2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Sühan Cem' Alıntı:
sercankoyonu' Alıntı:
renkdaslar konuyla ilgisi yok ama cok goruntulenen bır sayfa oldugu ıcın buraya yazıyorum bu gecekı dallas orlando macını ızleyebılecegımız bır lınk verebılır mısınız rıce etsem

http://www.firstrow.net/sports/basketball.html Bu adresten istediğin maçı seyredersin. Maç saatinde açılır linkler.

Bu arada renkdaşlar renktaşlar gibi sıfatlar kullanmazsan sevinirim hiç hoşuma gitmiyor o kelimeler.

tesekkur ederım cevabın ıçın ...
rıcanı da dıkkate alacam arkadasım tekrar saol...

Bu arada renkdaşlar renktaşlar gibi sıfatlar kullanmazsan sevinirim hiç hoşuma gitmiyor o kelimeler.

İyide Sühan abi hepimiz aynı renklere gönül vermiyormuyuz ? :)

Hayırlı olsun Aliağa için, zaten takım oyununa yatkın bi takım değiller antrenörlerinden dolayı. Bireysel oyun ve 3 sayı çizgisi yoğunluklu basketbol oynayan bi takım için gerçekten çok önemli bir oyuncu

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Hayırlı olsun Aliağa için, zaten takım oyununa yatkın bi takım değiller antrenörlerinden dolayı. Bireysel oyun ve 3 sayı çizgisi yoğunluklu basketbol oynayan bi takım için gerçekten çok önemli bir oyuncu

Randle,Coleman varken bir de Fitch ile çok dehşet bitr takım oldular :)

Suat Aydın' Alıntı:
[quote="Can Kırımlıoğlu":1g1h3gly]Hayırlı olsun Aliağa için, zaten takım oyununa yatkın bi takım değiller antrenörlerinden dolayı. Bireysel oyun ve 3 sayı çizgisi yoğunluklu basketbol oynayan bi takım için gerçekten çok önemli bir oyuncu

Randle,Coleman varken bir de Fitch ile çok dehşet bitr takım oldular :)[/quote:1g1h3gly]

Coleman ayrıldı.

valla bu Predrag Samardjiski yi seneye kaptırmamak lazım diye düşünüyorum adam her maç aynı tempoda ..şöyle bir ribaund alan adamımız olsa fener maçında ne güzel olurdu

Gökhan Ay' Alıntı:
valla bu Predrag Samardjiski yi seneye kaptırmamak lazım diye düşünüyorum adam her maç aynı tempoda ..şöyle bir ribaund alan adamımız olsa fener maçında ne güzel olurdu
Aynen bayadır takip ediyorum hep düzeyli bir şekilde ilerliyor bence andricin yerine onu alsaymışız bir şey diyemezdim ve çok sevinirdim gerçekten .

Karşıyaka da oynayan Onur KENTLİ hakkında bilgisi olan var mı acaba. Bugün Beşiktaş maçında 24 sayı 11 rb gibi çok güzel bir istatistik yapmış ve bildiğim kadarıyla karşıyaka gençleriyle oynadı.

Ozkan Aktas' Alıntı:
Karşıyaka da oynayan Onur KENTLİ hakkında bilgisi olan var mı acaba. Bugün Beşiktaş maçında 24 sayı 11 rb gibi çok güzel bir istatistik yapmış ve bildiğim kadarıyla karşıyaka gençleriyle oynadı.

Evet 15-16 yaşındaki gençleriyle oynadı ve Onur Kentli inanılmaz bir istatistik yakaladı...Ayhan Onur Kentli 24sayi 11ribaund,Gurat Dalaman 17sayi 2ribaund 4asist,Serkan Mentese 16sayi 5ribaund 5asist....

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Jan Jagla Yeniden Telekom'a (mı?)
Salsabasket.

bizde iş yapmazmıydı.......
Yapmazdı valla aradığımız özellikleri eksik aramadıklarımız ise çok iyi bu oyuncuda

simas jasaıtıs leıtuvos rytasla ımzalamak üzereymiş.

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Ya bu yabancı transferinde hiç sınır yok mu ? Telekom 3. turu dönecek yakında yabancılar konusunda, anlamadım gitti

5 yabancı oynatan takımlar için sınır sekiz ama TT sezon başında yolladığı 2 oyuncu için Federasyon sözleşmesi yapmadı anlaşılan.İki hakları daha var bu durumda.

Telekom gerçekten süper yaben telekom'a forumumuzun sevgilisi Marshall Strickland'ı öneriyorum. Hangi pozisyona adam aradığınızı bilmiyorum bence siz de bilmiyorsunuz o yüzden alın Strickland'ı bak güvenin bana kaç yıldır şu forumdayım ama kimse için bu kadar ileti yazılmamıştı , alın arkanıza yaslanın ve izleyin 8)

Taylor konusunda Basketfaul'de yazanların doğruluk payı var mı yoksa spekülasyon mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...