2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

İsmet Badem'i pek sallamam. Programlarını da dinlemem. Çağlar'ın dediği gibi bunu sık sık dillendirir. Ama şu gerçek, olması gereken bir rüya. Hatta Beşiktaş'da Efes ile ya da başka bir büyük sponsor ile anlaşsa keşke.

TT neden bu sezonu heba etsini diyeceğim ama GS nin son sezonu CC ile belkide bundan dolayı olabilir. Zira 2 yıl önce birleşme toplantıları yapılıp anlaşma sağlanamamıştı. Belkide o günler CC ile doğacak tazminatın kimin ödeyeceği anlaşmazlığı çıkmıştı. Ha gayret birleşelimde bizde şöyle dev bütçeli bir takım yaratalım. Aslantepe de 15 bin kişilik bir salon yapalım.

Muhtemelen tazminat sorunu yüzünden daha önce gerçekleşmeyen birleşme işinde bu sefer gerçekten bazı şeyler aşılmış olabilir bu şaşırtıcı olmaz.Bundan önce her zaman iddialı kadrolar kuran TT bu sene idare edelim mantığınana dönüyorsa bunun altında başka şeylerde aramak lazım.Çünkü TT gerçekten yüksek kazançlı bir grup ve şu yolla yaptıkları reklamın karşılığında 3-5 milyon açık verdik çok zarardayız diyip hedef törpüleyecek bir yapıları yok.

Neyse biz bu senemize önümüze bakalımda gelecek seneyi sonra düşünürüz.

O iş pek mümkün değil arkadaşlar, en azından kısa vadede. Yasal prosedürler, -özellikle kulüp tüzüğünün bunu imkansız kılması-Ankara seyircisinin takımsız bırakılmak istenmemesi, Telekom'un zaten böyle bir düşüncede olmaması gibi faktörler de sayılabilir buna.

Ben de pek gerçekleşeceğini sanmıyorum.Yıllardır bir şehir efsanesi olarak dolanıyor.

acaba avrupada oynayan genç türk oyuncular varmı aklıma bu takıldı bilgisi olan varsa cevaplayabirmi

'Başkanım küfür yer miyim?'
21.07.2010
A Milli Basketbol Takımı'nın dünkü İtalya yolculuğu öncesinde İstanbul Atatürk Havaalanı'nda ilginç bir olay yaşandı. Galatasaray Cafe Crown'dan Trabzonspor Medical Park'a transfer olan milli basketbolcu Evren Büker, Almanya yolcusu Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile karşılaştı. İkili arasında ilginç ve esprili bir diyalog yaşandı. Adnan Polat, eski oyuncuları Evren Büker'e, "Bizi bıraktın ve Trabzon'a gittin. Yanlış yaptın. Senin yüzünden Sadri Başkan (Şener) ile kavga ettim" dedi.

POLAT'IN CEVABI GÜLDÜRDÜ
25 yaşındaki basketbolcu da "Başkanım Galatasaray deplasmanına geldiğimde çok küfür yer miyim?" sorusunu sordu. Polat'ın "Ooooo"cevabı çevredeki herkesin gülmesine neden oldu. 2009 yazında Oyak Renault'tan Galatasaray Cafe Crown'a transfer olan Evren Büker, 1 sezon sarı-kırmızılı formayı giymesine rağmen kısa sürede Galatasaraylılar'ın sevgilisi olmuş ve Trabzon'a gidişi sonrası Adnan Polat yönetimi eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Sabah

Şahsen ben 10 sayıyı geçtiği son saniyede sayı attığı an küfre başlarım Evren kusra bakma senin gibi 'profesyonel' taraftarım ben.

Evren aslında belki de profesyonel bile davranmadı transfer döneminin henüz başında imzayı bastı beklemedi bile bizde nasıl bir yapılanma olacağını, belki daha fazlasını da önerebilirdik.

Yangından mal kaçırır gibi imzayı bastı sonra da kalmak için elimden geleni yaptım tarzı açıklamalar yaptı.

Engin Euroleague takımı FB'ye imzalamadan uzunca bir süre bekledi son ana kadar Beşiktaş da kalabilirdi en azından şans verdi.Evren 2. ligden yeni çıkan takıma anında imzayı bastı.

Evren zaten şu an da dönmek için can atıyorda işte çaktırmıyor. Adnan başkanda guzel konuşmuş. Ah evren ahh bu kadar aceleye ne gerek vardı :(

artık transferler rüyama giriyor dün akşam rüyamda almanya nın düsseldorf takımından bir transfer yapmıştık

Cem Diken' Alıntı:
Evren zaten şu an da dönmek için can atıyorda işte çaktırmıyor. Adnan başkanda guzel konuşmuş. Ah evren ahh bu kadar aceleye ne gerek vardı :(
gitti birde 2yıllık anlaştı diğer yıl içinde gelemeyecek ..

Aslında iyi bir beş. Ancak önemli olan benchten nasıl katkı geleceği, o katkıyı verebilecek oyuncuların nasıl çıkacağı. Eğer basketbol sadece 5 kişi ile oynanan bir oyun olsaydı, cidden iyi bir beş olurdu. Umarım sene içersinde ummadığımız ekstra katkılar görürüz.

Jasa gelirse gerçekten büyük bir boşluğu doldurmuş olacak.Sercan'nın yazdığı ilk 5 bu ligde başarılı olur.Tabi Uğur'un dediği gibi benchten ne kadar katkı geleceği de önemli.Eğer beklenen katkıyı alırsak Efes ve Fener ile birlikte ligin en iyi 3 takımından biri oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...