2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Maçın başa baş gittiği ilk iki periyotta Andric-Hüseyin eşleşmesinde Andric'in bir tane ne sayısı ne de etkili hareketini görebildik.

Takım gayet iyi işte. Şu havayı bozmaya gerek yok. Kinsey denmiş ya rancik'i yollayıp kinseyi alıp 4 numarasız bırakmak takımı ayrı bir boyut zaten onun dışında bu kinsey denen adam taraftarımıza geçen sene yumruk atan psikopat. Birileri pondexter ister başka birileri kinsey der pes doğrusu

Melih Özkul' Alıntı:
Maçın başa baş gittiği ilk iki periyotta Andric-Hüseyin eşleşmesinde Andric'in bir tane ne sayısı ne de etkili hareketini görebildik.

Bence ısrar etme Melih. ilk periyot her atağaımızda 3 defa saldırıyorduk. Hücum ribauntu almaktan yoruldu Andric. Maçı iyi düşünürsen sen de hatırlayacaksın.

6.yabancı daha çok eurocup maçları için iyi olurdu. Ligde zaten 3+2 gereği yeterince faydalanma sansımız olamaz. Eurocup'ı kendi adıma cok onemsiyorum. Sonuç itibarıyla Efes hariç herhangi bir Avrupa Kupasını kazanmış takımımız yok. (Erkek basketbolunda)

6.yabancıdan beklentim ribaunttan önce sırasıyla, (nispeten bir çözüm bulduk gibi sezon başına göre daha iyi durumdayız bu konuda) boyalı alan savunması(Blok ve sertlik tehditi; Ostojic gibi sınırlı; Ü.Sonkol gibi yumuşak bir adamın bu kadar rahat bulmasına üzülüyorum.) ve hucumda pota dibi bitiriciliğinin olması yönünde olurdu.

Melih Özkul' Alıntı:

Hangi başabaşlıktan bahsediyoruz ki? İlk 5 dakikada Levent Bilgin - Hüseyin Beşok ikilisi 5 tane üçlük kullandı o maçta, böyle bir başlangıçta kimi kimle nasıl eşleştirdin de sonuca vardın baba? 5 saniyede hücum eden Aliağa, ilk 15 dakika sete bile yerleşmedi ki, nasıl bir eşleşme olacak ki biz de oradan fikir üretebileceğiz.

Fikrin yanlışlığı değil olay, yanlış yerden doğru çıkarımı yapmaya çalışıyorsun. 28 dakikada pota altından 6 sayı - 2 ribaund Hüseyin'in istatistikleri. 6 sayı da dışarıdan var, 2 üçlük. Eder 12. Andric, 18 dakika 14 sayı-4 ribaund-2 asist. Şimdi burada kim kimi yemiş de, karşısında ezilmiş?

Hüseyin Beşok'un şu konumuyla bu ligde ezebileceği oyuncu sayısı zaten yok denecek kadar az, o da ayrı. Adam son 3 sezondur boyalı bölgeye girmiyor yahu, dışardan sallıyor topu. Transfer döneminin son anına kadar boşta kaldı da kimse almadı, Aliağa'ya gitti evime yakın olayım diye.

Transfer bekleyenler için de takımın mevcut durumuyla yakaladığı kimyayı bozabilir dışarıdan gelecek bir isim. İlla ki bozacak denilmez elbette ama bu 'kimya' işi de mühimdir, tıpkı geçen sene o zorlu dönemde olduğu gibi. O nedenle çok acil bir hamle yapılması mümkün gözükmüyor bence.

Timur abi bence bizim pota altı sorunu yine istikrarsızlığa uzanıyor. Bir maç Lance Williams, Chuck Davis gibi oyunculara pota göstermiyoruz. Diğer maç Ostojic gibi vasat bir uzuna hayatının maçını oynatıyoruz. Bence buna çözüm bulunmalı. Ayrıca şutör uzun savunmasında da çok kötüyüz.

A.Çağlar Torun' Alıntı:
Transfer bekleyenler için de takımın mevcut durumuyla yakaladığı kimyayı bozabilir dışarıdan gelecek bir isim. İlla ki bozacak denilmez elbette ama bu 'kimya' işi de mühimdir, tıpkı geçen sene o zorlu dönemde olduğu gibi. O nedenle çok acil bir hamle yapılması mümkün gözükmüyor bence.

Kimya önemli tabi de kimyayı bozmayacak şekilde takviye yapabilmekte bu işin profesyonellerinin işi olsa gerek.En azından Eurocup için bir transfer daha yapılabilir.Birde şimdilik mevcut pota altı oyuncularımız bir sakatlık sorunu yaşamadı ,ama mesela Rancik bir ay oynaması takımda başka 4 numara yok lig içinde elde hazır bir oyuncu olur (tabi gerçi bir sıkıntıda eldeki yabancı uzunların Bosman olması)

Emin Doğanca' Alıntı:
Timur abi bence bizim pota altı sorunu yine istikrarsızlığa uzanıyor. Bir maç Lance Williams, Chuck Davis gibi oyunculara pota göstermiyoruz. Diğer maç Ostojic gibi vasat bir uzuna hayatının maçını oynatıyoruz. Bence buna çözüm bulunmalı. Ayrıca şutör uzun savunmasında da çok kötüyüz.
Emin ama genelde ikili sıkıştırmalarla, yardımlarla başardık bunu. Yoksa teketekte o kadar basarılı olamadık. Sadece Banvit maçını kasetmiyorum, geneli dusunerek yazıyorum. İçeri gömülerek, kalabalık tutarak, pota altı ribaund ve savunma işini halledebiliriz ama bu seferde dıştan sut yeme riskimiz artar. Velhasıl, birebirde belli bir sertliği ve direnci göstermezsek işimiz, yardıma yani bir taraftan risk almaya kalıyor.

Bir de işin şu tarafı var, dışta baskı yaparak oynuyoruz ve bunu bazen bir hayli ön alanda yapıyoruz ve bu durum penetre riskini beraberinde getiriyor. Hatta bir maçta (tam hatırlamıyorum belki Erdemir ya da Avrupa maçıydı?) kısalarımızı rahatlıkla geçiyorlardı ve dengeyi bulana kadar hayli zorlanmıştık. İçeride sert, blok tehditi olan oyuncumuz olsa, kısalarda birebirde yenilsek bile içeri girmekte zorlanırlar. Milli takımın yaptıgı buydu. Sinan, Ömer ve Kerem dışta tıpkı bizim yaptıgımız gibi geniş alanda iyi baskı yapıyordu ama o baskıyı delebilen adamda karşısında Ömer Aşık ve Semih'i buluyordu, bizde işin o tarafı biraz eksik.

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="A.Çağlar Torun":30rwagdm]Transfer bekleyenler için de takımın mevcut durumuyla yakaladığı kimyayı bozabilir dışarıdan gelecek bir isim. İlla ki bozacak denilmez elbette ama bu 'kimya' işi de mühimdir, tıpkı geçen sene o zorlu dönemde olduğu gibi. O nedenle çok acil bir hamle yapılması mümkün gözükmüyor bence.

Kimya önemli tabi de kimyayı bozmayacak şekilde takviye yapabilmekte bu işin profesyonellerinin işi olsa gerek.En azından Eurocup için bir transfer daha yapılabilir.Birde şimdilik mevcut pota altı oyuncularımız bir sakatlık sorunu yaşamadı ,ama mesela Rancik bir ay oynaması takımda başka 4 numara yok lig içinde elde hazır bir oyuncu olur (tabi gerçi bir sıkıntıda eldeki yabancı uzunların Bosman olması)[/quote:30rwagdm]

Uzun eksiğini bilmeyen yok abi, şart oraya adam ama dediğim 'kimyayı' öyle dışardan bakıp da tahmin etmek mümkün değil. Hem istediğimiz şartları sağlayacak, hem takım oyuncusu olacak ve şu an tıkır tıkır işleyen sisteme adapte olup sırıtmayacak. Bulmak o kadar kolay değil. Bulup da onu bu sisteme sokabilmek de aynı derecede zorlu bana kalırsa. Temkinli olunmasının sebebi de bu bana kalırsa. Yoksa alelade bir tercihle kağıt üstünde iyi bir uzun getirilebilir şu anda.

İşte Wilkinson bırakılmasaydı şu an orada kullanabileceğimiz bir adamı elimizde tutmuş olurduk. Rancikden daha savunmacı ve 5 numara da oynayabilen biriydi. Üstelik avrupa vatandaşı sayılıyor.

Hayatın her alanında kurulu düzeni değiştirmenin veya bu düzene yeni parçalar eklemenin bazı riskleri vardır muhakkak...Ancak birşeyleri istiyorsak bazı riskleri almak zorundayız...Herkes hemfikirki şu andaki uzun rotasyonu ile büyük maçlarda çok zorlanacağız,bunu değiştirmenin yoluda takviyeden geçiyor...

Biraz değişik oldu ama uzun şart desem daha göz tırmalayıcı olabilirdi...
Neyse uzun şart diyelim o zaman...:D
Bu arada Wilkinson tam olarak aradığımız uzun değil belki ancak şu şartlarda takımda olsa çok memnun olurdum...Beğenerek izliyorduk ailece...

A.Çağlar Torun' Alıntı:
[quote="Kutay Çamcı":180q8o17]
Kimya önemli tabi de kimyayı bozmayacak şekilde takviye yapabilmekte bu işin profesyonellerinin işi olsa gerek.En azından Eurocup için bir transfer daha yapılabilir.Birde şimdilik mevcut pota altı oyuncularımız bir sakatlık sorunu yaşamadı ,ama mesela Rancik bir ay oynaması takımda başka 4 numara yok lig içinde elde hazır bir oyuncu olur (tabi gerçi bir sıkıntıda eldeki yabancı uzunların Bosman olması)

Uzun eksiğini bilmeyen yok abi, şart oraya adam ama dediğim 'kimyayı' öyle dışardan bakıp da tahmin etmek mümkün değil. Hem istediğimiz şartları sağlayacak, hem takım oyuncusu olacak ve şu an tıkır tıkır işleyen sisteme adapte olup sırıtmayacak. Bulmak o kadar kolay değil. Bulup da onu bu sisteme sokabilmek de aynı derecede zorlu bana kalırsa. Temkinli olunmasının sebebi de bu bana kalırsa.[/quote:180q8o17]

Kolay değil tamam da zaten teknik ekibin yada teknik ekipleirn aşması gereken zorluklardan biri da bu o yüzden oradalar ve o yüzden bu işi yapıyorlar ve o yüzden para kazanıyorlar.

renkdaslar konuyla ilgisi yok ama cok goruntulenen bır sayfa oldugu ıcın buraya yazıyorum bu gecekı dallas orlando macını ızleyebılecegımız bır lınk verebılır mısınız rıce etsem

sercankoyonu' Alıntı:
renkdaslar konuyla ilgisi yok ama cok goruntulenen bır sayfa oldugu ıcın buraya yazıyorum bu gecekı dallas orlando macını ızleyebılecegımız bır lınk verebılır mısınız rıce etsem

http://www.firstrow.net/sports/basketball.html Bu adresten istediğin maçı seyredersin. Maç saatinde açılır linkler.

Bu arada renkdaşlar renktaşlar gibi sıfatlar kullanmazsan sevinirim hiç hoşuma gitmiyor o kelimeler.

Davidson çok iyi oyuncu yalnız dediğiniz gibi amerikalı. Bundan 1-2 ay önce olsa Taylor'u yollayıp alalım derdim ama takım şuan çok iyi durumda, uyum vs iyi gidiyor maşallah. Bozmaya gerek yok gibi. Taylor da zaten toparladı düşünüyorum.

Şuan itibariyle transfere pek gerek yok gibi. Tabi bir fırsat transferi ortaya çıkarsa; ne bileyim iyi bir avrupalı boşa çıkması yada yerli boşa çıkması dışında şuan için takımı korumak daha mantıklı.

Sühan Cem' Alıntı:
sercankoyonu' Alıntı:

http://www.firstrow.net/sports/basketball.html Bu adresten istediğin maçı seyredersin. Maç saatinde açılır linkler.

Bu arada renkdaşlar renktaşlar gibi sıfatlar kullanmazsan sevinirim hiç hoşuma gitmiyor o kelimeler.
abi bu sitede kesintisiz izleniyor mu tüm maçlar? çok büyük iyilik yaptın benim giibi nba fanatiği adama her gece uykusuz kalacaz artık:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...