2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Can Akan' Alıntı:
Shumpertle anlaşarak Efes pilsene bonservis vermek yerine..Jasaitise vereceğiniz veya teklif ettiğiniz ücreti biraz daha artırarak Jasaitisle anlaşma zemini aramak bence daha mantıklı bir hamle olur..Shumpertın çok ekstra bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum..Her koşulda tercihim Jasaitis olur..
Jasa istememişte olabilir..Transfer görüşmelerini bilmiyoruz...

Bu nasıl çelişkidir, hoca roportajda 4 transfer yapacaz, oyun süreleri açısında diyor.Ancak gelinen nokta da 5 yabancı oluşturmuş olacağız.
Shumpert takıma gerekli bir isim transfri olumlu etki yaratır ancak oyuncuların sürelerini nasıl ayarlayacaklar çok merak ediyorum.Pivot rotasyonunda sdece Türk olarak Ermal var, Fatih'in de kalması gerekir 5 yabancıyla oynayacaksak.

aslında 3 numarada Jasa'nın olması beni daha çok menun ederdi. ama o olmamış galiba. Neyse Shumpert hayırlı olsun diyelim. Belki koç, Shumpert in 4 numara oynayabilmesini dikkate alarak bu tercihi yaptı

Burak Barut' Alıntı:
Bu nasıl çelişkidir, hoca roportajda 4 transfer yapacaz, oyun süreleri açısında diyor.Ancak gelinen nokta da 5 yabancı oluşturmuş olacağız.
Shumpert takıma gerekli bir isim transfri olumlu etki yaratır ancak oyuncuların sürelerini nasıl ayarlayacaklar çok merak ediyorum.Pivot rotasyonunda sdece Türk olarak Ermal var, Fatih'in de kalması gerekir 5 yabancıyla oynayacaksak.

Bence yeterli Ermal, geçen sene Rancik - Wilkinson goturdu bu sene Shumpert - Rancik / Ermal - Shumpert / 5 numara - Rancik / 5 Numara - Ermal / 5 numara - Shumpert gibi bir çok kombinasyon oluyor ki bana göre Fatih in kalması pek mumkun gozukmuyor. Herhangi bir sakatlık olmazsa eğer.

Shumpert iyidir hoştur ama Jasaitis be abi. Her şekilde tercihim olur. Yalnız bu kadar uzadığına göre iş anlaşamıyoruz sanırım kendisiyle. Shumpert Türk yapılabilir ülkede 3 yılını doldurdu ama biliyorum renklerimiz sarı-laci olmadığı için bizim için o iş bayağı zor. Tabi daha kesin birşey de yok, belki de hiç ilgilenmiyoruz kendisiyle kim bilir :)

Shumpert ismine sevindim haber doğru ise,belliki efes'ten rica edilmiş onlarda kırmamış,neden BJK'ye vermedi bu adam BJK'li değilmi sorusunun cevabı bahsedilen kişinin ağır bir Demirören muhalifi olduğu gerçeği olabilir...Ancak bir yabancı uzuna her şekilde ihtiyacımız var,bunu yapmak zorundayız...

Shumpert iyi bir oyuncu arkadaşlar hem eurolegue tecrübesi yaşamış bir shumpert oldu bence çok iş yapar takımda. ama önemli olan takımı bir sınıf yukarı çekecek 5 numara alınması. Zaten 5 numarada bulunmuş şu an isim gizleniyor tabi malum rakip zıplamasın diye zira onlarda 5 numara arıyorlar.

Olursa super olur ayrıca Turk de yapabiliriz belki.Ersin Daglı ornegi var onumuzde.Yeterki anlasılsın.Ayrıca bende jasa isterdim oncelikle ama oyuncunun istegide cok onemlı.Bide aralarında pekde farkyok aslında.Jasa tabi biraz daha iyidir.İnsallah haber dogrudur bonservisi bize koymaz diye dusunuyorum zira elimizde iyi bir butce oldugunu tahmin ediyorum.

Galatasaray?ın Shumpert planı!

Yeni yapılanma sürecine girerek takımın başına Oktay Mahmuti?yi getiren Galatasaray Cafe Crown, Efes Pilsen?in serbest bıraktığı iki isim olan Charles Smith ve Preston Shumpert ile ilgileniyor. Smith ile anlaşamadığı öğrenilen Sarı ? Kırmızılıların daha çok Preston Shumpert ile görüştüğü ve bu transferi bitirme aşamasına getirdiği belirtildi. Galatasaray Cafe Crown?un aynı zamanda Türkiye?de 3 sezon tamamlayan Preston Shumpert?ı Türk yaparak yerli rotasyonunda oynatmayı planladığı da sızan haberler arasında?

* Basketdergisi.com özel haberidir.

işte Jasa yerine tercih sebeplerinden birisi daha Eğer GS Shumpert'i transfer edip Türk statüsünde oynatmayı planlıyorsa işte ben buna büyük düşünme derim. Rakip takım Milli takım vs yalanları ile yangından mal kaçırır gibi Emir'i bir anda Türk statüsüne geçirverdi. Efes desen Ersin Dağlıyı aldı. Bence buna bizimde hakkımız var ve bunu yapmalıyız Shumpert'e Türk pasaportu alıp. yarışma şartlaını eşitleyip şampiyonluğa oynamalıyız.
Eğer yönetim bunu başarırsa helal olsun.

Yeni yapılanma sürecine girerek takımın başına Oktay Mahmuti?yi getiren Galatasaray Cafe Crown, Efes Pilsen?in serbest bıraktığı iki isim olan Charles Smith ve Preston Shumpert ile ilgileniyor. Smith ile anlaşamadığı öğrenilen Sarı ? Kırmızılıların daha çok Preston Shumpert ile görüştüğü ve bu transferi bitirme aşamasına getirdiği belirtildi. Galatasaray Cafe Crown?un aynı zamanda Türkiye?de 3 sezon tamamlayan Preston Shumpert?ı Türk yaparak yerli rotasyonunda oynatmayı planladığı da sızan haberler arasında?

* Basketdergisi.com özel haberidir
( jasadan daha çok sevinirim hele birde Türk yapılırsa of :)

Shumpert Efes'deki ilk sezonunun başından itibaren TBL'de oynadı mı ? Çok emin değilim ama BJK ile bonservis sorunnu çözemedikleri için sezon başında TBL'de oynayamadı gibi hatırlıyorum (yada öyle bir olasılık vardı sadece ama oynadı ben yanlış hatırlıyorum).Eğer öyle ise 3 sezonu tamamlamış olmuyor çünki.

Birde tamamlamış bile olsa bu sezon için vatandaşlık işlemlerinin yetişmesi zor bence

Kim gelirse gelsin ben Jasaitis'den vazgeçmek istemiyorum.Saha içi ve saha dışında gösterdiği karakteri hepimiz biliyoruz.Bizim için yüreğini koydu o.Performansını da biliyoruz.Florya'yı tanıyor Oktay Mahmudi ile beraber sınıf atlatır bize.
Shumpert'te bir istikrar ancak Jasaitis kadar verimli olabileceğini sanmıyorum.

Ayrıca bu transfer muhabetinden sonra herşey Tutku ve Ermal ikilisinin üstüne kalacak.İkisinin de 30 dk ortalamaları bulması gerekiyor.4 numarayı Rado ile götüreceğimizi de düşünürsek.Shipp 2 numara da tek alternetif.Taylor oraya zaman kayabilir.10 Dakika Tutku'dan çalsa 7-8 numara da 2 numara ya kayacak.O pozisyonda başka transfer olmadığını düşünürsek Melih'in orada 4-5 dakika süresi olabilir.Melih yerine Göksenin'de girebilir oralara.

Tabi bu yazdıklarım tamamen kağıt üstünde ki varsayımlarım.

Arda Öztürk' Alıntı:
Kim gelirse gelsin ben Jasaitis'den vazgeçmek istemiyorum.Saha içi ve saha dışında gösterdiği karakteri hepimiz biliyoruz.Bizim için yüreğini koydu o.Performansını da biliyoruz.Florya'yı tanıyor Oktay Mahmudi ile beraber sınıf atlatır bize.
Shumpert'te bir istikrar ancak Jasaitis kadar verimli olabileceğini sanmıyorum.

Ayrıca bu transfer muhabetinden sonra herşey Tutku ve Ermal ikilisinin üstüne kalacak.İkisinin de 30 dk ortalamaları bulması gerekiyor.4 numarayı Rado ile götüreceğimizi de düşünürsek.Shipp 2 numara da tek alternetif.Taylor oraya zaman kayabilir.10 Dakika Tutku'dan çalsa 7-8 numara da 2 numara ya kayacak.O pozisyonda başka transfer olmadığını düşünürsek Melih'in orada 4-5 dakika süresi olabilir.Melih yerine Göksenin'de girebilir oralara.

Tabi bu yazdıklarım tamamen kağıt üstünde ki varsayımlarım.
Haklısın zaten cogunluk ole dusunuyor ama burda oyuncunun secimi onemli oyuncu gelmem diyosa fiyat arttırmana ragmen kabul etmiyorsa yapacak bisey yok.Sonucta adamın kafasına silah dayayamazsın.

Shumpert yerli kontenjanına dahil edilerek gelirse iyi bir iş olur. Ama her koşulda ben de Jasa'nın bizim için daha önemli olduğunu ve rakiplere kafa tutmamızda daha önemli bir koz olacağını düşünüyorum.

Can Akan' Alıntı:
Shumpertle anlaşarak Efes pilsene bonservis vermek yerine..Jasaitise vereceğiniz veya teklif ettiğiniz ücreti biraz daha artırarak Jasaitisle anlaşma zemini aramak bence daha mantıklı bir hamle olur..Shumpertın çok ekstra bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum..Her koşulda tercihim Jasaitis olur..

basketbolda pek bonservis verilmiyor , efes shumperti serbest bıraktı biliyorum, benim tercihim jasa tabiikide ama shumpert turk statüsünde oynayacaksa rotasyonda daha çok dakika alır ve o zaman jasa mı shumpertmi derseniz shumpert derim
yerli rotasyon çok dar ermal ve tutkudan başka süre alacak kim var caner , haluk , melih 5-10 dk süre alırlar anca yerli rotasyon adına shumpert süper olur

Saim Karakuzu' Alıntı:
madem yerli oluyor bu durumda efes neden bırakıyor ki ?

efesin yerine düşünürsek ;
efesin yerli rotasyon sorunu yok ki , yeterince yerli oyuncusu var ha kalsa kötü mü olur bedavaya kalmayacak ya lüks olur ona verecekleri paraya yabancıya ayırdıkları paraya eklerler iyi yabancı alırlar veya aldılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...