2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda sorun yaşamadan önce de belirttiğim üzere bu başlıkta sadece haberlere yer verelim arkadaşlar. Oyuncu önerilerine de "Oyuncu Önerileri" adlı başlıktan devam edelim. Kutay Bey benden önce açmış sağolsun. Bu şekilde çok daha düzenli olacak.

Ayrıca takımımızı ilgilendirmeyen haberleri lütfen bu başlığa yazmayalım.

aynen dikkat ediyorum diğer takımların transfer haberleri var bu bölümde.bence onları beko basketbol ligi haerlerine girelim.burda sadece bizim transfer haberleri olsa daha iyi olur..

Ferhat Karakoç' Alıntı:
taylor konusunda bilgisi olan var mı? gönderilecek mi?

ferhat bey;

şu anda bilindiği kadarıyla böyle bir şey yok.. Oktay Hoca kendisi bazen off-guard gibi kullanıp bir şekilde verim alıyor ama zorluk derecesi yüksek maçlarda işler biraz ters gidiyor.. Karşıyaka ve Fenerbahçe maçlarında olduğu gibi..

Haberi veren site arada kaynak belirtmeden alıntı yapmalarını saymazsak epey güvenilir bir site idi Shumpert'in durumunu (yerli olmadığını ) ilk onlar yazmıştı mesela.Haber'in dili de nispeten net menejerle görüşmelere başlandı gibi ifadeler var.Herhangi bir doğrulama yok öte yandan.

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Ferhat Karakoç":1b27g9mn]taylor konusunda bilgisi olan var mı? gönderilecek mi?

ferhat bey;

şu anda bilindiği kadarıyla böyle bir şey yok.. Oktay Hoca kendisi bazen off-guard gibi kullanıp bir şekilde verim alıyor ama zorluk derecesi yüksek maçlarda işler biraz ters gidiyor.. Karşıyaka ve Fenerbahçe maçlarında olduğu gibi..[/quote:1b27g9mn]
cevap için teşekkürler. basketfaul sitesinde sözleşmesinin feshi haberi vardı ondan sordum. ayrıca takas dedikoduları da vardı taylor ile ilgili trabzondan wright ile spekülasyon olabilir tabi. ama olursa iyi olurdu.

fb nin Saras ile anlaşması onların başarıyı nasıl istediklerinin göstergesi.
bizde bir an önce bu Taylor dan kurtulmalıyız. Bence bir pota altı birde guard takviyesi şiddetle gerekiyor bizim takıma. Taylor gönderirsek bir yabancı hakkımız bulunuyor bence kaliteli bir yabancı guard ve birde Türk bir pota altı kazandırmalıyız takıma. Ümit Sonkol olabilir mesela

Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

12 Kasım'da yazmışım:
Tutku Dinçer' Alıntı:
Saras halen boşta ve Yunanistan'da sıradan bir takımla antrenmanlara çıkıyor. Malaga 2 aylık kontrat teklif etmiş ancak kısalığından dolayı kabul etmesi beklenmiyor. Taylor'ın yerine öyle güzel olurki. Iverson'un gelişiyle ligimizin tanınırlığının arttığı bu günlerde yapılacak akıllıca bir girişimle olumlu sonuç alınabileceğini düşünüyorum.

Türkiye hakları Beşiktaş´ta olduğu için bir yıllık ücretini (600.000 $) ödemek zorundayız bonservis bedeli olarak. Bir de oyuncuya ödenecek ücret var ki...

Dolayısıyla maliyeti yüksek olur Chatman´ın ve bu da hiç işimize gelmez.

Caner'in sakatlığından sonra aslında oyuncu arayışımızda da değişiklikler olabilir. Var olan sistemde 4 kısalı oyunda başarılı olan schumperti düşünüp 4 numara özellikleir daha fazla olan ama 3 numara oynayabilen bir uzun da beklentimizi karşılayabilir. Gelen oyuncunun bu anlamda hareketli ve savunmacı olması gerekiyor.

Bu arada yönetiminde artık acz içinde olmaktan sıyrılıp şampiyonluk için mücadeleye başilaması gerekiyor. Rakiplerimiz 8-9 allah ne verdiyse yabancı alıyor oyuncularını türkleştiriyor. Biz ise 6. yabancıyı almaktan aciziz bir yabancı alalım ama Taylor gitsin yok Andric gitsin diyoruz. Bu ruh hali taraftara bile sirayet etmiş durumda. GS yönetiminde birazcık mantık, akıl izan olsa şu takıam sahip çıkar. Çünkü bugün GS'lının kafasını kurcalayan en önemli takımdır bu takım. Ve olası şampiyonluk beklentilerini ve güdülerini karşılamaya en yakın takımda budur. Taylor kalırsa kalsın sen yüklen Ender Aslan için, uzun için kısa forvet için git hocan ile konuş takımı topla motive et. Bunlaırn hiç biri yok. Beyzadeler başarı oldumu en önce oluyorlar. Takım FB'yi ywendi e ne olacak biz zaten bunu hep yapmaya başladık seyircimizle. Artık GS taraftarı senede bir gün alınan FB galibiyetleri ile tatmin olmaz başkan. Bu takımın üzerine çalışmanız lazım. Hakan Üstünberk'in bu anlamda çalışmak istediğini düşünüyorum. Öyleyse açın Hakan bey'in önünü Oktay Hoca'nın önünü ki takımın önü açılsın. Sen o zaman gör seneye bu takıma kimler sponsor olmak için yarışa girecek.

Tutku Dinçer' Alıntı:
12 Kasım'da yazmışım:
[quote="Tutku Dinçer":1agab1sp]Saras halen boşta ve Yunanistan'da sıradan bir takımla antrenmanlara çıkıyor. Malaga 2 aylık kontrat teklif etmiş ancak kısalığından dolayı kabul etmesi beklenmiyor. Taylor'ın yerine öyle güzel olurki. Iverson'un gelişiyle ligimizin tanınırlığının arttığı bu günlerde yapılacak akıllıca bir girişimle olumlu sonuç alınabileceğini düşünüyorum.
[/quote:1agab1sp]

Saras hücumda takıma kademe atlatacak, savunmadaysa kademe düşürecek bir oyuncu artık. Sürelerinin çok iyi ayarlanması gerek, yoksa takımını yakma ihtimali var, özellikle zor maçlarda. Görmek gerek.

Bizim takıma gelecek olursak... Bence bu yıl için başarı final adayı olarak anılmaktır. Sonuçta bu sezonu hep basamak olarak gördük. Sezon başında ilk dörde girsek yeter diyorduk. Bence ilk ikide bitiririz sezonu, Efes'i de geçip. Bu yıl başka transfer yapacağımızı sanmıyorum ben. Çünkü kısa vadeli düşünmüyor hoca. Önümüzdeki yıl yararlanamayacağımız ya da bize fazla gelecek bir oyuncuyla sözleşme imzalamayız. Sonuçta önümüzdeki sezon bizim için asıl hedef. Günlük başarı için transfer yaparsak takıma zarar verebilir. O yüzden önümüzdeki yıl bizimle olmasını isteyeceğimiz, sorun yaratmayacak, sisteme uygun oyuncular almamız gerek. Bence bu kadro sezon sonuna kadar böyle gider. Final adayı olarak ciddiye alınmak hatta daha iyisi finale çıkmak bu yıl için başarıdır. Bir yapı kurduğumuzu gösterir çünkü bu.

Chatman bize faydalı olmaz oyun disiplini olmayan oyuncularla iş yapmak zor...

Sarasa gelince rakibimiz olan bir takımın Avrupada buyuk düşündüğünün bir göstergesi...Saras Ritası f16 ya çıkaran adamdır...Burada sırf Fener aldı diye SARAS ın eksi yönlerinin çok olduğunu yazıp Basketbola yanlış yapamam...

ben hala daius diyorum... geçen sene bize kattığı ve performansı çok iyidi.
eğer taylor un sözleşmesi feshedilirse alınmasını isterim...

daha önce de yazmıştım ama, geçen sene ki beşiktaş maçını hakan köseoğlu ile yanyana izlemiştim. hakan köseoğlu türkiye ye gelen en iyi gaurdlardan biri solomon dan bir farkını görmüyrum demişti daius için... umarım geri gelir...

Şimdi herkes bu yıl final oynayalım oda bir başarıdır diyor tamm burası akla yatar bir düşünc ama oynadığımzı final efes pilsen ile olursa olur. Eğer finalde fbü önümüze çıkarsa ki bu çok yüksek olasılıktır bizi eleyip şampiyon olacaklar bununda bizde yaratacağı tahribatı düşünün ve onlara vereceği keyfi düşünün her zamankinden daha mutlu olacaklar.
Bir o anı hayal edin arkadaşlar tam bir kabus olur bizim için. O yüzden kadromuzu güçlendirip fbü takımını seride yenip şampiyon olacak bir konuma getirmeliyiz. Bunun başka bir tarifi olamaz. Yukarıyı hedefliyorsak tek rakibimiz olacak!! buna hazır olmalıyız.

Koray Özdemir' Alıntı:
Saras hücumda takıma kademe atlatacak, savunmadaysa kademe düşürecek bir oyuncu artık. Sürelerinin çok iyi ayarlanması gerek, yoksa takımını yakma ihtimali var, özellikle zor maçlarda. Görmek gerek.

Bizim takıma gelecek olursak... Bence bu yıl için başarı final adayı olarak anılmaktır. Sonuçta bu sezonu hep basamak olarak gördük. Sezon başında ilk dörde girsek yeter diyorduk. Bence ilk ikide bitiririz sezonu, Efes'i de geçip. Bu yıl başka transfer yapacağımızı sanmıyorum ben. Çünkü kısa vadeli düşünmüyor hoca. Önümüzdeki yıl yararlanamayacağımız ya da bize fazla gelecek bir oyuncuyla sözleşme imzalamayız. Sonuçta önümüzdeki sezon bizim için asıl hedef. Günlük başarı için transfer yaparsak takıma zarar verebilir. O yüzden önümüzdeki yıl bizimle olmasını isteyeceğimiz, sorun yaratmayacak, sisteme uygun oyuncular almamız gerek. Bence bu kadro sezon sonuna kadar böyle gider. Final adayı olarak ciddiye alınmak hatta daha iyisi finale çıkmak bu yıl için başarıdır. Bir yapı kurduğumuzu gösterir çünkü bu.

İşte bu sihniyeti anlayamıyorum. Bu sene basamak senesi de o da bu da. Şurda iyi bir koçumuz var, iyi bir kimya tutturmuşuz, bu sene bu şans elimizdeyken neden hala seneyi düşünüyoruz. Şu takıma 2 tane takviye yapmak çok mu zor? Seneye istediğmiz transferlerin olacağını takımın oturacağını nerden biliyoruz. Bu sene elimizdeki şampiyonluk şansını kovalayıp seneye EL'de olmalıyız bence. Her maça 4-5 bin taraftar geliyor. Sene başından beri olan hasılatla bile 2 takviye yapılır. Yönetim bizi hayal kırıklığına uğratmaz umarım. Chatman konusunda da Beşiktaş Chatman'ı gerçekten karosunda düşünmüyorsa yerini doldurmak için ücretinde indirime gidebilir. Gelirse de yararlı olur bence. BU SENE BASKETTE TARİH YAZALIM KUPALARI ŞİRKETLERE BIRAKMAYALIM!

Darius Washington günün şartlarında çok iyi kullanıldı ve hepimizde sempati uyandırdı.Ama sapla samanı birbirinden ayırmak lazım.Bizi bu noktaya getiren bir numaralı faktör Oktay hoca ve getirdiği sistemli basketbol.Başımızda sıradan bir coach olsa sağı solu belli olmayan,vasat üstü bir takım olurduk bu kadro yapısıyla.
Darius Washington'ın sistem basketboluyla,takımı oynatmakla alakası yok.Haliyle saç baş yoldurur bizlere şu dakika gelse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...