2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Zaten şu anda kadroda genç oyuncu olarak sayabileceğimiz melih ve göksenin dahil 9 oyuncu var. Kadronun 12 ye tamamlanacağını düşünürsek transfer olması zaten zorunlu bir durum. Barış Hersek alınabilir hem 4 hemde gerektiğinde 3 oynar, koçunda iyi tanıdığı bir oyuncu, rotasyonda fayda sağlayabilir yaşıda henüz 22.

Bu arada sertaç da alınırsa, pota altına gelecek yabancının cok hızlı ayaklara sahip pis işlerin çoğunu yapacak bir oyuncu olmalı bence. Charles Gaines'in dort beş cm uzununu bulmamız gerek :). Şutunun cok ön planda olacağını düşünmüyorum, daha cok rebound ve savunma katkısı vermesi düşünülecektir gibi geliyor bana.

Bu arada konuyla alakası yok ama, bana göre sırf popülizm adına bir senelik sözleşme yenilediğimiz Harry Kewel ile ( cok buyuk futbolcu ama adam kronik sakat ve buyuk ihtimal katkı veremiyecek) senelik garanti 1 milyon euro luk sözleşme yapılacağına bu rakam erkek takımına aktarılsa ne kadar buyuk bir fark yaratırdı sezon hedefleri konusunda acaba?? Düşünmeden edemiyor insan.

Cem Erzen' Alıntı:
Zaten şu anda kadroda genç oyuncu olarak sayabileceğimiz melih ve göksenin dahil 9 oyuncu var. Kadronun 12 ye tamamlanacağını düşünürsek transfer olması zaten zorunlu bir durum. Barış Hersek alınabilir hem 4 hemde gerektiğinde 3 oynar, koçunda iyi tanıdığı bir oyuncu, rotasyonda fayda sağlayabilir yaşıda henüz 22.

Bu arada sertaç da alınırsa, pota altına gelecek yabancının cok hızlı ayaklara sahip pis işlerin çoğunu yapacak bir oyuncu olmalı bence. Charles Gaines'in dort beş cm uzununu bulmamız gerek :). Şutunun cok ön planda olacağını düşünmüyorum, daha cok rebound ve savunma katkısı vermesi düşünülecektir gibi geliyor bana.

Bu arada konuyla alakası yok ama, bana göre sırf popülizm adına bir senelik sözleşme yenilediğimiz Harry Kewel ile ( cok buyuk futbolcu ama adam kronik sakat ve buyuk ihtimal katkı veremiyecek) senelik garanti 1 milyon euro luk sözleşme yapılacağına bu rakam erkek takımına aktarılsa ne kadar buyuk bir fark yaratırdı sezon hedefleri konusunda acaba?? Düşünmeden edemiyor insan.
Kewell kalsın, inancım tam. Şu an Oktay Hoca'nın maddi kaynak sıkıntısı yaşadığını sanmıyorum ama ne yapmaya çalıştığını da anlamış değilim. Kadro tamamlanınca mutlu oluruz umarım.

Maddi anlamda pek sıkıntı olduğunu sanmıyorum.Bahsedilen bütçe eğer o düzeydeyse , şu an transfer bütçemizin çoğu hala elimizde olmalı.

Galatasaray Cafe Crown 2 yabancı oyuncuyu kadrosuna katmak üzere.
Transferler de büyük bir aşama kaydeden kulübümüz 3 ve 5 numara pozisyonu için 2 oyuncu ile prensipte anlaştı.
Özellikle 5 numaraya alınan ismin çok dikkat çekeceğini de söyleyebiliriz.
Transferlerin önümüzdeki günlerde resmi siteden duyurulması bekleniyor....

böyle fitili ateşliyolar inansan olmaz inanmasan olmaz :D Facebook Galatasaray cc sayfasından

Eren Akın' Alıntı:
[quote="Yiğit Çelebi":2f6kc4pa]Ya beyler üzgünüm ama Esteban Batista diyip beklentiyi yükseltsem kızarmısın?
kaynak:6.his

Kaynak vermişsin.O yüzden yükselmez beklenti merak etme.[/quote:2f6kc4pa]
:) :) :) Fakirin ekmegi umutdur.

Alpaslan Koc' Alıntı:
Galatasaray Cafe Crown 2 yabancı oyuncuyu kadrosuna katmak üzere.
Transferler de büyük bir aşama kaydeden kulübümüz 3 ve 5 numara pozisyonu için 2 oyuncu ile prensipte anlaştı.
Özellikle 5 numaraya alınan ismin çok dikkat çekeceğini de söyleyebiliriz.
Transferlerin önümüzdeki günlerde resmi siteden duyurulması bekleniyor....

böyle fitili ateşliyolar inansan olmaz inanmasan olmaz :D Facebook Galatasaray cc sayfasından
Böyle şeylere artık itibar etmemek gerektiğini öğrenmemiz lazım..Uzun süredirr transferler bitti bitecek deniyor her yerde..
peki sonuç..??

O haberin çıkmasındaki en büyük etken Eyüp Abi galiba, bugün Facebook hesabında transferlerle ilgili bir şey görmüştüm..

Barış Şişman' Alıntı:
O haberin çıkmasındaki en büyük etken Eyüp Abi galiba, bugün Facebook hesabında transferlerle ilgili bir şey görmüştüm..

aynen bencede odur

umut fakırın ekmegıdırde bız ucuyoruz be abı batıstyı flan gectık ıverson ısteyenler oldu.bence shaq gelebılır free agent sonucta :) ahahah

yine bombalar patlıyor allahtan lebron miami ile anlaştı yoksa kesin talip olurduk oktay hoca demiş 4 yabancı ile yola çıkacağız oda 5 numara olacak araştırıyoruz demiş varmı ötesi

Eren Akın' Alıntı:
Oktay Mahmudi üstüne basa basa söyledikten sonra 2 yabancı alınır mı ki yahu.
oktay hoca,4 yabancıyla yola devam demiş olabilir ama bu anayasa kanunu değilki,sonuçta türk rotasyonunda alabileceğimiz kaç oyuncu kaldı.bunları oktay hoca'da görmüş olabilir.ben bu açıdan 5 yabancı almak konusundada umutsuz değilim ki almalıyızda.sertaç konusu çok uzadı.hüseyin bu takıma tecrübesi ve tabiki galatasaraylı ruhuyla çok katkı yapabilir.fatih'te rotasyonda tutulabilir.mike ve jasa takıma kazandırıldığında ben avrupasız bir sezonda çokta büyük sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

Bu başlıkta transfer üzerine konuşalım...

İkili diyaloglar için özel mesajı tercih ediniz.

Batista işi epey zor hem güçlü talipleri olduğu konuşuluyor Laboral gibi hem de devam eden sözleşmesi dolayısı ile Buy-out'u var.

G.Saray Café Crown İçin Kritik Hafta

MixBasket - Ozan Aktay

Bolbasket programından tanıdığımız Eyüp Yıldız yazmış Facebook'ta. Galatasaray Café Crown için bu hafta içinde sıcak gelişmeler olabilir, transferler açıklanabilirmiş. Ben sadece gördüğümü yazıyorum, bakalım gelişme olacak mı?

Genel resime bakıldığında transfer edilecek uzun oyuncu ya yugoslav kökenli bir oyuncu olur yada genç bir amerikalı olur diye tahmin ediyorum. İsim sahibi bir oyuncu alacağımızı zannetmiyorum.

Radiospor'da İsmet Badem,Türk Telekom'un bu sene bilerek zayıf bir kadro kurduğunu,önümüzde ki sene G.Saray'la birleşeceğini söyledi.Anlaşmaların bittiğini,hatta yapılacak yeni salonun bile konuşulduğunu söyledi.Ne kadar doğru bilmiyorum.

İsmet Badem, bu işlerden elini eteğini çekmeden başaracak bu birleşme işini.İnanıyorum ben, ha gayret..Son 5 yıldır bu birleşme müjdesini vermediği sezon hatırlamıyorum..: )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...