Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Cem Erzen":27v5jueb]
Mevcut görüntü hiç iç açıcı deil ne yazıkki. Hani bu kadro deil Mahmudi, koçluğa Mesinayı getirseniz bile en fazla beşincilik için trabzon ve ksk ile çekişiriz. Bana gore acı ama gercek.
Temenni ederimki ben haksız cıkarım yukardaki coğu yazdıklarımda, fakat goruntu pek içaçıcı deil
Genel anlamda yazdıklarınıza katılmakla beraber BAnvit ve Beşiktaş'ın Kadro kalitesi açısından bizden daha iyi durumda olduğunu düşünmüyorum .Belki BAnvit'in organizasyon bağlamında bir üstünlüğü olabilir o kadar.
Sonuçta BJK elindeki en iyi yerli oyuncuyu kaybetti aldığı oyunculardan Serhat hariç oldukça yaşlı oyuncular Mustafa abi son iki sezon 2. lig'de geçirdi .Cüneyt bizde iken bile fiziksel anlamda sorunlar yaşayan sık sakatlanan bir oyuncu idi.Serhat 2 sezondur oynamıyor çıkışa geçer mi geçmez mi belli değil. Net katkı verebilecek bir tek Bekir'i aldılar.
YAbancı oyuncuları da şimdilik Chatman hariç fark yaratacak oyuncular değil aldıkları uzun gelecek vaad etse de ilk prof. sezonu olacak bir oyuncu oda bir bakıma kapalı kutu
Sonuç olarak kadro kalitesi açısından bizden üstün olduklarını düşünmüyorum en azından iki kadro arasında bariz bir fark olmayacak.
Ben kadro kalitemizin Banvit'den de iyi olduğunu düşünüyorum ama belki yanılıyorum nesnel bakamıyorum diyelim ama böyle bile olsa BAnvit'e rakip olmayacak durumda da değiliz.
Sonuç olarak güncel gelişmeler benimde canımı sıksa da durumumuz 3. mücadelesi dahi yapamayacak kadar kötü değil bence.[/quote:27v5jueb]
Kutay Bey,
Tabiki 3'üncülük mücadelesi yapabiliriz, zaten telekomun artık havlu attığı bu ligde bence ondan aşağısı başarısızlıkla eş değer olacaktır. Ama daha önce belirttiğim gibi mevcut kadroda cok ciddi sıkıntılar var. Örneğin 3 numardan ve hatta iki numaradan penetre edebilecek tek oyuncumuz shipp. Bunun yanında shipp in sutu cok istikrarlı deil bazen 7/10 ucluk atar sonraki mac 1/10 ucluk atar. Banvit in graves transferi ile kadro olarak bizden bir gomlek daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bjk içinse mevcut durumu ile size katılıyorum fakat devin smith transferiniyaparlarsa onlarda eli ayağı duzgun bir takım oluyolar.
Ama sonucta iş bizim alıcagımız uzuna kalıyor, eğer cok kaliteli bir oyucu alırsak her şey başka bir hal alabilir. Ama bu uzunun yanına jasa da takımda tutulursa o zaman bambaşka bir takım oluruz ve işte o zaman bence ilk iki için efes in bir adım önüne bile geçebiliriz
Keşkeleri pek sevmem ama bu seneki kadroda evren tutulabilseydi daha dogrusu gecen seneki çekirdek kadro ( evren dwash jasa wilkonson) muhafaza edilip sadece tutku ve ermal ve ortalama bir beş numara alınsaydı her şey cok daha farklı olurdu. Ama iş işten geçti artık.
Bu arada ek olarak ben melih ten pek bir şey beklemiyorum bu sezon, bana gore fizik olarak yetersiz, atletik deil ve en kotusu ben oyuncu oldum havasında.
Neyse ben cokta fazla moral bozmak istemiyorum ama bu kadroyla yuk 7 oyuncunun üzerine binecek ve bu yedi oyuncudan 3 ü 30 yaş üzeri yerli oyuncular, dolayısıyla sezon cok kolay ve zevkli geçmicek gibi geliyor bana. Ama Oktay Mahmudi nin takımı her zaman 20 sayı geridede olsa aynı disipşinle savacaktır, benim de en buyuk umudum bu ruhun denk takımlara karşı bizi bi adım öne cıkarabilecek olması. Sonuçta durum hassas, 3'uncude bitirebiliriz ama bu kadro ile ligi yedinci bile bitirebiliriz.