2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Güven' Alıntı:
Bugün Eurocuptaki rakibimiz Casertaya yenildiler Darius çok kötüydü.

Hadi ya ben bir iki hafta önce şu Spormax'teki Euroleague programını izlemiştim. Wahington için şuan Euroleague'in en iyi 3-4 guardından biri diyordu.

Melih Özkul' Alıntı:
[quote="Uğur Güven":vrdzoaca]Bugün Eurocuptaki rakibimiz Casertaya yenildiler Darius çok kötüydü.

Hadi ya ben bir iki hafta önce şu Spormax'teki Euroleague programını izlemiştim. Wahington için şuan Euroleague'in en iyi 3-4 guardından biri diyordu.[/quote:vrdzoaca]

Roma bu sene çok kötü olduğu için Darius çok iyi göründü yanlız Taylor mı Darius mu derseniz tabiki Darius derim.Kendini çok geliştirmiş ama bizim sisteme uyarmı uslanırmı bilinmez.

Aykut Ogut' Alıntı:
Şimdi herkes bu yıl final oynayalım oda bir başarıdır diyor tamm burası akla yatar bir düşünc ama oynadığımzı final efes pilsen ile olursa olur. Eğer finalde fbü önümüze çıkarsa ki bu çok yüksek olasılıktır bizi eleyip şampiyon olacaklar bununda bizde yaratacağı tahribatı düşünün ve onlara vereceği keyfi düşünün her zamankinden daha mutlu olacaklar.
Bir o anı hayal edin arkadaşlar tam bir kabus olur bizim için. O yüzden kadromuzu güçlendirip fbü takımını seride yenip şampiyon olacak bir konuma getirmeliyiz. Bunun başka bir tarifi olamaz. Yukarıyı hedefliyorsak tek rakibimiz olacak!! buna hazır olmalıyız.

feneri ezerek yendik ya daha ne yapalım,saha avantajı bizde olursa kesn şampiyonuz.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Eğer para harcayacak olsak sene başından harcardık muhtemelen ama Oktay Mahmuti az para-çok iş sistemini seven bir adam. Şuanki kadromuz da, bu başarısına rağmen ekonomik anlamda kulübe minimum yük oluyor. Bu da çok önemli bir konu.

Kısacası oyuncularımıza biraz güvenelim, Darius'a, Wilkinson'a yaptığımızı bu çocuğa yapmayalım ve haklı çıkalım.

Ama İlkan'ı yine bunlardan ayrı tutuyorum.

İlkan'ı istiyorum ! :)

bizi furkan çoştururdu ama oda sakatlandı yönetim biraz elini çabuk tutsada furkanın işini bitirse yanınada keremlerden birini aldıkmı tadından yenmez o zaman ülkerle aynı düzeye geliriz kalite olarak

Ufuk Koçak' Alıntı:
Mire Chatman kadro dışı acaba girişimde bulunamazmıyız.

kendi takımlarında kadro dışı bırakılan oyuncular acaba neden kadro dışı kalmış olabilirler riskli bir transfer sistemimize uygun transfer yapmalıyız iversonu gördük maçta maçı kazandıracagına kaybettirdi ayrıca ağlayanın malı ğülene yaramaz derler atalarımız ahlaklı profosyonel formanın hakkını veren yetenekli biri olsun takımın düzenini bozmayacak

Chatman'ı oktay hoca takımında istemez .Bu arada henüz gerçekleşmemiş (haberi yada dedikodusu çıkmamış) transfer girişimleri için oyuncu önerileri başlığı açıldı benimde elim hala buraya gidiyor gerçi :)

Taylor ile ilgili haber doğru değilmiş gibi duruyor Oktay hoca artık takımda düşünmediği adama o kadar süre vermezdi .

Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Saras hücumda takıma kademe atlatacak, savunmadaysa kademe düşürecek bir oyuncu artık. Sürelerinin çok iyi ayarlanması gerek, yoksa takımını yakma ihtimali var, özellikle zor maçlarda. Görmek gerek.

Bizim takıma gelecek olursak... Bence bu yıl için başarı final adayı olarak anılmaktır. Sonuçta bu sezonu hep basamak olarak gördük. Sezon başında ilk dörde girsek yeter diyorduk. Bence ilk ikide bitiririz sezonu, Efes'i de geçip. Bu yıl başka transfer yapacağımızı sanmıyorum ben. Çünkü kısa vadeli düşünmüyor hoca. Önümüzdeki yıl yararlanamayacağımız ya da bize fazla gelecek bir oyuncuyla sözleşme imzalamayız. Sonuçta önümüzdeki sezon bizim için asıl hedef. Günlük başarı için transfer yaparsak takıma zarar verebilir. O yüzden önümüzdeki yıl bizimle olmasını isteyeceğimiz, sorun yaratmayacak, sisteme uygun oyuncular almamız gerek. Bence bu kadro sezon sonuna kadar böyle gider. Final adayı olarak ciddiye alınmak hatta daha iyisi finale çıkmak bu yıl için başarıdır. Bir yapı kurduğumuzu gösterir çünkü bu.[/quote]

söylediklerinin çoguna katılıyorum ama biraz takviye ile bu senede kupayı kaldırabiliriz belki çok iyimser olacak ama bu kadro ilede belki şampiyon olabiliriz ama eksik mevkilerimiz belli neden şampiyonlugu bir sene bekleyelim bir sene sonra sanıyormusun diger takımlar yerinde sayacak ülker hergün transfer yapıyor ileriye dogru artık çıta yükselttiler eger takviye yapmassak oktay hocanında kariyerine ihanet edilir rijkardda oldugu gibi

Dün Dudley'i alıcı gözüyle izledim.Bence bize çok lazım bir oyuncum hem de Türk statüsünde.Efes'ten keşke kiralayabilsek ama ligde ki en büyük rakiplerindeniz.Rochaste de bu.Darius gibi içeri kat edemiyor.Fizik olarak da çok yeterli değil.Fitch gibi üçlükte atamıyor.Olin de oynayan Can Akın nın Abd li versiyonu ki Can bile bu sene baya iyi..

veliyigit Veli Yigit
efes pilsen lütfen ender arslan'ı bırak da transfer olsun...çok yazık çoook...

Veli abi tweet atmış, demek ki Ender'i istiyoruz, Ender'i alabilirsek Taylor gönderilip iyi bir uzuna yer açılacak, bunları Efes te biliyor ve sırf bu yüzden Ender'i bırakacaklarını sanmıyorum, tek çare Ender'in bu transferi çok istemesi.

Rochestie'yi beğenmeyen ve gönderilmesi gerektiğine inanan biri olarak kafamı karıştıran başka bir durumda var aslında eğer cok kaliteli 1 oyun kurucu gelirse bu seferde Tutku'nun dakikaları ve verimi düşecek atıyorum 25 dakika süre alıyorsa Tutku süresi 15 dakikaya düşer ve bu senenin belkide en faydalı adamınında dengesini bozmuş olacağız,cok düşünülmeli takımın dengeleri açısından....

Hoca istediği tarzda bir oyun kurucu bulmadan Rochestie'yi göndermez. 1,5 ay içinde bulmazsa da riske girip guardı değiştirmez. Bence transfer haberleri için Şubat'ın son günleri bizim için deadline olur.

Ender efesde hala oynamıyor..Tutkuya alternatif olabilir..
Taylor yerinede iyi bir uzun bize Şampiyonluk getirir:)

Bu arada efes jasikevicus için itirazda bulunmuş..Maç ertelnemiş fbde hemen lisansını cıkarıp oynatmış.

Valla Efes bızı play offlarda cıddı rakıp gorduğu ıcın su an Ender ı bırakmak ıstemıyor dıye dusunuyorum. cunku lıgı 1-2 galıba bızle fenerbahce bıtırecek boylelıkle yarı fınalde bıze efesın dusmesı yuksek ıhtımal ender gıbı turk rotasyonunda fark yaratabılcek bır oyuncuya ınat etmesıde cok dogal. Insallah bır sekılde oyuncununda menfaatıını dusunup Enderın onunu acarlar.

sezon başında ilk 4 başarı derken, bizim hedefimiz uzun vadeli yapılanma derken, önümüzdeki sene şampiyonluk hedeflemek derken, herhangi bir sözleşme falan yapmadık kimseyle. yani biz ilk 4 e girsek yeter gerisi bize fazla gelir demedik!
tamam sezon başı, yeni bir coach, yepyeni bir kadroyla o hedefler gercekçi gözüküyordu. fakat oktay hocamızın olaganüstü başarısı ve oyuncuların uyumuyla şu anki kimya yakalanmışken, herkes yıllardır olmadıgı kadar heyecanlıyken , savunmamız hiç bir takım tarafından çözülememişken niye bu sene olmasın??
hele birde futboldaki hedefden erken uzaklaşma durumu, diğer branşlarda ( bayan basket, erkek voleybol,bayan volaybol) f.bahceyi geçmenin hayal gözüken tablosuyla, camianın tüm sinerjisini ve yönetimin yapacagı en büyük fedakarlıkları bu sezon için bu takımına vermesi lazım.
ve herşey bence net.. eksiklerimiz belli işde. taylorun bu seviyede bir oyuncu olmadıgı aşikar....yapılacak şey taylorun gönderilip büyük maçları kaldıracak, takım hucumda kilitlendiğinde devreye girecek ve takımın kimyasını bozmayacak bir guard ve bir pivot. bunların biri yabancı biri yerli...
bunları hepimiz söylüyoruz degilmi, yani göreceli bir kavram degil bence, bu muhteşem takımımızın aksayan 2 ihtiyacı... tamam belki sezon ortası bu oyuncuları getirmek, getirsende takımla bütünleştirmek kolay degil, ama 20 senelik bu hasretimizi gidermek için bu riski almalıyız!
eger bu kadro yeterli deyip, yapmazsak, mayıs ayında ' çok yazık oldu, şu takıma 1-2 takviye daha yapsaydık şampiyonlugu avucumuzun içinden kaçırmazdık' şeklindeki hayıflanmaları çok fazla okuruz bu forumda...

Mevcut durumda başlığın işlevsiz olduğunu düşünüyorum naçizane. Takım son yılların en üst noktasında, üstelik orta ve uzun vadeli plan yaptığı ilk sezonun henüz Ocak ayında. Transfer konuşulacak son şey olmalı. Gelirse üzerine konuşulur, şu anda konuşmak, tartışmak, fikir yürütmek çok da mantıklı gelmiyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...