Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Merak ettim de buraya yazayım dedim, Simas Jasaitis hangi takıma transfer oldu ?
Merak ettim de buraya yazayım dedim, Simas Jasaitis hangi takıma transfer oldu ?
Şuan boşta galiba Jasaitis :?Can Kırımlıoğlu' Alıntı:Merak ettim de buraya yazayım dedim, Simas Jasaitis hangi takıma transfer oldu ?
Barcelona ya transfer oldu haberleri çıkmıştı.Saim Karakuzu' Alıntı:ya simas bir takıma gitmişti ya ..
Furkan Çolak' Alıntı:Akadaşlar bu başlıkla alakalı olmayabilir ama nereye yazacağımı bilemedim.Birçok forumda 1 2 senedir sürekli gördüğüm için soruyorum bunu.Sene sonu Türk Telekomla birleşeciğini söylüyor bir çok kişi.Acaba bu konuda bu güne kadar somut bi adım oldu mu?Böyle bir şeyin gerçek olma ihtimali var mı?Yoksa sadece bir öngörü mü?Bu konuda beni bilgilendirebilecek bir arkadaş olursa sevinirim..
Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:[quote="Furkan Çolak":2ralihyy]Akadaşlar bu başlıkla alakalı olmayabilir ama nereye yazacağımı bilemedim.Birçok forumda 1 2 senedir sürekli gördüğüm için soruyorum bunu.Sene sonu Türk Telekomla birleşeciğini söylüyor bir çok kişi.Acaba bu konuda bu güne kadar somut bi adım oldu mu?Böyle bir şeyin gerçek olma ihtimali var mı?Yoksa sadece bir öngörü mü?Bu konuda beni bilgilendirebilecek bir arkadaş olursa sevinirim..