2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ender'i tabii ki de her coach ister.Tek bildiğim Efes Pilsen'in Ender'i hiçbir kulübe vermek istemediği.Keşke olsa;bu benim kişisel görüşüm

Arkadaşlar ben Ender'i GS almak istiyor ama Efes vermiyor gibi bir cümle kullanmadım.Yanlış anlamalara yol açmış sanırım

Veli Yiğit/twıtter.

Hiç Oynatmadığı bir oyuncuyu neden satmaz anlamıyorum.Cenk Akyol ile Ender bizde olsalar yıldız olurlardı.Yani bu efeside anlamıyorum.Dünyanın parasını harcarlar gider Perasoviç gibi birini getirirler.Resmen bu oyuncular köreliyor.Wisniewski kim yaa?Ender'in yerinde olsam bi dakka durmam gerekirse yurtdışına giderim.

efes bu saatten sonra enderi bize vermez,biz ne yapabiliriz onu düşünüp hemen harekete geçmeliyiz.diğer takımlar 6 yabancıyla oynarken bizde bunu yapabiliriz, neden hala düşünülmüyor bunuda çok merak ediyorum.taylor bizim kapasitemizin altında bu gün gibi aşikar, bazı arkadaşlar gibi onun patlama yapmasını beklemeyeceğim çünkü aslolan galatasaray benim için.bir an önce yollanıp darius ve bir uzun takviyesiyle şampiyonluk yarışında bizde olmalıyız.burda darius'un disiplini ve savunması hakkında bazı arkadaşların tereddürleri var buna saygı duyarak şunu diyorum,en az taylor kadar savunma yapar darius.gerektiğinde 2 numaraya çekebilir tutku'yla birlikte rotasyonda çeşitli varyasyonlar'da kullanılabilir.uzun oyuncu transferi ve darius'la şampiyonluk yolunda herkesle başedebiliriz.hatta tofaş bu görüntüsüyle play off'u göremeyecek ligi'de düşme korkusu olmadan bitirecek gibi.darius ve uzun transferi'ne ilaveten play off öncesi tofaş'la anlaşıp ilkan'ı da kadroya eklemeliyiz.

Ya millet 8.yabancısını alıyor biz neden 6.yabancıyı almıyoruz anlamıyorum :roll:

Ziya Darende' Alıntı:
sezon başında ilk 4 başarı derken, bizim hedefimiz uzun vadeli yapılanma derken, önümüzdeki sene şampiyonluk hedeflemek derken, herhangi bir sözleşme falan yapmadık kimseyle. yani biz ilk 4 e girsek yeter gerisi bize fazla gelir demedik!
tamam sezon başı, yeni bir coach, yepyeni bir kadroyla o hedefler gercekçi gözüküyordu. fakat oktay hocamızın olaganüstü başarısı ve oyuncuların uyumuyla şu anki kimya yakalanmışken, herkes yıllardır olmadıgı kadar heyecanlıyken , savunmamız hiç bir takım tarafından çözülememişken niye bu sene olmasın??
hele birde futboldaki hedefden erken uzaklaşma durumu, diğer branşlarda ( bayan basket, erkek voleybol,bayan volaybol) f.bahceyi geçmenin hayal gözüken tablosuyla, camianın tüm sinerjisini ve yönetimin yapacagı en büyük fedakarlıkları bu sezon için bu takımına vermesi lazım.
ve herşey bence net.. eksiklerimiz belli işde. taylorun bu seviyede bir oyuncu olmadıgı aşikar....yapılacak şey taylorun gönderilip büyük maçları kaldıracak, takım hucumda kilitlendiğinde devreye girecek ve takımın kimyasını bozmayacak bir guard ve bir pivot. bunların biri yabancı biri yerli...
bunları hepimiz söylüyoruz degilmi, yani göreceli bir kavram degil bence, bu muhteşem takımımızın aksayan 2 ihtiyacı... tamam belki sezon ortası bu oyuncuları getirmek, getirsende takımla bütünleştirmek kolay degil, ama 20 senelik bu hasretimizi gidermek için bu riski almalıyız!
eger bu kadro yeterli deyip, yapmazsak, mayıs ayında ' çok yazık oldu, şu takıma 1-2 takviye daha yapsaydık şampiyonlugu avucumuzun içinden kaçırmazdık' şeklindeki hayıflanmaları çok fazla okuruz bu forumda...

Size tamamıyla katılıyorum. Şampiyon oluruz ya da olmayız, ancak bunu dillendirmekten korkmamalıyız. Bunun için de 2 tane transfer çok önemli rol oynar. Taylor kesinlikle bu takımın oyuncusu değil. Onun yerine sağlam bir guard ve iyi bir uzun ile bu takım çok rahat şampiyonluğa oynar.
İnşallah koç en az bir transferi ister yönetimden.

Hükümet alkol yasasını resmi gazetede yayınladı.Efes Pilsen büyük ihtimalle önümüzdeki sezondan itibaren tarih oluyor.Bence bu durum kötü oldu.Sanki memlekette her iş doğruymuş gibi böyle bir yasa çıkarıyorlar.
Neyse...Muhtemelen kapanacaktır Efes ve önümüzdeki sezon çok hareketli bir transfer dönemi olacaktır ligimizde.Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

Efes konusu uzamasın diye şimdiden uyarı yapmak istiyorum. "Basketbol Dünyası" bölümünü kullanalım lütfen.

RadyoSpor'da Murat Murathanoğlu ve İsmet Badem Galatasaray'ın muhakkak 1 ve 5 numara transferi yapması lazım diyorlar.Taylor kesin gitmeli gerekirse Andric'te diye konuşuluyor.

Fb Tv'de programı var deli saçmalıyor orda vallahi Fb tv izlettiriyor adama ''aha şimdi acaba hangi aptallığı yapacak'' diyip bekliyor insan tv başında. Andric filan gitmez rahat olun :)

hepberaber neden kızdınız bilmiyorum ama bende onlar gibi düşünüyorum 1 ve 5 numaralara takviye lazım.Bu ihtiyaçta defalarca burda yazıldı. Sizin hedefiniz yarı final oynayıp efes veya fb'ye elenmekse veya sezonu iyi bitirip ,efes-fb yarı finalde karşılaşsın bizde finale çıkar en azından finalde kaybederiz ise takviye almayalım.Avrupada'da top 8 ,hadi şansımız yaver giderse final four bu iş tamam.
Bu kadar iyi bir enerji ve birliktelik varken neden ligde ve avrupada şampiyon olmayalım. Olmasakta neden bunun için kendimizi zorlamayalım. Madrid top 16 öncesi 4uzun olan kadrosuna 2.21 lik begiçi alıp 5 uzunla yola çıkıyor ve rakiplere mesajını veriyor. Bizde tayloru gönderip 1 ve 5 numaraya 2 oyuncu almamız ve bu sene ne kadar ciddi olduğumuzu diğer takımlara göstermemiz lazım.

Anıl Yılmaz şu yüzden kızdık.

Takımımız şuan Türkiye'de en keyif veren, en iyi basketbolu oynayan takım.

Bu takıma takviye birçok yere yapılabilir, 7 transfer de yapılabilir elbette. Ama geçmişte bu tarz tecrübelerimiz kötü sonuçlandı ve şuan işleyen düzeni çok da kurcalamaya gerek yok. Andric savunmamızın temel taşlarından, o olduğunda baskıyı çok daha iyi yapıyoruz ve onsuz bir Galatasaray düşünemiyorum şuan.

Ayrıca takımımızı Euroleague takımı Real Madrid ile karşılaştırmanız da beni onore etti. Daha o seviyelerde değiliz. Bu yolda gidersek 1-2 sene içinde oralara geliriz ama.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Anıl Yılmaz şu yüzden kızdık.

Takımımız şuan Türkiye'de en keyif veren, en iyi basketbolu oynayan takım.

Bu takıma takviye birçok yere yapılabilir, 7 transfer de yapılabilir elbette. Ama geçmişte bu tarz tecrübelerimiz kötü sonuçlandı ve şuan işleyen düzeni çok da kurcalamaya gerek yok. Andric savunmamızın temel taşlarından, o olduğunda baskıyı çok daha iyi yapıyoruz ve onsuz bir Galatasaray düşünemiyorum şuan.

Ayrıca takımımızı Euroleague takımı Real Madrid ile karşılaştırmanız da beni onore etti. Daha o seviyelerde değiliz. Bu yolda gidersek 1-2 sene içinde oralara geliriz ama.

Öncelikle ben hedef olarak hem avrupa hemde ligde şampiyonlığı hedef alıyorum.
Andric'in gitmesini bende istemiyorum.Şuan da çok iyi oynadığımızı zamanla daha da iyi olucağımıza katılıyorum.Madridi örnek olsun diye dedim.Şampiyonluk yolunda en önemli rakibimiz fenerle karşılaştırayım.İki takımında 1 numarasında sıkıntı var değil mi? taylordan istediklerimizi alamıyoruz.Bir transfer yaparsak bir farkımız olur ve kagıt üstünde 1-0 öne geçeriz. Uzun rotasyonun bizden 1 uzun fazlaları var ve burda ki maçta faul problemine girdik. Bir uzun transferi ile rakibimizle kendimizi dengeleriz.Çünkü şuanda fenerin bir uzun aradığını biliyorum.Begiçin peşinde onlarda vardı.Uzunları olmasına rağmen daha fazlasını istiyorlar.
Ben hedef olarak şampiyonluk istediğim için transfer istiyorum.Mevcut durumda avrupada final four, ligde de finale çıkıp kim gelirse gelsin zorlayacağımızı biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...