2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

kendi etti kendi buldu sene başındaki tekliflerimizi reddetmeyip bizde kalsaydı.çok doğru yapmış olacaktı ama kendi kararı.

Inanin dun yazacaktim Simas'a ne oldu diye. Hic mantikli degil cunku su durum. Once Barca haberi cikti, en son sanirim aralik ayinda prokom ilgilenmis. Onun gibi ust duzey bir oyuncu 28 yasinda sezonu bos gecince insan merak ediyor, menajer oyunu mu oldu, bilmedigimiz bir sakatligi mi var ya da basketten mi sogudu? Her durumda yazik, Simas'i sever begenirdim.

cemal nalga'nın türkiye'de oyanamama cezası ne zaman bitiyor ve bittiğinde gs'de oynamaya devam mı edecek. çnkü eruoligdeki maçlarda gayet iyi oynuo ve çok katkı sağlar bizede

Akadaşlar bu başlıkla alakalı olmayabilir ama nereye yazacağımı bilemedim.Birçok forumda 1 2 senedir sürekli gördüğüm için soruyorum bunu.Sene sonu Türk Telekomla birleşeciğini söylüyor bir çok kişi.Acaba bu konuda bu güne kadar somut bi adım oldu mu?Böyle bir şeyin gerçek olma ihtimali var mı?Yoksa sadece bir öngörü mü?Bu konuda beni bilgilendirebilecek bir arkadaş olursa sevinirim..

Furkan Çolak' Alıntı:
Akadaşlar bu başlıkla alakalı olmayabilir ama nereye yazacağımı bilemedim.Birçok forumda 1 2 senedir sürekli gördüğüm için soruyorum bunu.Sene sonu Türk Telekomla birleşeciğini söylüyor bir çok kişi.Acaba bu konuda bu güne kadar somut bi adım oldu mu?Böyle bir şeyin gerçek olma ihtimali var mı?Yoksa sadece bir öngörü mü?Bu konuda beni bilgilendirebilecek bir arkadaş olursa sevinirim..

Her sene aynı yorumlar, kimsenin birşey bildiği yok şuana kadar. Somut bir gelişme de yok dolayısıyla. Sezon sonu CC ile sözleşme bittiğinde ortaya çıkar herşey.

650 bin dolar bonservis ve 4.5 yıl için 3.5 milyon dolar oyuncuya ödenecek miktarmış ,maliyeti MAcvan'ın .

Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:
[quote="Furkan Çolak":2ralihyy]Akadaşlar bu başlıkla alakalı olmayabilir ama nereye yazacağımı bilemedim.Birçok forumda 1 2 senedir sürekli gördüğüm için soruyorum bunu.Sene sonu Türk Telekomla birleşeciğini söylüyor bir çok kişi.Acaba bu konuda bu güne kadar somut bi adım oldu mu?Böyle bir şeyin gerçek olma ihtimali var mı?Yoksa sadece bir öngörü mü?Bu konuda beni bilgilendirebilecek bir arkadaş olursa sevinirim..

Her sene aynı yorumlar, kimsenin birşey bildiği yok şuana kadar. Somut bir gelişme de yok dolayısıyla. Sezon sonu CC ile sözleşme bittiğinde ortaya çıkar herşey.[/quote:2ralihyy]
Teşerkkürler..

Macvan ismini çok andık forumda ama olabilitesi çok düşüktü zaten.Beklenen oldu.Belki önümüzdeki yıllarda izleriz onu bu forma altında.EuroLeague'de..:)

Cok iyi bir takimiz ama ben inaniyorum sene sonunda öyle bir takim olacagiz ki, takimdan kimi gönderirsek gönderelim cok üzülecegiz ve özleyecegiz.

Transfer yapılmayacak galiba ama bir uzun daha şart bence en azından Eurocup için ekstra olur.Bu gruptan çıktık bir dahaki grup çıkılmayacak bir grup olmayacak.Son sekizden sonra bir tur ve iki maç sonrası kupa ve direk Euroleague'de oynamak demek.Bu olmasa bile ULEB kendi organizasyonlarındaki başarıyı önemsiyor final hatta yarıfinal oynamak bile bir dahaki sezon öneleme için Wİld card almak yolunda bir adım olacak.

Kaldı ki mevcut uzunlardan biri allak korusun 1-2 ay sakatlansa ne olacak oyuncu aradın buldun takıma alıştı derken zaten o süre boş geçer iki uzunla da çok sorun yaşarız.Elde Sertaç'da var ama daha resmen dakika almadı sanırım TBL'de

Açıkcası bu sezon sonu için bence en önemli hedef Euroleague bir şekilde kapak atmak olmalı tek tek Eurocup'ı ,ligi , kupayı nerede bitirdiğimizden çok bu önemli.

Sponsorluk konusunu ben de çok merak ediyorum aslında. Sonuçta önümüzdeki yıl Cafe Crown olmayacağı neredeyse kesin. Türk Telekom olayı sadece sponsorluk değil birleşme tarzı bir durum olacaktır. Bu durumda yönetim oluşturma konusunda da bir konsensüs içerisine girilmesi gerekebilir. Bu da ne kadar başarılı olur kestirmek çok zor..

Aklımda birden Coco Cola belirdi nedense. Ceo görevindeki ( Muhtar Kent'di sanırım) kişi kongre üyemiz diye biliyorum. Böyle büyük bir ismin sponsorluğu, birleşme fikrinden çok daha güzel geliyo kulağa.. Tabii ki Coca Cola sadece bir örnek. Üst düzey yöneticilerinin kongre üyemiz olduğu daha bir çok şirket var..

Ben Oktay Mahmuti'nin dünya yıkılsa 6. yabancı alacağını düşünmüyorum.Şu anlık 3 uzun sorununu maçın üçde birini 4 kısayla geçerek hallediyor.Sorun kronikleşirse Sertaç'a bir kaç dakika süre verebilir ama 6. yabancı alacak gibi durmuyor.Alsa Türkiye Kupası'ndan sonra alırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...