geçip günümüze dönersek bence yerli bir guard almadan 6.yabancı almanın anlamı yok fazla. Sonuçta 6.yabancıyı oynatmak için Taylor tribüne gidecek bu sefer de guard sorunu yaşanacak. Biz uzun alacaksak mutlaka yanında yerli bir guard da olmalı. Bu arada Ülker'de Ukic sakatmış sakatlığı ne durumda bilen var mı? Bizim maça yetişecek mi?

Rytas-Barça maçını izleyin. Cemal Vazquez'i potaya kadar sürükledi resmen. Şu an Lorbek-Vazquez var sahada ve Cemal Barça pota altını müthiş zorluyor.

Ozkan Aktas' Alıntı:
Pek konuyla alakalı değil ama ilgi çeker diye buraya yazmaya gerek duydum. Benim oturduğum mahallede 13 yaşında ve boyu ben 1 ,85 olduğuma göre bende yaklaşık 15 20 cm daha uzun bir çocuk var. Yani 13 yaşında ve 2 ,00 veya 2,05 arası boyu var ve gelişmeye açık bir çocuk. Bütün ısrarlarıma rağmen doğu kökenli olmalarından dolayı çocuk aile korkusundan basketbol kulübümüze gelemiyor. Bu çocuk için yapılacak bişey var mı ?

Forumda yönetimden iletişimi olanlar var diye biliyorum bu konuyla ilgili olarak birşey yapabilecek kimse yok mu forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...