2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Bu sezon hem Avrupada hem Türkiye Kupasında yokuz Oktay Hoca'nın çok kötü sonuçlar almadığımız taktirde 5. yabancı hakkını kullanacağını zannetmiyorum.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Bu sezon hem Avrupada hem Türkiye Kupasında yokuz Oktay Hoca'nın çok kötü sonuçlar almadığımız taktirde 5. yabancı hakkını kullanacağını zannetmiyorum.
kullanmazsak bence ilk 4e zor gireriz.play off yaparız ama 5-6-7 veya gibi bir sıralamada gireriz.5 yabancı olursa inanıyorum ilk 3 zorlarız.2 tane iyi hamle bizi banvit ve beşiktaşın önüne geçirir.bu hamlelerde jasaitis ve kalın 5 numara.

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:

neden türkiye kupasına katılamıyoruz ki benim bildiğim 4 lü gruplara beko basketbol ligindeki bütün takımlar katılıyor

Herkes 3 den bahsediyor ama bizim takım 4 numarada da cok zayıf.Rancik dısında o pozisyonda adam yok.Shumpfert le anlassak aslında iki pozisyonlda da kullanabiliriz.Bildigim kadarıyla Turk olma durumuda var 3 yıl doldurdu.Alabilsek iyi olur.Hatta Shumpfert i alıp turk yapıp bide Jasa yı alsak super olur.O zaman karamsarlıktan eser kalmaz valla kimsede.

Muratcan Köseoğlu' Alıntı:
Herkes 3 den bahsediyor ama bizim takım 4 numarada da cok zayıf.Rancik dısında o pozisyonda adam yok.Shumpfert le anlassak aslında iki pozisyonlda da kullanabiliriz.Bildigim kadarıyla Turk olma durumuda var 3 yıl doldurdu.Alabilsek iyi olur.Hatta Shumpfert i alıp turk yapıp bide Jasa yı alsak super olur.O zaman karamsarlıktan eser kalmaz valla kimsede.
Ermal'de artık uzun forvet oynayabilecek bir isim.Hatta uzun forvet olarak ilk 5 başlayacak takımımızda büyük ihtimalle.Bizim asıl ihtiyacımız pivot oynayabilicek ve pota altı hakimiyeti olan bir yabancı.

Basketbol sürecindne birz uzak kaldım tatilleirm nedeni ile. Ama gene sitemizin Oktay Mahmudi ile yaptığı röportajı okudum. Sonuçta iyi bir 5 numara alınacağını söylüyordu. Bunun dışında ben ne olursa olsun Sİmas'a yöneleceklerini düşünüyorum. Kadromuz oluşup Kampa gidene kadar kadro ile ilgili bir eleştiri yapmayacağım. Hem net halini görmek hem hocanın kimi nasıl değerlendirecğeini bilmem gerekyor. Mesela Caner'i Cem hoca, 2 numarada da değerlendirdi 3 numarada da..

Bakın arşivlerde duruyor mu bilmem ama geçen senenin transfer topiğine bakın. Gelen yabancılar için demediklerini bırakmayanlar sene sonunda kampanyalar başlattı kalsınlar diye. Wash için bu adam 5.sınıf amerikalı wilkınson için buda kim diyenler hatta hatta jasayı bitmiş bir pile benzetenler sonunun aynen guroviç gibi olacağını söyleyenler oldu. Şimdi de taylor şöyle rancik böyle şu kim bu neden alındı gibilerinden konuşmaya başladılar. Amiyane tabirle Hıncal Uluç gibi baştan kötüleyeyim yada mükemmel bir oyuncu diyeyim ki dediğim çıkarsa ben demedim mi demek için yapılan şeyler bunlar. Galatarasaylılıkla alakası olmayan yani kendilerini büyütmek için yapılan yorumlardır o yüzden lütfen kaale almayın. Taylor ın bir maçını izlememiş insanlar çıkmış bu adam 3.sınıf amerikalı diyor. Yok alman liginden gelmiş oradan iyi oyuncu mu çıkar demeye getiriyor. Peki fransa ligi çok mu iyi bir lig ki chalotten oyuncular nba ye gidiyor.

Peki tamam oktay hoca bu işten anlamıyor oyuncu bulamıyor. Yönetim desen para yok yada var ama bir türlü bu işi becerip oyuncu alamıyor. O zaman siz son haftada ligde kalmış, avrupada oynamayacak, maaşların düzgün ödenip ödenmeyeceğini bilmediğiniz bir takıma kimleri nasıl hangi hedeflerle ve vizyonla transfer ederdiniz.?

Mesela domercant ı , kayayı, keremi, oğuzu nasıl transfer ederdiniz.?
Bir soru daha siz bunların yerinde olsanız galatasarayı neden tercih ederdiniz?

Eleştirmek kolay hadi birazda çözüm üretelim!

OZKAN AKTAS' Alıntı:
Bakın arşivlerde duruyor mu bilmem ama geçen senenin transfer topiğine bakın. Gelen yabancılar için demediklerini bırakmayanlar sene sonunda kampanyalar başlattı kalsınlar diye. Wash için bu adam 5.sınıf amerikalı wilkınson için buda kim diyenler hatta hatta jasayı bitmiş bir pile benzetenler sonunun aynen guroviç gibi olacağını söyleyenler oldu. Şimdi de taylor şöyle rancik böyle şu kim bu neden alındı gibilerinden konuşmaya başladılar. Amiyane tabirle Hıncal Uluç gibi baştan kötüleyeyim yada mükemmel bir oyuncu diyeyim ki dediğim çıkarsa ben demedim mi demek için yapılan şeyler bunlar. Galatarasaylılıkla alakası olmayan yani kendilerini büyütmek için yapılan yorumlardır o yüzden lütfen kaale almayın. Taylor ın bir maçını izlememiş insanlar çıkmış bu adam 3.sınıf amerikalı diyor. Yok alman liginden gelmiş oradan iyi oyuncu mu çıkar demeye getiriyor. Peki fransa ligi çok mu iyi bir lig ki chalotten oyuncular nba ye gidiyor.

Peki tamam oktay hoca bu işten anlamıyor oyuncu bulamıyor. Yönetim desen para yok yada var ama bir türlü bu işi becerip oyuncu alamıyor. O zaman siz son haftada ligde kalmış, avrupada oynamayacak, maaşların düzgün ödenip ödenmeyeceğini bilmediğiniz bir takıma kimleri nasıl hangi hedeflerle ve vizyonla transfer ederdiniz.?

Mesela domercant ı , kayayı, keremi, oğuzu nasıl transfer ederdiniz.?
Bir soru daha siz bunların yerinde olsanız galatasarayı neden tercih ederdiniz?

Eleştirmek kolay hadi birazda çözüm üretelim!
Eurochallenge fınal four da mvp secılmıs bir oyuncuya 3.sınıf demek ayıp bence.Benim kendisinden ciddi beklentılerim var.Onyargılı olmamak lazım adam kolej den cıkar cıkmaz malaga ya laboral e siena ya fln mı transfer olucak. Bu oyuncu icin gecis donemi umarım cıkısını bizde devam ettırır.

furkan a 2.000.000 teklif ettiğimiz söyleniyo şu paranın 3 de 1 ini ilkan a versek kabul etmezlermi acaba

Oktay hocanın röportajını okuyunca açıkçası bu sene için ümitsizliğe kapıldım ben. Kadromuz bence bir çok handikap içeriyor.

Ermal ve Tutkudan yeniden doğmaları bekleniyor umarım olur.
2 numarada Shipp 40dk mı oynayacak. Melih ümit milli maçlarında %20lerde 3lük yüzdesiyle oynuyor. zaten fizik olarak yetersiz
3 numarada yabancı alımyacağı söyleniyor. bu durumda takımın en yumuşak tarafı bu bölge. 35lik Haluk ve Caner ancak savunmada belli katkıları verirler, hücumda 5-10 sayılık katkı gelir ancak.
4 numarada sadece Rancik var.
5 numarada Ermalin yanına gelecek yabancıyı bekliyoruz. Sertaç olur olmaz mı , gelse de ilk yılında ne kadar katkı verir.
Taylor kapalı kutu.
Geçen sene Dwash bilinen bir oyuncuydu ve ben en başından güveniyordum, Dwashle Taylor kıyaslamak doğru değil.

Can Akogul' Alıntı:
Oktay hocanın röportajını okuyunca açıkçası bu sene için ümitsizliğe kapıldım ben. Kadromuz bence bir çok handikap içeriyor.

Ermal ve Tutkudan yeniden doğmaları bekleniyor umarım olur.
2 numarada Shipp 40dk mı oynayacak. Melih ümit milli maçlarında %20lerde 3lük yüzdesiyle oynuyor. zaten fizik olarak yetersiz
3 numarada yabancı alımyacağı söyleniyor. bu durumda takımın en yumuşak tarafı bu bölge. 35lik Haluk ve Caner ancak savunmada belli katkıları verirler, hücumda 5-10 sayılık katkı gelir ancak.
4 numarada sadece Rancik var.
5 numarada Ermalin yanına gelecek yabancıyı bekliyoruz. Sertaç olur olmaz mı , gelse de ilk yılında ne kadar katkı verir.
Taylor kapalı kutu.
Geçen sene Dwash bilinen bir oyuncuydu ve ben en başından güveniyordum, Dwashle Taylor kıyaslamak doğru değil.
Can, doğru tespitlerde bılunmuşsun kadro dar. Allah göstermesin sakatlıklar oldumu kadro kuramayız. Acil iki yabancı ve yerli transferi yapmalıyız.

Sadece dar degil aynı zamanda kalıte sıkıntısıda var.Tamam kadro dar olur ama ust duzey 4-5 adam vardır.Bizim kadro hem dar hem elle tutulacak ıyı performans verecegine emin olabilecegimiz bi Rancik bide Shipp var geri kalanlar kapalı kutu.

Zalgriste oynayan Travis Watson boşa çıkıyor bildiğim kadarıyla. ribaund canavarı olmasının yanında iyi skorerdir.

Can Akogul' Alıntı:
Zalgriste oynayan Travis Watson boşa çıkıyor bildiğim kadarıyla. ribaund canavarı olmasının yanında iyi skorerdir.

Ben bir forumda sözleşme yeniledi şeklinde birşeyler okumştum ne kadar doğru bilemiyorum. Omar Samhan'ı alıp Watson'lada uzattılar şeklinde bir ileti vardı bir yabancı forum sitesinde .

3 numarada sorun var .2 numarada Melih iyi değil shipp 40 dakika çıkarmalı.5 numarada sorun var ama oraya transfer gözüküyor...Yönetim en azında şartları zorlayıp 2 tane çok iyi yerli almalıydı..Haluk-Caner-Göksenin-Melih gibi 4 isim kapalı kutu ne verecekleri belli değil..Sadece Tutku ve Ermal ile bence bir sene zor geçer..Bence bu sene yerli sıkıntısı baya bir çekecez...İnşallah korktuklarımız başımıza gelmez iyi sezon geçiririz..

Shipp'i bu sene Bornova'da oynanan maçlarının hemen hemen tamamında izleme fırsatı buldum.

40 dakika aynı şekilde hem hucum hem müdafa oynayabileceğine ihtimal vermiyor.10-12 Dakikalık bir süre 12-14 sayılık yapıp serilerini geliştiriyor.Tüm maça yayamıyor.Bu durumda hucuma konsantre olduğu için böyle oluyor.Savunmaya pek karışmıyordu buralarda.Bakalım Galatasaray'da ne yapacak.
Shipp ile kumar oynama durumları mevcut.Taylor-Tutku-Ship-Rado-Ermal rotasyonu geliyor.Ama Ermal,Rado,Tutku ne kadar değişmeden oynayabilecekler ona bakmak lazım..

Eyüp abi facebooka bu hafta içinde gelişmeler olabileceğini yazmış bir yada daha fazla oyuncu alınabilir yazmış 4 yabancı hakkımızı kullanacağımıza göre bir Türk oyuncu olabilirmi acaba olursa hangisi olurki??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...