2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupalı uzun düşünülüyor bence ama bekleniyor şu an bu bariz. Şu an tam elenen takımların dağılan kadroları dönemi ve en iyisi için bekleniyor bence.

Oyuncu hakkında herhangi bir bilgim yok.Şu anda buradaki yorumları okuyunca içim karardı bi anda.İçimi rahatlatan tek unsur Oktay Mahmuti faktörü.İnşallah faydalı olur takımımıza.

Oktay Mahmuti takımın başarısındaki en önemli etkenlerin başında geliyor ve tabiki benimde çok beğendiğim bir koç saha içinde

Ama kariyeri dikkatli incelendiğinde Oktay Mahmutinin yabancı seçimlerinin genelde çokta isabetli olmadığı görülmüştür o açıdan bu durum benim için biraz soru işareti

Yıllarca Efeste çalışması çok fazla yabancı seçimi yapmasını gerektirmedi doğal olarak kimi isterlerse alıyorlardı aramaya seçmeye gerek kalmıyordu

Yabancı seçimlerini Erman Kunter gibi bir koç yapsaydı içim daha rahat olurdu açıkçası

kesinlikle uzun oyuncu lazım. taylor gönderilse 6.yabancıyı uzundan yana kullanmalıyız.avrupada başarılı olmak için.uzun rotasyonu dar genişletilmeli 1 uzun takviyesi ile.

1-2 numara oynayacak skorer oyuncu bir de uzun olarak kendi posizyonu yaratacak oyuncu kesin şart şu futbol'a verecekleri parayı 1.5 milyon $ yeter !!!

Takım gerideyken skor yükü çekebilecek bir oyuncu alsak yeterli. Bir yenilgi geldi diye bir sürü transfer mi yapacağız ? Takım 1 yenilgi aldımı direkman çöküyorsunuz

Melih Özkul' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":3l23dxha]Avrupalı uzun düşünülüyor bence ama bekleniyor şu an bu bariz. Şu an tam elenen takımların dağılan kadroları dönemi ve en iyisi için bekleniyor bence.

Peki ratosyon nasıl olacak?[/quote:3l23dxha]
Şu anda şampiyonluğa oynayan bir takımda Rancik hariç diğer 2 uzunumuz 5 dakikanın üstünde hayatta oynayamaz şu formuyla. Andric filan 3-4 haftadır rezalet oynuyor zaten. Uzun gelirse Taylor gider , uzun gelmezse şampiyonluk gider bence.

Deniz Baskın' Alıntı:
Şu anda şampiyonluğa oynayan bir takımda Rancik hariç diğer 2 uzunumuz 5 dakikanın üstünde hayatta oynayamaz şu formuyla. Andric filan 3-4 haftadır rezalet oynuyor zaten. Uzun gelirse Taylor gider , uzun gelmezse şampiyonluk gider bence.

Deniz bunu gerçekten söylüyor musun?

Bu kadar kolay mı oyuncuları 1 maç ile asmak kesmek?

Andric bugün ilk yarı domine etti iki pota altını hücumda-savunmada. Faul kaçırdı diye formsuz mu oldu? Ermal da yine maça çok iyi başladı, kritik yerlerde 2 turnike kaçırdı diye bu kadar sert yargılara varmak? Beşiktaş maçını bu adam kazandırmadı mı bize?

Taylor , Andric , Rancik gönderecek ne bir bütçemiz ne de yabancı hakkımız var. Abartmayalım lütfen olmayacağını siz de biliorsunuz yani taylor hariç gitmez kimse çok extra bi oyuncu bulunmdığı sürece.

Harun Taşkapılı' Alıntı:
taylor ve andric felaketti.andrin 4 serbest atış kaçırdı.rancik herzamanki gibi ortalrada yok.keşke wilkinson kalsaydı darius ile birlikte

Bir tane yenilgi için o zaman tüm kötü oynayanları gönderelim ? Rochestie tamam da Andric ilk yarı iyiydi gayet. Serbest atışı kötü diye mi gönderelim ? Rancik de uzun süredir formdaydı bu maça da çok iyi başladı ilk periyod ama sonra katkı vermedi. Bir maç kötü oynadı diye mi gönderelim ? Basketbol bu, şutlarınız girmez gününüzde olmazsınız. Bir sürü müsait şut kaçtı izledik, gördük. Ayrıca elbet yenilgi de alacağız. Asıp kesmeye gerek yok hemen

Seneye banko kalacak isimler belli.
Shumpert,Tutku,Ermal,Evren,Shipp.
Diğerleri ne olur bilemiyorum.

Bugun yenildik diye şiddetle uzun transferi istemiyoruz.
Sene başından beri uzun uzun diğe ağlıyoruz.
Eurocup bahanesiyle bir uzun alınıp 6 yabancıyla devam edilmeli yola.
Millet 7-8 yabancıyla yola devam ediyor.Bizde gelen oyuncu sistemi bozar mı bozmaz mı? korkusu var.Mantıklı gelmiyor.

Beşiktaş Hüseyin Beşok'la ilgileniyormuş.Ben Jerry Johnson transferinden sonra Taylor gitse dahi yabancı pota altı transferi beklemiyorum takımımızdan.Açık konuşmak gerekirse İlkan'ı da bu sezon kadromuza dahil edebileceğimizi düşünmüyorum.Tofaş için önemli bir oyuncu bırakmazlar bence.Bu şartlar altında olası bir Hüseyin Beşok transferi sezon sonuna kadar biraz olsun dertlerimize deva olmaz mı sizce?Tamam belki yaşlandı ve ağırlaştı ama aklıma şu anda başka bir seçenek gelmiyor.

Hüseyin en kötü opsiyon olur hücumda bu takıma. Savunmayı , ribaundları bi şekilde hallediyoruz ama hücumda bi sıkıştım mı tam arapsaçı oluyoruz açılana kadar da maç giderse dönmüyor tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...