Re: 2010-2011 Transfer Sezonu
bence jasaitis+hüseyin ve 2.12 boylarında kalın bir uzun bizim için yeterlidir.
bence jasaitis+hüseyin ve 2.12 boylarında kalın bir uzun bizim için yeterlidir.
kullanmazsak bence ilk 4e zor gireriz.play off yaparız ama 5-6-7 veya gibi bir sıralamada gireriz.5 yabancı olursa inanıyorum ilk 3 zorlarız.2 tane iyi hamle bizi banvit ve beşiktaşın önüne geçirir.bu hamlelerde jasaitis ve kalın 5 numara.Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Bu sezon hem Avrupada hem Türkiye Kupasında yokuz Oktay Hoca'nın çok kötü sonuçlar almadığımız taktirde 5. yabancı hakkını kullanacağını zannetmiyorum.
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Bu sezon hem Avrupada hem Türkiye Kupasında yokuz Oktay Hoca'nın çok kötü sonuçlar almadığımız taktirde 5. yabancı hakkını kullanacağını zannetmiyorum.
Ermal'de artık uzun forvet oynayabilecek bir isim.Hatta uzun forvet olarak ilk 5 başlayacak takımımızda büyük ihtimalle.Bizim asıl ihtiyacımız pivot oynayabilicek ve pota altı hakimiyeti olan bir yabancı.Muratcan Köseoğlu' Alıntı:Herkes 3 den bahsediyor ama bizim takım 4 numarada da cok zayıf.Rancik dısında o pozisyonda adam yok.Shumpfert le anlassak aslında iki pozisyonlda da kullanabiliriz.Bildigim kadarıyla Turk olma durumuda var 3 yıl doldurdu.Alabilsek iyi olur.Hatta Shumpfert i alıp turk yapıp bide Jasa yı alsak super olur.O zaman karamsarlıktan eser kalmaz valla kimsede.
Eurochallenge fınal four da mvp secılmıs bir oyuncuya 3.sınıf demek ayıp bence.Benim kendisinden ciddi beklentılerim var.Onyargılı olmamak lazım adam kolej den cıkar cıkmaz malaga ya laboral e siena ya fln mı transfer olucak. Bu oyuncu icin gecis donemi umarım cıkısını bizde devam ettırır.OZKAN AKTAS' Alıntı:Bakın arşivlerde duruyor mu bilmem ama geçen senenin transfer topiğine bakın. Gelen yabancılar için demediklerini bırakmayanlar sene sonunda kampanyalar başlattı kalsınlar diye. Wash için bu adam 5.sınıf amerikalı wilkınson için buda kim diyenler hatta hatta jasayı bitmiş bir pile benzetenler sonunun aynen guroviç gibi olacağını söyleyenler oldu. Şimdi de taylor şöyle rancik böyle şu kim bu neden alındı gibilerinden konuşmaya başladılar. Amiyane tabirle Hıncal Uluç gibi baştan kötüleyeyim yada mükemmel bir oyuncu diyeyim ki dediğim çıkarsa ben demedim mi demek için yapılan şeyler bunlar. Galatarasaylılıkla alakası olmayan yani kendilerini büyütmek için yapılan yorumlardır o yüzden lütfen kaale almayın. Taylor ın bir maçını izlememiş insanlar çıkmış bu adam 3.sınıf amerikalı diyor. Yok alman liginden gelmiş oradan iyi oyuncu mu çıkar demeye getiriyor. Peki fransa ligi çok mu iyi bir lig ki chalotten oyuncular nba ye gidiyor.
Peki tamam oktay hoca bu işten anlamıyor oyuncu bulamıyor. Yönetim desen para yok yada var ama bir türlü bu işi becerip oyuncu alamıyor. O zaman siz son haftada ligde kalmış, avrupada oynamayacak, maaşların düzgün ödenip ödenmeyeceğini bilmediğiniz bir takıma kimleri nasıl hangi hedeflerle ve vizyonla transfer ederdiniz.?
Mesela domercant ı , kayayı, keremi, oğuzu nasıl transfer ederdiniz.?
Bir soru daha siz bunların yerinde olsanız galatasarayı neden tercih ederdiniz?
Eleştirmek kolay hadi birazda çözüm üretelim!
Can, doğru tespitlerde bılunmuşsun kadro dar. Allah göstermesin sakatlıklar oldumu kadro kuramayız. Acil iki yabancı ve yerli transferi yapmalıyız.Can Akogul' Alıntı:Oktay hocanın röportajını okuyunca açıkçası bu sene için ümitsizliğe kapıldım ben. Kadromuz bence bir çok handikap içeriyor.
Ermal ve Tutkudan yeniden doğmaları bekleniyor umarım olur.
2 numarada Shipp 40dk mı oynayacak. Melih ümit milli maçlarında %20lerde 3lük yüzdesiyle oynuyor. zaten fizik olarak yetersiz
3 numarada yabancı alımyacağı söyleniyor. bu durumda takımın en yumuşak tarafı bu bölge. 35lik Haluk ve Caner ancak savunmada belli katkıları verirler, hücumda 5-10 sayılık katkı gelir ancak.
4 numarada sadece Rancik var.
5 numarada Ermalin yanına gelecek yabancıyı bekliyoruz. Sertaç olur olmaz mı , gelse de ilk yılında ne kadar katkı verir.
Taylor kapalı kutu.
Geçen sene Dwash bilinen bir oyuncuydu ve ben en başından güveniyordum, Dwashle Taylor kıyaslamak doğru değil.
Can Akogul' Alıntı:Zalgriste oynayan Travis Watson boşa çıkıyor bildiğim kadarıyla. ribaund canavarı olmasının yanında iyi skorerdir.