2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de,"Eyüp Yıldız uzun oyuncu arandığını söyledi" gibi birşeyler yazılmıştı 1-2 hafta öncesine kadar,sonra ses çıkmadı hiç transfer ile ilgili.

Ioannis Bourousis, Dusan Ivkovic tarafından 1 ay kadro dışı bırakılmış.Keşke Radoslav Rancik'i kovup yerin 3 aylığına kiralayabilsek.Aynı dileğim Novica Velickovic içinde geçerli.

Nasıl Ranciki kov cümlesi kurulabiliyor anlamış değilim.Gönderilsin,yollar ayrılsın gibi cümleler varken neden kovulsun denilir ki?Bu adam geçen sene 2 senelik oynadı zaten,takıma yararlı olamıyacağı zaman zaten gönderilir omuzlar üstünde.

Neredeyse sene başında dedim size Rado seneye bizimle olmayacak.
Kendisi oyun tarzı olarakta Oktay Hoca'nın sevdiği bir oyuncu değildir zaten Oktay Hoca'da o gelmeden önce sözleşme uzatıldığı için rağzı oldu bu senelik Rado'nun takımda kalmasına.
Rado'nın performansının bu denli düşmesinin başında bu olayın farkında olması,yaşı, değişen bir takım oyun kuralları ve buna adapte olmaktaki sıkıntısı geliyor.

Bu oyuncu ve hoca fanatizmide bizdeki yeni moda.Bir oyuncuda,hocada benim için takıma kattıkları ile değerlidir takıma bir şey katmıyorsa,bizi geri götürüyorsa,işleyişi bozuyorsa umrumda olmaz kimmiş,neciymiş.Yerli oyuncu ve hocalar biraz daha torpilliidir gözümde ama heleki yabancıysa hiç umrum olmaz.

Rancik içinde aynısı geçerli,Rijkaard içinde,gelecekteki kişiler içinde aynı olacak.

Bu oyuncu ve hoca fanatizmide bizdeki yeni moda.Bir oyuncuda,hocada benim için takıma kattıkları ile değerlidir takıma bir şey katmıyorsa,bizi geri götürüyorsa,işleyişi bozuyorsa umrumda olmaz kimmiş,neciymiş.Yerli oyuncu ve hocalar biraz daha torpilliidir gözümde ama heleki yabancıysa hiç umrum olmaz.

Rancik içinde aynısı geçerli,Rijkaard içinde,gelecekteki kişiler içinde aynı olacak.

Gitmesi kimseyi üzmez.Hatta sevindirir.Bizde biliyoruz yetersiz olduğunu ama kovup gitmek ifadeleri tartışıldı sadece.Yollar ayrılsın anlaşılarak,kovulmak kelimesi biraz ağır.
Olay sadece bu Rancik'in yerine biri alındığında kimse üzülmeyecektir zaten.

Gitmesi kimseyi üzmez.Hatta sevindirir.Bizde biliyoruz yetersiz olduğunu ama kovup gitmek ifadeleri tartışıldı sadece.Yollar ayrılsın anlaşılarak,kovulmak kelimesi biraz ağır.
Olay sadece bu Rancik'in yerine biri alındığında kimse üzülmeyecektir zaten.

Yahu kelimelere bu kadar takılmak hayra alamet değildir arkadaşlar,
Heee gönderilsin,yollar ayrılsın denilsin bu gercekleştiği andan itibaren çoğumuz bileceğizde bu adam kovuldu buradan.

Uzun sıkıntısının olduğu bir takımda bir uzun lig bitmeden yollanıyorsa bu onun yetersizliğinden dolayı kovulduğunu gösterir(ekstrem durumları ayrı tutuyorum).Fiili farklı kullansak ne olur.

Benim için sorun yok bazı arkadaşlar karşı çıktı bende kısmen aynı fikirde sayılırdım :D Neyse gelişmelerin takipçisiyiz.Gazanferden öncede yazmıştım o da değinmiş. Duyduğumuz haberlerin paylaşılcağı kısım burası.Umarım olacak yani olması gereken gelişmeler mutlu eder bizleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...