2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğan Abi; biz Rancik ile karşılıklı anlaşarak güzel bir şekilde veda etmişiz, yollarımız ayrılmış. Dİğer gün Hürriyet başlık atmış:

RANCİK KOVULDU!

Tepkimiz ne olurdu? Ben de Rancik' in yetersiz olduğunu düşünüyorum, sistemde aksayan parçalardan birisi ama geçtiğimiz sezonki onurlu yürüyüşümüzde bize verdiği katkıları unutmak mümkün değil. En azından bunun hatrına güzel bir üslûp kullanılabilir bence.

rancik kötü ve takımın aksayan dişlilerinin başında demeye dilim varmıyor ama performansına baktıgımda da geçen seneye göre siyahla beyaz kadar farklı..bu seneki kadroya sözüm yok ama geçen sene zaten tıkır tıkır çalışan dişlilerin ya şu an takımda olmaması ya da olanların da performansının yerlerde olması moralimi bozuyor...jasa'yı rytas formasıyla görünce içim burkuldu keza o adamı canlı canlı abdi ipekçi'de izlemek büyük zevkti.guard konusunda da rochestie'ye kötü denildi yollandı ama hiç olmazsa pürüzsüz bir şutu vardı adamın..jerry'de ne şut var ne penetre var ne de takım oynatabilecek saha görüşü var.bunları gördükçe ah nerede d-wash demekten de kendimi alamıyorum...ah nerede vah nerede...

bu takıma skorer bir guard 1-2 numara oynayabilen ve kerem gönlüm(keske gelse gelecek yıl) gibi 4x4 bir oyuncu lazım inş gelecek sezon bu açıklar kapatılır...4 numaraya iyi bir transferle shumperti 3 cekebiliriz ve böylelikle skorer yönünü ortaya cıkarmasını bekleriz.

Doğan Abi; biz Rancik ile karşılıklı anlaşarak güzel bir şekilde veda etmişiz, yollarımız ayrılmış. Dİğer gün Hürriyet başlık atmış:

RANCİK KOVULDU!

Tepkimiz ne olurdu? Ben de Rancik' in yetersiz olduğunu düşünüyorum, sistemde aksayan parçalardan birisi ama geçtiğimiz sezonki onurlu yürüyüşümüzde bize verdiği katkıları unutmak mümkün değil. En azından bunun hatrına güzel bir üslûp kullanılabilir bence.

Abicim o bizim Hürriyet'e vereceğimiz tepki olur. Burası ,bu forum bizim için dost meclisi niteliğindedir o yüzden kelimelere bu kadar takılmak yersiz kaçıyor.
Üstteki yazımdada dedim biz Rancik ile şu aşamada,böyle törenle,ağlaya ağlaya,plaket vererk,tatlı güzel konuşarak,hatta formasını asarak bile ayrılsak hepimiz biliyoruzki Rancik kovuldu,Rancik bize yetersiz kaldı,yetemedi.Oktay Hoca'nın imza attığı günkü konuşması gelecek hepimizin aklına diyeceğiz 'ulan adam zaten istemiyordu ona sormadan uzatmıştı yönetim'. Zaten uzun sıkıntısı olan bir kulüp böyle bir karar almak durumunda kalıyor ve bir önceki sezon takımın en önemli adamı olan birini yolluyorsa bunun başka açıklaması olmaz.

Şöyle bir şey var;

Renaldas Seibutis Aslan oldu

29.05.2011

Önümüzdeki sezon için Medical Park'ın sponsorluğunda Beko Basketbol Ligi'nde daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray ilk transferini sessiz sedasız yaptı: Renaldas Seibutis.

Ligin flaş ekibi Olin Edirne'nin başarısında büyük pay sahibi olan Litvanyalı oyuncu, playoff'un ilk turu dahil olmak üzere 33 maçta 18.7 sayı,2.7 ribaunt ve 4 asist ortalamaları tutturmuş ve ligin en etkili isimlerinden biri olmuştu. Galatasaray'ın Seibutis için Olin Edirne'ye ödediği bonservis bedeli ise açıklanmadı.

SABAH

Beni ekşi sözlüğe üye yapan ve sabah'da çalışan belgarath bu transferin medical park tarafından karşılandığını söyledi.

Beni ekşi sözlüğe üye yapan ve sabah'da çalışan belgarath bu transferin medical park tarafından karşılandığını söyledi.Keşke gelecek sene Shipp kalsaydı.2012'de de yerli olsaydı Shipp.

Shumpert'ın kalması durumunda her takım sadece 1 tane devşirme oynatabileceği için Shipp'ten yerli statüsünde faydalanamazdık zaten, haberin doğruluğunu bilmemekle birlikte.

Shipp kalıyormuş zaten.Yanlış alarm.[yine bilgi belgarath'dan]

Shumpert bu sezondan sonra 1 bilemediniz 2 sene bizde oynayabilecek bizde yaş itibariyle.Ama Shipp sadece 24 yaşında ve yerli olduğunda inanılmaz değerli bir oyuncu olacak.

Bana da pek inandırıcı gelmedi açıkcası.Malum belli bir miktar (aldığı ücret kadar) bi para vermemiz gerekiyor Olin takımına.Ayrıca kendiside bu sene Olinde kalsaydı maaşının artırılacağı haberleri okumuştum.O ücretlere daha iyi oyuncular bulabiliriz bulmalıyız.Ayrıca kendi fikrim hedefi EL olan bir takım Seibutis'e yönelmemeli.

Hedefi EL olan takım Mccaleb'e yönelmemeli demişti Fenerbahçe taraftarıda 2 sene önce şimdi adam nerelerde görüyoruz.Olin'de oynuyor diye ön yargıyla yaklaşmamak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...