2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Baskın' Alıntı:
Hüseyin en kötü opsiyon olur hücumda bu takıma. Savunmayı , ribaundları bi şekilde hallediyoruz ama hücumda bi sıkıştım mı tam arapsaçı oluyoruz açılana kadar da maç giderse dönmüyor tabi.
Bunu sene başında defalarca deklare ettim hüseyini 10-12 dakika oynatırsın sana 8 sayı 4 ribaund katkı verir..Hücumun sıkıştığı anlarda alır oynatırsın sonra çıkartırsın ama mahmutinin böyle bir tercih yapmayacağından adım gibi eminim.Kafasındaki düşünceden oyun yapısından asla taviz vermiyor taviz vermeyi bırakalım bazen hatalarda bile ısrar ettiği oluyor çünkü bize hata görünen şeylere inanıyor koç

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
NBA?de Utah Jazz forması giyen Mehmet Okur, ligde eğer lock-out olursa Türkiye?de basketbol oynayabileceğini söyledi.

Basketdergisi.

;)
Bizimle alakası ?

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
[quote="Melih Özkul":1me133in]Sanırım Cenk'i alarak Shumpert'ı sadece 4 numarada kullanmayı hedefliyoruz.
Zaten 3 numarada hiç kullanmıyoruz ki.[/quote:1me133in]

3 numaradaki çeşitliliği artırmak istiyor o zaman Oktay Hoca heralde.

Cenk söylentisi dogruysa bence olumlu bir hamle olur ama Efes verir mi, sanmam. Sakatlıklar beklenildiginden daha ciddi olmuş olabilir veya Shumpert'ı fiilen yaptıgımız gibi 20 dk civarı 4 numarada kullanmaya devam edecegizdir. Haluk'un yaşı malum. Sakatlıklardan ötürü kısa rotasyonundaki nisbi darlığı Taylor ve Jerry'i takımda tutarak kısa vadede çözüyoruz ama beklenmedik birşey olmazsa, 2-3 hafta içinde, sakatlar iyileştiğinde, Taylor ayrılabilir.

Galiba klasik 2 uzun 3 kısalı bir takımdan çok 1,5 - 3.5 gibi bir beşi tercih edecegiz. Ayak cabuklugu olan Shumpert ve özellikle Andric bu tercihin sonucu olabilir. Hoş bana kalsa ne olursa olsun sert bir uzun açıgı oldukça net.

cenk gelirse olucaklar şöyle olur uzun transferi yapılır rochestie gideer shipp tribüne çıkar ama şu anda shipp sakatken (eğer ciddiyse) bu 2-3 haftalık süreçte rochestie gitmez diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...