2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Bana da transfer yapmayacagiz gibi geliyor.. O yüzden Sertaç'tan falan verim almamiz lazim. Kazaniyoruz iyiyia gayet ama cidden ribaundlarda sorun var. Oktay Hoca bakalim elindeki kadroyla buna ekstra bi çözüm getirebilecekmi...

keşke Hüseyin Beşok'u da alıp kadroda tutsaydık maç başı 8-10 dakika çokta iyi oynardı. uzun zafiyetmizde ortadan kalkmış olurdu.

Hüseyin Beşok´u çok severim, zamanında bize büyük hizmetleri olmuştur ama bu kadroda süre alacak birisi değil Beşok.

Ayakları yavaşlamış, savunma yapmaktan uzak, 5 dk süre aldığı maçlarda 5 faul alma hızına ulaşmış bir Hüseyin´den bahsediyoruz.

Evet Hüseyin'i çok severim ama o olmaz artık.Zaten uzun olarak deilde dış oyuncu gibi oynuyor...Ama rotasyonu zenginleştirmek adına devre arasında Efes'te süre alamıyan Dudley,Cenk Akyol ve Ender'den birini ya da ikisini alsak çok iyi olucak...
Play Off zamanı 1 sakatlık yüzünden sezonu kötü bitirmek hiç hoş olmaz...

Ben son Aliağa maçında Hüseyin Andric'i mahvetti gibi gördüm sanki. Bu takımda Andric süre alıyorsa Hüseyin hayli hayli alır.

karsıyakalı stanejoviçi de begendim baya.

Melih Özkul' Alıntı:
Ben son Aliağa maçında Hüseyin Andric'i mahvetti gibi gördüm sanki. Bu takımda Andric süre alıyorsa Hüseyin hayli hayli alır.

Gördüğün şey farklı bir boyuta ait olabilirmi...Yani bu dünya ile alakası olmayabilirmi?

Son 3 sezonda boyalı bölgede geçirdiği dakika toplamı 30 olmayan Hüseyin Beşok, Andric'i nasıl yok etti? Bir açıklayın da, aydınlanalım forum ahalisi olarak.

Yok mudur abicim bir yerli uzun?Sezonu kurtarsın,dertlerimize deva olsun,Shumpert olayının yarattığı takıntıyı sona erdirsin. :)

Burak der ki; takım iyi yoldayken hedefler konulmaya başlanmışken takım belli bir performans gösterirken transfer konuşmak çok manalı gelmiyor bana.O yüzden transfer konularında birbirimizi gereksiz kırmaya yıpratmaya ve oyuncular önermeye pek luzum görmüyorum.Çünkü yapılmayacağı çok belli.

Bu kadronun Eurocup'da Top 8'e çıkacak ve ligin normal sezonunuda lider bitirecek kapasitesi zaten var. Ama ben yinede Top'8 e özelliklede ikinci olarak cıkarsak cok iyi bir transfer yapılacağını düşünüyorum.

ya arkadaşlar transfer yokmu ? taylor'u gönderip DEE BROWN'u alsak rancik'i gönderipde şöyle ribaund alan uzun boylu halkı coşturacak bir isim tarance kinsey gibi de olabilir öyle olursa bizi hiç kimse tutamaz

Yasin Yıldırım' Alıntı:
ya arkadaşlar transfer yokmu ? taylor'u gönderip DEE BROWN'u alsak rancik'i gönderipde şöyle ribaund alan uzun boylu halkı coşturacak bir isim tarance kinsey gibi de olabilir öyle olursa bizi hiç kimse tutamaz
hiç gerek yok o kadarına.Takımının iskeletini,ruhunu bozmaya gerek yok

Ya ben anlamış değilim ne istiyorsunuz takımdan, ne yapmaya çalışıyorsunuz. Yok Taylor'ı gönderelim şunu alalım Rancik'i alalım. Yok şöyle yapalım böyle yapalım. Allahınızı severseniz sizin hiç gözünüz doymaz mı ? Ya bırakın takımı onlar böyle güzeller işte. Herkes birbirine böyle sahiplenmişken takımda bir kolej havası var iken birazda bundan keyif almaya baksak olmuyor mu? Yoksa bir Hosley ve Tolliver faciası daha yaşamak mı istiyorsunuz...

Lucescu bir kadro oluşturmuştu az yıldızlı ama taş gibi takım..Ben bu kadroyu ona benzetiyorum bence boşverin transferi..Tadını çıkaralım ama şunu yapabiliriz en az 6-7 bin kişi Abdi İpekçide olursak 5.numara ihtiyacını taraftar karşılar..Bu takım daha iyi destekle şampiyon olacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...