2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Andric'i filan bırakmayız.Çok güveniyorum ona.Özellikle savunmadaki ayaklarının hızlı olmasıyla birlikte çok yarar sağlıyor..
Ancak tayloru gönderip yerine Ender'i alıp birde uzun almayı bütün forum ister heralde :)

http://markonunyeri.blogspot.com/2011/0 ... rayda.html

Jerry Johnson Galatasaray'da?
Lietuvos Rytas, Sarunas Jasikevicius'tan sonra bir başka guardıyla daha yollarını ayırdı, Jerry Johnson'un serbest kaldığını açıkladı. Çok uzun süre sakatlık sorunuyla boğuşmuş ve bekleneni verememiş Johnson'un serbest kalması sürpriz sayılmayabilir ancak rotası enteresan: Galatasaray Cafe Crown. Sarunas Jasikevicius'ta olduğu gibi burada da transfer edenden değil de transfer edilenin eski kulübünden geldi açıklama. Biz haberi düşelim, Galatasaraylı dostlar bu transferi enine boyuna tartışacaktır. Biz Johnson ile ilgili Rytas'tan gelen açıklamayı şurada geçmiş olalım, Ekim ayında ciddi sakatlık yaşayan oyuncunun Aralık ortasında parkelere döndüğünü hatırlatalım

markonunyeri.blogspot.com

Kamil Abi yazdık zaten haberi :)

Bu arada Mersin'de 2006-2007 yılındaki ortalamaları:

10.9 sayı, 1.8 ribaund, 3.2 asist.

Bu arada ben Jerry Johnson'ın 6.yabancı olarak alınabileceğini düşünüyorum.

Jerry Johnson ı transferi doğrumu bilmiyorum ama şuan net bil bilgi yok galiba
ama transfer doğruysa büyük süpriz olur bence, kimse nin aklında ki oyuncu olduğunuda sanmıyorum.... ben şahsen nasıl bir oyuncu hiç bilgüm yok, bir ara mersin de oynamış galiba..

"Gazanfer Tosun"Kamil Abi yazdık zaten haberi :)

Bu arada Mersin'de 2006-2007 yılındaki ortalamaları:

10.9 sayı, 1.8 ribaund, 3.2 asist.

Bu arada ben Jerry Johnson'ın 6.yabancı olarak alınabileceğini düşünüyorum

evet öyleymiş sonradan farkettim
Transfer hayırlı olsun gerçekse eğer....

Mahmutinin ısrarla istediği biriymiş.Taylor da gitmiyor.(Kaynak:Şamil Abi)kızmaz inşallah :)
Galatasaray Cafe Crown?da transfer heyecanı yaşanıyor.
Sarı ? Kırmızılılar, Litvanya ekibi Lietuvos Rytas?tan ayrılan Jerry Johnson ile temasa geçti. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde Türkiye?ye geleceği öğrenilen ABD?li guard ile Sarı ? Kırmızılı ekibin yöneticileri bir araya gelecek. Taraftarların anlaşma sağlaması halinde 28 yaşındaki basketbolcu Galatasaray Cafe Crown forması giyecek. kaynak:basketdergisi

Rytas'ta olmasına şaşırdım.Mersin'de bir çok maçını canlı izledim, o kadar da üst düzey bir oyuncu imajı yoktu kanımca.

İçeriye iyi drive eden atletik bir oyuncu olması dışında aklımda kalan pek birşeyde yok aslında .

Piyasada kimse yok sanırım ama. Takımından alınabilecek bir sürü Türk oyuncu var. Yabancı uzun zaten alamıyoruz. Hiç yoktan iyidir.

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Biz neden tercih etmiş olabiliriz acaba kendisini?
aklıma geleln tek şey deliciliği ve pası çok sevmesi bu yüzden tercih etmiş olabiliriz bence şu anda taylordan bin kat daha iyi bir oyuncu olacaktır her kim gelirse geldin . tutku dinlenirken hiç yoktan o oynatır takımı d was gibi ayakları hızlı tek aklıma gelen bunlar ama bende beklemiyordum taylorda kadroda tutulacaksa çok saçma olur ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...