2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

İsmi burada geçen oyunculardan.

Domercant Khimki'ye yakınmış (sportando)

Tucker da Real ile anlaşmış deniyor.

Bu arada BAnvit düzenini bozup 5. yabancı almasın Khimki'nin bulunduğu kolda Khimki dışında bir takımın çıkması küçük çaplı bir mucize olur.Çıkan takımın Banvit olması daha da büyük çapta mucize olur.

Bu bir anlam ifade etmez ki. Bak FB de Grafite'ye teklifte bulunmamış ama birileri klübü ile konuşmuş. Bir şekilde Ömer ile de birileri konuşmuş yoklama yapmıştır zaten. Ya da şu an öyle diyor artık.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Ömer Aşık bitti, imza atmak üzere, geliyor ulen modunda takılan herkese cevap Ömer'den gelsin:

Türkiye?de de adım Galatasaray?la birlikte anıldı ama inanın ne ben, ne menajerim en küçük bir görüşme dahi yapmadık.

http://www.milliyet.com.tr/nba-de-asik- ... efault.htm

Alperen Kaplan gelir birazdan, burada savunma hazırlar.

İlgilenme, konuşma vs benim için önemsiz ta ki resmi sözlşmeye kdar.

Sühan Cem' Alıntı:
Bu bir anlam ifade etmez ki. Bak FB de Grafite'ye teklifte bulunmamış ama birileri klübü ile konuşmuş. Bir şekilde Ömer ile de birileri konuşmuş yoklama yapmıştır zaten. Ya da şu an öyle diyor artık.

Ömer benimle ve menejerimle en küçük görüşme yapılmadı demiş. Zaten FB ile yani eski klübü ile görüşülmesine gerek yoktu ki.Sizin verdiğiniz örnekte Fener oyununun klübü ile görüşmüş burada öyle bir gereklilik yok.

Tabi Ömer gerçek dışı beyan verdi ise yada menejeri Ömer'den habersiz görüştü ise başka ama pek sanmıyorum.

Bu arada Alperen neden savunma kazırlıyor :)

Fener'in Milan Macvan ile ilgilendiği ve 500 bin Avroya alınabileceği konuşuluyordu.Furkan'a verecek 2 milyon TL'miz varsa yarı fiyatına (veya biraz daha fazlasına) alalım MAcvan'ı hem 4 hem 5 oynar kısa vade de de katkı sağlar orta-uzun vadede de.Hem 20-21 yaşında gelişime açık bir oyuncu hemde yaşına göre oldukça tecrübeli.

MixBasket özel haberidir, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. - Önümüzdeki yıl için Erdemir ile sözleşme yenilemeyen, başta Mersin olmak üzere görüştüğü takımlarla da anlaşamayan Hakan Köseoğlu'nun durumu merak konusu bende. Birçok takım 1-2 numarada yerli transferi bitirdi gibi. Kala kala back-up transferler kaldı ancak Hakan yedek olacak adam değil. Öğrendim ki, yurtdışında oynamak istiyormuş tecrübeli oyuncu. Haksız da değil hani bu isteğinde. Yalnız son 2 sezonun asist kralının hala boşta olması ne tezat bir durumdur, havada kapılacakken...

bizde iş yapmazmı? arkadaşlar....

Kutay Çamcı' Alıntı:
Fener'in Milan Macvan ile ilgilendiği ve 500 bin Avroya alınabileceği konuşuluyordu.Furkan'a verecek 2 milyon TL'miz varsa yarı fiyatına (veya biraz daha fazlasına) alalım MAcvan'ı hem 4 hem 5 oynar kısa vade de de katkı sağlar orta-uzun vadede de.Hem 20-21 yaşında gelişime açık bir oyuncu hemde yaşına göre oldukça tecrübeli.

Aleks Maric için 1 milyon istiyor partizan. Avrupanın en formdaki pivotunu alabilirmişiz demek ki Furkan yerine:)

Ben Macvan'ı tercih ederdim hem daha ucuz hem daha genç :).Hem de daha çok yönlü bir oyuncu.

Partizan satmış muhtemelen MAric'i bu arada gece yabancı bir forum sites,nde konuşuluyordu.Klübün adı belli değil ama FB adaylar arasında hali ile..

arkadaşlar az önce bol basket programında Preston Shumpert'in GSCC ye imza atmak üzere olduğunu açıkladılar. Efes Pilsen ile pürüzler giderilmiş.

Preston Shumpert'i Bjk aldı diye hatırlıyodum.Acaba yanlış mı hatırlıyom:)Bize gelirse harika olur.

Eyüp Yııldız ve NTV basketbol yorumcusu Orhun Gencer Shumper transferinin bittiğini her an açıklanabileceğini söylediler. Ayrıca GS bir tanede 5 numara arayışındaymış ve bu 5 numara transferininde bitmek üzere olduğunu söylüyorlar.
benim anladığım 5 yabancı ile başlayacağız o zaman eğer bu olacaksa sağlam br takım kurmuş oluruz. ama 2 numarada melih soru işareti

Shumpert çok iyi olur ayrıca 2 numaraya keşke Melihten başka bir yerli isim alsaydık o numarada sorun yaşayabiliriz...

İyi bir 5 numara + Shumpert :S yani 5 yabancıyla başlıyoruz demekki Jasaitis yalan oldu. Sanırım Shipp 3 numara olarak dusunuldu.

Shumpertle anlaşarak Efes pilsene bonservis vermek yerine..Jasaitise vereceğiniz veya teklif ettiğiniz ücreti biraz daha artırarak Jasaitisle anlaşma zemini aramak bence daha mantıklı bir hamle olur..Shumpertın çok ekstra bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum..Her koşulda tercihim Jasaitis olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...